Cine este Andrei Bordeianu, de la Love Island 2023: "Mușchii nu înseamnă doar look"

 Oana Pantazi
.

Cine este Andrei Bordeianu, de la Love Island 2023. 10 tineri sunt gata să pornească într-o călătorie uluitoare, pe drumul spre dragostea adevărată. Printre ei se numără Andrei Bordeianu, antrenor personal, care cu sigurnanță va impresiona prin look-ul său. Cine cu cine se va cupla și mai ales cine se va întoarce acasă cu premiul de 50.000 de euro vom descoperi împreună începând cu data de 1 octombrie, când Love Island va putea fi urmărit în premieră pe Voyo, și pe PRO TV, din 2 octombrie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Andrei Bordeianu, de la Love Island 2023. Meseria lui e… să arate bine, așa că Andrei Bordeianu are un atu foarte important în lupta pentru inima celei care îl va cuceri. Rămâne de văzut în ce măsură va reuși să impresioneze. Tânărul este pasionat de sport, iar trupul lui dovedește cu prisosință că orele petrecute în sala de forță nu au fost de prisos. În plus, el știe foarte bine că activitatea fizică nu îți aduce doar un aspect fizic de invidiat, ci și motivație, ambiție și determinare.

30698557_1220858941350528_6374545513890447360_n30698557_1220858941350528_6374545513890447360_n

Cine este Andrei Bordeianu, de la Love Island 2023

Cine este Andrei Bordeianu, de la Love Island 2023. Andrei Bordeianu, în vârstă de 23 de ani, este antrenor personal și știe foarte bine ce vrea. Andrei își dorește o femeie inteligentă, frumoasă, înaltă și amuzantă. „Mușchii nu înseamnă doar look, sunt dovada determinării și a forței de a nu renunța. Vreau tot ce e top, pentru că și eu sunt top!’, a explicat Andrei Bordeianu.

Citește și: Câți bani câștigă Alina Ceușan din televiziune: „Aduc câștiguri bune și pot spune că sunt chiar…'. Prezintă Love Island, noul show de dating de la PRO TV

Citește și: Cine sunt cei 10 concurenți care vor participa la Love Island România. Premiul este de 50.000 de euro

Pentru Andrei, femeia perfectă trebuie să fie frumoasă, inteligentă, înaltă, cu forme, să fie amuzantă și energică, la fel ca el. Haideți să descoperim împreună dacă o va întâlni în vila Love Island! Concurentul este gata să trăiască o o experiență neuitat, plină de distracții și provocări, alături de alți 4 băieți și 5 fete într-o locație exotică.

Unde se desfășoară Love Island

Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii Love Island, este gata să-i ducă pe cei 10 concurenți într-o vilă de lux, în Tenerife, unde o să trăiască o experiență de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a-și găsi jumătatea.

‘Vestea cea mare e aici! Din 1 octombrie începe Love Island România, pe VOYO, iar din 2 octombrie, puteți urmări aventurile concurenților noștri pe PRO TV. Este un format nou, care ajunge în România după un succes răsunător în multe țări, precum Australia, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii, e genul de reality-show care trebuie savurat pe canapea, singur sau cu gașca.

Sunt nerăbdătoare să văd cum vor trăi concurenții aventura vieții lor, timp de 2 luni, într-o vilă de lux din Tenerife, în căutarea dragostei, iar voi, cei de acasă, o să puteți interacționa aproape LIVE cu tot ce se întâmplă în casă prin ajutorul unei aplicații unice în România. Vă aștept să fiți alături de noi pentru că v-am pregătit un sezon incendiar!’, a spus Alina Ceușan, prezentatoarea emisiunii Love Island România.

Drumul spre jumătatea ideală nu va fi întotdeauna lipsit de probleme, iar provocările pe care le vor întâlni cei 10 concurenții, în fiecare zi, vor duce la răsturnări dramatice de situație. Love Island România e din 1 octombrie, pe VOYO, și începând cu 2 octombrie, aproape de miezul nopții, pe PRO TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton