Cine este Bobby Păunescu. S-a iubit 10 ani cu Monica Bârlădeanu și a câștigat un premiu la Cannes

.

Cine este Bobby Păunescu. Bobby Păunescu este unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din România, dar este mai degrabă cunoscut ca producător, regizor și scenarist. Cel mai mare succes al său este colaborarea cu Cristi Puiu, în calitate de producător, pentru filmul „Moartea Domnului Lăzărescu”, peliculă premiată la Cannes. În viața personală, Bobby Păunescu a trăit o poveste de dragoste cu Monica Bârlădeanu, iar apoi a avut un scurt mariaj cu Alice Peneacă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Bobby Păunescu. Bobby Păunescu, 48 de ani, regizor, producător, scenarist și om de afaceri, s-a născut la data de 8 iulie 1974, părinții săi fiind George Constantin Păunescu și Cornelia Păunescu. Bobby Păunescu a trăit primii zece ani din viață la Milano, iar anii studenției i-a petrecut în Elveția, unde a absolvit Facultatea de Management Internațional în 1998. Acesta a urmat și cursuri de cinematografie la Los Angeles, iar în acelați an scrie scenariul și regizează filmul „Francesca”, primul său succes cinematografic. Acest moment a marcat începutul unui frumos parcurs în domeniul cinematografiei, în calitate de producător, colaborând cu regizori precum Cristi Puiu și Cristian Mungiu.

befunky-collage-49-1befunky-collage-49-1

Cine este Bobby Păunescu

În 2007, revista Capital anunța apariția unui nou miliardar român. Era vorba de Bobby Păunescu, care, prin investițiile imobiliare din țară și de peste hotare, devenise posesorul unei averi estimate la 1,6 miliarde dolari, înainte de criză. El este și moștenitorul unui imperiu financiar ale cărui baze au fost puse de tatăl său, George Constantin Păunescu.

A lucrat ca producător, regizor și scenarist la numeroase filme românești și internaționale. Ca regizor, Bobby Păunescu a realizat filme precum „Francesca” (2009), pentru care a primit premiul pentru cel mai bun regizor la Bursa Silk Road Film Festival din Turcia.

Citește și: Mădălina Ghenea, după ce s-a zvonit că face nuntă cu Bobby Păunescu: 'Nu vreau să mă căsătoresc. Nu am o relație'

Citește și: Bobby Păunescu și mezzosoprana Andreea Ilie s-au despărțit: „Dorim lucruri diferite'

În 2005, filmul „Moartea Domnului Lăzărescu” produs de Bobby, în regia lui Cristian Mungiu, avea să câștige premiul „Un certain regard”, la festivalul de la Cannes. În peliculă a jucat și Monica Bârlădeanu, actriță și model, cea care a avut o relație de 10 cu Bobby Păunescu.

Bobby Păunescu a mai trăit o poveste de dragoste cu modelul Alinea Peneacă, relație care s-a materializat și într-o căsătorie, care, din păcate, nu avea să dureze prea mult. Iată, în continuare, mai multe detalii despre viața tumultuoasă a lui Bobby Păunescu.

De ce s-au despărțit Monica Bârlădeanu și Bobby Păunescu

Monica Barladeanu și Bobby Paunescu au fost împreună vreme de 10 și au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale vremii. Când s-auu despărțit mulți au fost surprinși. Iată ce a declarat Bobby Păunescu despre despărțirea de Monica Bârlădeanu, intr-un interviu pentru Playboy.

„E foarte greu de raspuns de ce s-a terminat relatia cu Monica Barladeanu, pentru ca nu avem un motiv clar. Asa a fost sa fie. Mi-e greu sa dau definitii, pentru ca, asa cum spuneam, partea sentimentala e singura parte din viata mea in care incerc sa nu am reguli, sa nu dau definitii. Si daca ma tem ca femeile ma plac pentru bani, ce pot sa fac?! Interesul e din ambele parti. Orice relatie e bazata pe un interes. Acum, ca e vorba de bani, de frumusete, de dragoste, de faima, orice', a declarat el.

Alice Peneacă, despre divorțul de Bobby Păunescu

Alice Peneacă și Bobby Păunescu s-au căsătorit în iulie 2015, însă trei ani mai târziu, în decembrie 2018, aceștia au divorțat. Alice Peneacă a vorbit la vremea aceea despre căsătorie, dar și despre posibilitatea de a ajunge din nou în fața altarului

'Nu cred că există o definiție pentru asta. În primul rând, trecând prin experiența asta pot spune că nu ai nevoie de acest act' ca să îți confirmi că ai o relație perfectă. Un cuplu trebuie să trăiască în armonie și să aibă cât de cât aceleași valori despre viață. Încrederea, comunicarea și respectul sunt esențiale. Desigur, lista continuă, sunt mulți factori care ajută la menținerea unei relații. Însă nu cred că există relația perfectă' așa cum nici oamenii nu sunt perfecți. Cariera este pe primul loc. Dacă mă voi recăsători…cine poate știi? Viața este plină de surprize…frumoase sau constructive. Cu siguranță va veni momentul să întemeiez o familie, însă având deja o experiență, mă face să fiu mult mai atentă cu deciziile mele.', declara la vremea aceea Alice Peneacă.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton