Cine este Antonio Ștefănescu de la Chefi la cuțite 2024. A gătit pentru Regina Elisabeta a II-a

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Antonio Ștefănescu de la Chefi la cuțite 2024. În urmă cu câteva ediții, s-au format echipele pentru acest sezon la Chefi la cuțite, astfel că Antonio Ștefănescu este concurentul din echipa lui Chef Richard Abou Zaki! Cu o mare pasiune pentru gătit și o vastă experiență în domeniu, acesta a fost primul ales de către jurat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Antonio Ștefănescu de la Chefi la cuțite 2024. Nu oricine poate ajunge la Chefi la cuțite, astfel că Antonio Ștefănescu este clar că se laudă cu un portofoliu bogat când vine vorba de bucătărie. Are 37 de ani, activează că bucătar și momentan locuiește în Liverpool.

img-2024-04-25t151211.597img-2024-04-25t151211.597

Citește și: Geanina Crăciun a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Chef Richard Abou Zaki a reacționat dur: „E o farfurie fără gust, fără pasiune, nu avea un farmec, nu avea nimic”

Citește și: Cine este Vlad Niculici de la Chefi la cuțite. Cofetăria lui a primit titlul de Furnizor al Casei Regale

Citește și: Cine este Regina Întunericului – Gabriela Lucuțar. E prietenă cu Anamaria Prodan și și-a sărutat un coleg de la Chefi la cuțite

Citește și: Tatiana Găman a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Concurenta lui Chef Orlando Zaharia a izbucnit în lacrimi: „Plâng foarte rar, dar…'

Cine este Antonio Ștefănescu de la Chefi la cuțite 2024

Cine este Antonio Ștefănescu de la Chefi la cuțite 2024. Antonio Ștefănescu a lucrat la Nobu în trecut și a gătit chiar pentru Regina Angliei și invitații săi la Castelul Windsor, detaliu care a cucerit nu doar telespectatorii, ci și jurații. Asta nu este tot, fiindcă a lucrat și în mai multe restaurante de lux din Londra și și-a construit un renume solid în industria alimentară.

Acum, Antonio Ștefănescu dă tot ceea ce are mai bun și încearcă să facă față cu brio probelor de la Chefi la cuțite, cu speranța că o să câștige. Ce-i drept, la experiența pe care o are, are șanse foarte mari.

Cum a început pasiunea lui Antonio Ștefănescu pentru gătit

Totuși, deși acum se laudă cu experiența sa în domeniul gastronomiei, pasiunea pentru gătit nu a dobândit-o din copilărie, ci prin muncă. Inițial a spălat vasele, iar dintr-o întâmplare a fost pus în fața celei mai mari provocări din viața lui: să ia locul bucătarului șef care fusese arestat. De aici a început drumul lui spre succes și marea pasiunea pentru tot ceea ce înseamnă bucătărie.

„Am început de la spălat vase. Dintr-o patiserie franțuzească, am spălat vase jumătate de an, bucătarul chef a fost arestat, nu știu de ce, apoi eu a trebuit să îi iau locul. Am început să gătesc pizza, croissante… Apoi am decis să devin bucătar și m-am înscris la colegiu. După patiserie m-am mutat la un hotel de cinci stele, era un steak house, apoi Nobu un an și trei luni. A fost foarte greu, dar și foarte interesant. Am avut o oportunitate să lucrez cu Albert Adrià într-un restaurant din centrul Londrei', a spus Antonio Ștefănescu în cadrul emisiunii culinare.

Cine sunt concurenții din echipa lui Richard Abou Zaki

În prezent, echipa lui Richard Abou Zaki este formată din: Lăcrămioara Pintilie, Andrea Recaldin, Arun Dumitru Vasile, Adnana Mihaela Irimia, Claudia Sauliuc și Antonio Ștefănescu, despre care tocmai am povestit. De asemenea, și Geanina Crăciun a făcut parte din echipa juratului, însă a fost eliminată recent, moment în care juratul nu a avut chiar cea mai plăcută reacție.

„E o farfurie fără gust, fără pasiune, nu avea un farmec, nu avea nimic. Nu mă așteptam ca o persoană din echipa mea să facă așa o farfurie. Nu accept chestia asta. Și dacă a făcut chestia asta, atunci așa e corect, să iasă. Sunt dur, sunt rău, dar nu era ce trebuia să fie’, a conchis chef Richard cu tristețe.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton