Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi s-au cunoscut în avion și sunt căsătoriți de 31 de ani

 Oana Pantazi
.

Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Marele actor a avut un succes imens în viața profesională, dar și o viață sentimentală pe măsură, pentru că majoritatea poveștilor sale de dragoste sunte legate de colegele de scenă… Mai puțin relația cu actuala lui soție, Anna Török, pe care a cunoscut-o în avion și care îi e alături de mai bine de trei decenii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. El este cunoscut și iubit de o țară întreagă, însă puțini știu cum arată femeia alături de care Florin Piersic (88) trăiește o poveste de iubire de ani buni. Anna Török (80), o doamnă elegantă și distinsă, apare rar în public, preferând să stea departe de lumina reflectoarelor. De altfel, spre deosebire de celelalte două soții ale lui Slorin Piersic, Tatiana Iekel și Anna Szeles, care au fost actrițe, Anna Török nu a avut legătură cu lumea artistică, fiind de profesie contabil.

4-344-34

Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic

Viața sentimentală a lui Florin Piersic a ținut de multe ori prima pagină a publicațiilor, actorul fiind considerat un adevărat Don Juan al cinematografiei. Cu toate că lista de femei cu care s-a iubit este lungă, doar trei femei au reușit să-l aducă pe marele actor în fața ofițerului de stare civilă. Florin Piersic a fost căsătorit prima oară cu Tatiana Iekel, care i l-a dăruit pe fiul său, Florin. Din cel de-al doilea mariaj al său, cel cu Anna Szeles, a venit al doilea băiat, Daniel. Cea de a treia soție a lui Florin Piersic este Anna Török, alături de care marele actor trăiește o poveste de dragoste emoționantă de mai bine de trei decenii.

Citește și: Florin Piersic nu a uitat-o pe Ileana Stana Ionescu, partenera lui de scenă: „Pentru noi, a fost ca un înger, tare l-am iubit'. Actrița de 87 de ani a suferit două AVC-uri și nu a mai ieșit de 3 ani din casă

Citește și: Mara Bănică, un nou mesaj dur la adresa Oanei Roman, după scandalul cu Selly: ‘Păi nu este arogantă? Părerea mea este că…

Citește și: Ibrahim Ibru, surprins în compania unei brunete voluptuoase, după divorțul de Raluca Pastramă. Cei doi și-au dat întâlnire la un restaurant din Pipera

Actorul și-a cunoscut cea de a treia soție în anul 1986, iar întâlnirea lor pare să fi fost un joc al providenței, pentru că s-au cunoscut în avion, unde au călătorit împreună nu o dată, ci de trei ori, stând față în față. Florin Piersic mărturisea ulterior că a fost atras de frumusețea specială a Annei, care seamănă cu actrița Jaquelinne Bisset. Șapte ani au făcut naveta București-Cluj, apoi au decis să se căsătorească, lucru care s-a petrecut în anul 1993.

Florin Piersic și Anna Török au o cabană lângă Cluj, acolo unde adoră să se relaxeze în timpul liber și să stea departe de aglomerația din Capitală. Cei doi soți au fost surprinși împreună pe 27 ianuarie, când Florin Piersic a împlinit 88 de ani, zi în care s-a aflat pe scenă cu spectacolul ‘Străini în noapte’, la Constanța. Florin Piersic a fost serbat de fostul ministru secretar de stat, Ion Antonescu, la Hotelul Marshal Garden din București, iar la eveniment a luat parte și soția lui actorului, Anna Török.

Florin Piersic și-a cerut toate iubitele în căsătorie

Florin Piersic a considerat totdeauna că „o femeie frumoasă poartă cu ea aroganța supremă’ și s-a orientat către cele „care fură inimi, nu bani’. Un lucru este cert: pe toate le-a cerut în căsătorie, complimentul suprem, crede actorul de 87 de ani, pe care îl poți face unei femei. Printre femeile de care Florin Piersic a fost îndrăgostit s-au numărat și Angela Similea, Gabriela Vlad (actualmente Werner), Otilia Barbath, iar actorul a cerut-o de nevastă inclusiv pe Cezara Dafinescu, deși, la momentul acela, era căsătorită.

Florin Piersic, eternul Don Juan al filmului românesc, spune că secretul pentru a cuceri total inima unei femei este să-i faci complimentul suprem: cererea în căsătorie.

Invitat în cadrul podcastului moderat de către Mihai Morar, actorul a vorbit deschis despre cuceririle sale și cum a reușit să le facă pe femeile din viața sa să se simtă speciale.

„Eu la toate le-am promis că le iau de neveste. Acum nu puteam să le iau pe toate. Nu se putea, dar le ziceam: mi-ar plăcea să fii nevasta mea. Ce compliment mai mare poți să-i faci unei femei decât să-i spui că ți-ar plăcea să fie nevasta ta? Din suflet că doar gura de suflet este legată.

Și îi spuneam, dar după aceea mă răzgândeam după o zi-două și ziceam: ce tâmpenie am putut să spun!’, a spus Florin Piersic.

Care este starea de sănătate actuală a lui Florin Piersic, după operația la genunchi suferită la finele lunii aprilie

Florin Piersic a fost operat la genunchi la finalul lunii trecute, pe data de 29 aprilie, în cadrul Spitalului Militar din Cluj-Napoca. Maestrul a ajuns pe mâna medicilor, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol. Ulterior, el a ajuns la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu din Cluj-Napoca, iar mai apoi a fost transportat cu un avion SMURD la Institutul „Matei Balş, din Capitală.

Ieri, 9 mai, maestrul Florin Piersic a fost transportat la Spitalul Foișor, din Capitală. Aici, marele actor a fost operat din nou la genunchi, iar medicii i-au montat o proteză provizorie, cu pompă de antibiotic pentru a curăța locul. Proteza care i-a fost îndepărtată îi fusese montată actorului în 2019, dar acum ar fi devenit sursa infecției generalizate. În prezent, el se află în continuare internat la Terapie Intensivă, dar este conștient, cooperant și comunicativ, potrivit Antena 3 CNN.

În urma operației de la Spitalul Foișor, Florin Piersic va reveni la Matei Balș pentru a-și trata infecția. Directorul Institutului de boli infecțioase, Adrian Marinescu, a făcut dezvăluirea pentru Digi24.

„E un pacient vulnerabil și care are boli cronice și atunci trebuie rezolvate toate aceste situații legate de procesul infecțios. Dacă totul va fi în regulă, se va întoarce cât de repede la noi în Institut pentru a definitiva partea legată de tratamentul sepsisului, adică la tratamentul infecției mă refer. În momentul în care se va întoarce în Institutul Matei Balș, sigur că și din punct de vedere cardiologic vom monitoriza în continuare.

Oricând poate să apară ceva imprevizibil. E un pacient care are afecțiuni clare în sfera aceasta. Adică lucrurile nu se închid aici. Nu spun că lucrurile sunt deja rezolvate, nu spun că nu e ceva imprevizibil care poate să se întâmple, dar totuși pașii s-au făcut. Trebuie să ne gândim la o finalitate care, Doamne ajută, să fie bună! Sper ca în zilele următoare lucrurile să arate suficient de bine încât să vorbim despre această evoluție favorabilă, a spus doctorul Adrian Marinescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton