Cine este Aris Eram de la America Express 2023. Are 20 de ani și este fiul Andreei Esca

 Dumitrache Laura
.

Cine este Aris Eram de la America Express 2023. Aris Melkior Eram este fiul Andreei Esca și al lui Alexandre Eram. Tânărul participă alături de sora lui, Alexia Eram, la America Express 2023, unde vor avea parte de momente extraordinare. Află mai multe detalii despre Aris Eram!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Azi, 27 decembrie, este marea finală America Express, iar echipa formată din Aris și Alexia Eram s-a calificat în cursa pentru marele premiu. Au luptat încă de la început pentru a câștiga și au demonstrat tuturor cât de ambițioși și determinați sunt, astfel că acum toată lumea așteptă cu mare interes să vadă cina ajunge la premiul cel mare, echipa Aris și Alexia Eram sau cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru!

Cine este Aris Eram de la America Express 2023. Aris Eram este fiul Andreei Esca, prezentatoare de știri de la Pro TV. Spre deosebire de mama și sora lui, Aris Eram preferă să fie o persoană discretă. Tânărul de 20 de ani participă alături de Alexia Eram la America Express 2023.

aris eram si mama saaris eram si mama sa

Citește și:Robbie Williams, discuție neașteptată cu Andreea Esca. Ce mesaj i-a transmis artistul fiicei prezentatoarei TV, Alexia Eram: „Cred că e timpul s-o ierți pe mama ta…”

Citește și:Andreea Esca, reacție după ce a fost implicată într-o înșelătorie online: „Toată nebunia acestor fake news a ajuns la mine foarte ciudat”

Citește și:Dana Marijuana nu are căldură și lumină în containerul din Vama Veche: „Nu disperăm. Trebuie să cumpărăm un încălzitor de butelie'. De ce a renunțat la viața din București

Citește și: Unde s-ar ascunde mama lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în accidentul de la 2 Mai: „Acolo nu o cunoaște nimeni”

Aris Eram – Viață personală

Cine este Aris Eram de la America Express 2023. Aris Melkior Eram s-a născut la data de 24 iulie 2003 și are în prezent 20 de ani. Concurentul de la America Express este zodia Leu, are părul șaten și ochii căprui. Acesta este fiul cuplului Andreea Esca – Alexandre Eram și este fratele Alexiei Eram, tânără alături de care participă în emisiunea de la Antena 1.

Andreea Esca are o relație bună cu cei doi copii ai săi. A demostrat acest lucru și de ziua de naștere a lui Aris Eram, atunci când i-a transmis un mesaj emoționant. Știrista l-a descris atunci pe fiul ei cu cele mai frumoase cuvinte semn că e tare mândră de acesta.

Aris e cald, haios, iute la minte, bun la vorbe, chibzuit la fapte, dezordonat, aiurit, caustic, filozof, atent la detalii.Așa cum e, e băiatul meu iubit, care a fost frumos din prima clipa în care a apărut pe lume! Și care mi-a dat voie să-l iubesc cu patima mea îngrozitoare, învățându-mă răbdarea…. Îți mulțumesc, Aris Melkior!', a transmis Andreea Esca pe rețelele de socializare.

Aris Eram a fost surprins sărutându-se cu Laura Giurcanu

Cine este Aris Eram de la America Express 2023. Aris Eram și Laura Giurcanu au fost rivali la America Express, sezonul 6. Se pare, însă, că, după competiție, între cei doi tineri s-ar fi înfiripat ceva. Aceștia au fost surprinși de paparazzi sărutându-se în mașină. Contactată de jurnaliști, influencerița nu a confirmat, dar nici nu a infirmat faptul că formează un cuplu cu fiul Andreei Esca.

‘Nu am nimic de zis (râde)! Nu se întâmplă nimic și nu am nimic de zis’, a spus Laura Giurcanu pentru Spynews.

Un alt detaliu care le-a stârnit curiozitatea fanilor America Express cu privire la relația lor a fost declarația de dragoste pe care Aris Eram i-a făcut-o Laurei Giurcanu chiar în fața camerelor. Într-unul dintre episoade, Aris Eram și Laura Giurcanu au avut un schimb neașteptat de replici când s-au întâlnit pe traseu, spre plantația de cafea.

„Parcă voiați imunitatea mică, nu aia mare’, le-a spus Alexia Eram.

Vă iubim! Dar nu atât de mult încât să vă lăsăm să treceți’, a răspuns Laura Giurcanu, completată de Sânziana Negru.

Și eu te iubesc!’, a fost replica lui Aris Eram.

Laura Giurcanu și Aris Eram au fost împreună la concert, după America Express

Laura Giurcanu și Aris Eram au bifat apoi o nouă apariție în public, la scurt timp după ce au fost văzuți sărutându-se. De această dată, Laura Giurcanu a fost cea care a postat pe social media o imagine în care apare alături de Aris Eram și câțiva prieteni. Concurentii de la America Express au mers la un eveniment unde s-au distrat pe cinste, dansând și râzând.

În urmă cu câteva zile, telespectatorii i-au putut urmări pe Laura Giurcanu și Aris Eram în cadrul unui podcast în care au vorbit despre experiențele individuale trăite la America Express. Cei doi au fost vizibil stânjeniți și nu și-au găsit întotdeauna cuvintele. De asemenea, și-au adresat mai multe întrebări precum ‘Există compatibilitate între Capricorn (zodia Laurei Giurcanu – n.r.) şi Leu (zodia fiului Andreei Esca – n.r.)?’. A fost întrebarea pe care i-a pus-o Laura i-a pus-o lui Aris Eram. Totodată, Laura Giurcanu chiar l-a complimentat pe fiul Andreei Esca. ‘Nu pot să nu remarc că suni foarte sexy în franceză. Nu cred că se supără cineva că faci asta‘.

Aris Eram și Laura Giurcanu au fost la Barcelona împreună, după America Express

Acum ceva timp, Laura Giurcanu și Aris Eram au fost surprinși apoi din nou împreună. De această dată, cei doi au fost fotografiati pe aeroportul Otopeni, după ce s-au întors din Barcelona. Se pare că Aris Eram și Laura Giurcanu au mers împreună la Barcelona, unde fiul Andreei Esca studiază.

Aris Eram și Laura Giurcanu au aterizat, de curând, în România, după ce ar fi petrecut câteva zile la Barcelona, acolo unde fiul Andreei Esca studiază. Deși au încercat să se ascundă, cu glugile trase pe cap, paparazzi i-au surprins imediat. Mai mult, Laura Giurcanu a postat în urmă cu câteva zile, imagini din Barcelona.

Aris Eram – Carieră

Aris Eram a studiat în străinătate, precum sora lui, Alexia Eram. Fiul Andreei Esca a terminat cursurile unei facultăți prestigioase din Barcelona și a terminat studiile la Liceul Francez din București. Ca hobby, tânătului îi place foarte mult să cânte la pian.

Aris Eram, fiul știristei Andreea Esca, nu a fost singurul care a vrut să studieze în străinătate. Alexia Eram, sora lui Aris, a studiat și ea în afara țării. Spre deosebire însă de mama și sora lui, Aris Eram este discret cu viața sa personală și apare rar pe micile ecrane. Totuși, și el se laudă cu mulți fani pe rețelele de socializare. Doar pe Instagram, Aris Eram are peste 28.000 de urmăritori.

Aris Eram – Studii

Aris Eram a studiat în Barcelona, iar Alexia în Londra. Invitați în podcastul moderat de Giulia Anghelescu, copiii Andreei Esca au explicat motivul pentru care au decis să meargă la facultate în străinătate. Conform acestora, părinții lor au fost cei care i-au îndemnat să studieze în alte țări. Alexia a studiat în Marea Britanie și a terminat facultatea anul trecut și este creator de conținut. Aris a ales o facultate din Barcelona și este în anul al doilea. 

‘Mie mi se pare că nu e greu de ales. Europa, pentru că în alte țări eram prea departe de familie. Părinții ne-au împins să plecăm în altă țară. Nu cred că se gândeau că rămânem aici (…) Oricum, dacă ai această oportunitate să mergi în altă țară mi se pare super, pentru că e bine să ieși din zona asta de confort, să descoperi altă cultură’, a spus Aris.

Aris Eram de la America Express a fost exmatriculat din liceu

Cine este Aris Eram de la America Express 2023. De când fac echipă la America Express, Alexia și Aris Eram s-au apropiat și mai mult, relația soră-frate fiind din ce în ce mai puternică și chiar ei au ținut să sublinieze acest aspect. Deschiși din fire, cei doi au început să le povestească colegei lor Giulia, de la America Express, diverse întâmplări din copilăria și adolescența lor. Ce doi frați și-au descris liceul lor ca fiind unul cu reguli foarte stricte.

„Dacă aveam trei absențe sau întârzieri nemotivate aveam detenție sâmbăta. Am ajuns o dată, dar nu pentru întârziere, alte lucruri. Ne dădeau teme, lucruri de făcut care aveau legătură cu greșeala pe care ai făcut-o, ca să o înțelegi’, a povestit Alexia Eram, în podcastul „Badassmom’.

Aris Eram de la America Express a povestit despre momentul în care a fost exmatriculat o săptămână din liceu.

„Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână. Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit’, a relatat Aris Eram de la America Express.

Aris Eram și sora lui, Alexia Eram, fac echipă la America Express

Cine este Aris Eram de la America Express 2023. Anul acesta, Aris Eram și sora lui, Alexia Eram, participă împreună, ca o echipă, la America Express. Aris Eram și Alexia Eram au acceptat provocarea cu entuziasm. La întoarcerea din competiție, fiica Andreei Esca a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, dezvăluind cum a fost pentru ei această experiență. Aceștia au trecut prin multe situații inedite, iar într-una dintr ediții au fost găzduiți de o româncă.

Voiam să vă spun că „America Express' a fost o experiență unică, minunată. Cea mai frumoasă experiență din viața mea și cea mai grea experiență din viața mea! Nu credeam că pot trăi atâtea emoții într-o singura zi și, în general, atât de multe emoții.

Să văd atâtea lucruri, să experimentez atâtea lucruri, să învăț. A fost extraordinar! De-abia aștept să vedeți, la TV, emisiunea! De-abia aștept și eu să mă văd și să văd pe toți colegii cu care am fost în această competiție. Am întâlnit niște oameni minunați.Le mulțumesc persoanelor care au fost în echipa mea, cameramanul și reporterița noastră, niște oameni minunați. Abia aștept să vedeți emisiunea! Este o experiență de neuitat, care ți se poate întâmpla doar o dată în viață., a mărturisit Alexia Eram, pe pagina sa de Instagram.

Cum se înțeleg Alexia și Aris Eram, după America Express 2023

Alexia și Aris Eram se numără printre echipele rămas în competiția America Express 2023. Cei doi copii ai Andreei Esca au decis să aibă parte de aventura vieții lor și au acceptat să meargă în emisiune. Copiii prezentatoarei de știri au o legătură frumoasă, iar participarea la America Express i-a unit și mai mult. După ce s-a terminat show-ul, Alexia Eram se vede mai des cu fratele ei, deci se înțeleg și mai bine.

După această experiență ne-am unit mult mai mult ca înainte. Da, suntem frați, și înainte ne iubeam, ne ajutam când trebuia și așa mai departe, dar nu vorbeam atât de des, nu ne vedeam atât de des! De când ne-am întors din America Express ne-am unit mult mai mult. Chiar ne-a făcut bine! Ne-a făcut să ne cunoaștem mai mult decât ne cunoșteam înainte’, a declarat Alexia Eram pentru ego.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton