Cine este Bianca Boeroiu, câștigătoarea premiului Emmy pentru machiajul din serialul "Wednesday": "Sunt recunoscătoare industriei cinematografice din România"

 Radulescu Ruxandra
.

Artista Bianca Boeroiu este românca mare câștigătoare a premiului Emmy pentru machiajul din serialul „Wednesday”, regizat de Tim Burton. Bianca Boeroiu este una dintre cele mai apreciate specialiste în machiaj de film din România, având fiind laureată cu mai multe premii Gopo.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Românca Bianca Boeroiu a impresionat juriul de la premiile Emmy cu iscusința ei ca specialistă în machiaj de film pentru serialul „Wednesday”. Bianca Boeroiu este artist plastic, fiind absolventă a Facultății de Arte, la secția Artă Cermică. Pasiunea ei pentru vizual s-a manifestat în arta machiajului de film, devenind cunoscută pentru talentul și profesionalismul ei. Dovada capacităților ei sunt nu numai premiile Gopo, primite de-a lungul timpului, ci și faptul că a fost desemnată câștigătoare la categoria la categoria Outstanding Contemporary Makeup', la premiile Emmy, pentru machiajul din serialul Wednesday, în regia lui Tim Burton.

snapinsta.app_416924339_1420954211842650_1721639290122443074_n_1080snapinsta.app_416924339_1420954211842650_1721639290122443074_n_1080

Cine este Bianca Boeroiu, câștigătoarea premiului Emmy pentru machiajul din serialul „Wednesday”

Românca Bianca Boeroiu a străclucit la decernarea premiilor Emmy, ce au avut loc în cetatea filmului de la Hollywood. Artista în ceramică, devenită una dintre cele mai respectate profesioniste în machiaj de film, a trăit apogeul carierei sale, când a urcat pe scenă pentru a-i fi înmânat premiul pentru cel mai bun machiaj: „Outstanding Contemporary Makeup”.

Sunt recunoscătoare industriei cinematografice din România care a recompensat activitatea mea, încă din 2006, de când lucrez în acest domeniu. Am avut norocul să obțin 3 premii Gopo', spunea Bianca Boeroiu într-un interviu pentru RFI.
Românca a fost strălucitoare și la propriu, și la figurat atât pe covorul roșu, cât și pe scena Premiilor Emmy. Cea care a realizat look-ul de Hollywood al Biancăi Boeroiu a fost stilista Mădălina Drăgoi, notează PRO TV.

Ținuta spectaculoasă a Biancăi Boeriu la premiile Emmy, confecționată din foiță de aur

Bianca Boeriu a atras atenția cu ținuta ei superbă, o rochie spectaculoasă de culoare aurie. Creatoarea Mădălina Drăgoi a declarat că până și încălțămintea Biancăi Boeriu a fost decorată cu foiță din aur.

Rochia pentru ceremonie a fost creată de Denis Predescu, designer vestimentar și architect. Am simțit la Denis o pasiune nebună pentru munca sa și am fost impresionată de eforturile pe care el și echipa lui le-au făcut ca rochia Biancăi să fie gata în timp util. Pantofii sunt de la un brand nou de încălțăminte de lux din Iași, cu rădăcini în Berlin. Au ca decorațiuni foițe de aur prelucrate de artizani români. Poșeta este semnată de Otilia Flonta, un artist român cu experiență vastă pe plan internațional. Bijuteriile sunt de la Wagner Arte Frumoase și Povești. Surorile Irina și Ana Wagner sunt cunoscute pentru bijuteriile unice create din aur și porțelan. A doua rochie este semnată de Raluca Soare, un designer pasionat de culori și materiale flamboainte', a dezvăluit Mădălina Drăgoi pentru protv.ro.

FOTO: Hepta, Cristian Predescu, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton