Cine este Baddie Winkle, femeia de 95 de ani, considerată "regina Instagramului": "Îmi place să inspir oamenii, strănepoata mea m-a convins"

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este Baddie Winkle, femeia de 95 de ani, considerată „Regina Instagramului”. Helen Vanwinkle, cunoscută sub numele de „Baddiewinkle', în mediul online, este o femeie în vârstă de 95 de ani care demonstrează că bucuria vieții și creativitatea nu țin cont de vârstă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Putem spune că Baddie Winkle pare că a descoperit secretul tinereții la cei 95 de ani ai săi. Winkle s-a născut în Kentucky, SUA, în 1928, iar în urmă cu 10 ani, viața ei a luat o turnură dramatică, când soțul ei amurit. În ciuda acestui moment trist, Baddie Winkle a avut-o alături pe strănepoata ei care i-a ridicat moralul. Tânăra i-a stârnit străbunicii sale pasiunea pentru social-media, iar acum Baddie Winkle surprinde cu atitudinea pozitivită și creativitatea ținutelor ei colorate, în ciuda vârstei de 95 de ani.

snapinsta.app_294449975_1236332460462422_121668949113008570_n_1080snapinsta.app_294449975_1236332460462422_121668949113008570_n_1080

Cine este Baddie Winkle, femeia de 95 de ani, considerată „Regina Instagramului”

În urmă cu mai bine de 10 ani, Baddie Winkle a trecut prin momente triste din cauza decesului soțului său. După o perioadă grea în care și-a plâns partenerul, Helen a decis că este vremea să facă o schimbare. Într-o zi, una dintre strănepoatele ei i-a făcut o fotografie într-o ținută spectaculoasă, iar de aici până când a câștigat faima milioanelor de oameni are o urmăresc în prezent a fost doar un singur pas.

Citește și:Ce spune Codin Maticiuc despre colaborarea cu celebrul actor Danny Trejo, care va juca în Miami Bici 2: „Nu a cerut mult, dar am plătit foarte mult'

Citește și:Ce spune Adela Popescu despre revenirea la PRO TV: „Am discutat și pentru niște seriale, dar cred că…'

Citește și:Cum arată Elwira Petre în costum de baie, la 42 de ani: „Am câteva trucuri naturale de care nu mă pot despărți'

Citește și: Ce avere avea Rona Hartner. Cu ce a rămas după divorțul de ultimul soț, Herve Camilleri

„Strănepoata mea, Kennedy, m-a convins să fac o poză pentru internet. Așa că am făcut-o și am avut grijă de ea în timp ce mama ei era într-o excursie. Era încă în liceu. Ea venea acasă și spunea: „Bunico, ghici câți adepți ai?' (râde) Pur și simplu a evoluat de acolo și a devenit viral.', a declarat Baddie Winkle pentru ReadersDigest.

Baddie Winkle, influencerița de 95 de ani: „Încă sunt în putere”

După ce și-a deschis contul de Instagram în urmă cu zece ani, a devenit faimoasă în 2016 (pe când avea optzeci de ani) pentru mesajul plin de pozitivitate.

„Îmi place să inspir oamenii și cred că o fac. Dar nu am mai fost pe internet de ceva vreme, din cauza sănătății mele. La urma urmei, voi împlini 95 de ani în iulie! (râde) Dar sănătatea mea este bună, nu mă înțelege greșit. Dar am încetinit mult, dar încă sunt în putere.', a menționat Baddie Winkle pentru aceeași publicație.

Ce job a avut în tinerețe influencerița de 95 de ani

Baddie Winkle atât pentru umorul ei cât și pentru faptul că luptă împotriva discriminării persoanelor în vârstă, prin mesajele ei pozitive și stilul vestimentar colorat și excentric.

„Am lucrat, desigur, timp de 28 de ani. Am lucrat la o fabrică. Mi-a plăcut munca mea și m-am distrat de minune la serviciu. M-am pensionat la 62 de ani și a venit șeful cel mare și punctul culminant a fost că mi-a dat un sărut mare pe buze! (râde) A sărutat grozav. A luat prânzul cu mine și ne-am distrat grozav la petrecerea mea de pensionare.', a încheiat ea.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton