Cine este Bogdan Albulescu din "Iubire cu parfum de lavandă". Are 46 de ani și a fost căsătorit cu actrița Alina Grigore

 Oana Pantazi
.

Cine este Bogdan Albulescu din „Iubire cu parfum de lavandă”. Actorul, în vârstă de 46 de ani, este cunoscut publicului nu doar din filme, ci și din seriale, pentru că are o listă impresionantă de apariții, începând cu „Regina”, care i-a adus și celebritatea. Iată în ce rol îl vom vedea în „Iubire cu parfum de lavandă”!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cine este Bogdan Albulescu din „Iubire cu parfum de lavandă”. Fanii așteaptă cu nerăbdare noua producție a Ruxandrei Ion, care va debuta curând la Antena 1, în distribuția căreia apar nume noi, printre care Bogdan Albulescu, Alexia Caras, Sara Ghimpu și Adi Nartea, cunoscut din serialul „Vlad”. Bogdan Albulescu este un actor cu experiență în telenovele și cu siguranță vi-l amintiți din „Regina”, unde a fost protagonist alături de Diana Dumitrescu.

10403183_772371152893857_1248483932394952489_n10403183_772371152893857_1248483932394952489_n

Cine este Bogdan Albulescu din „Iubire cu parfum de lavandă”

Născut pe 22 martie 1978 în Boldești Scăieni și absolvent al UNATC I.L. Caragiale' din București, specializarea Arta Actorului, Bogdan Albulescu s-a făcut remarcat atât în filme și pe scena teatrului, cât și în seriale. Actorul a cunoscut notorietatea după ce a jucat în „Fructul Oprit', „Aniela', „State de România', „Regina' sau „La bloc'. De asemenea, s-a făcut remarcat și în filme, cum ar fi „Pubic display of affection', „Bucureşti, te iubesc', „Ilegitim' și „Madhouse', dar și în piese de teatru.

Citește și: Cum a afectat-o pe Andreea Răducan retragerea titlului de campioană la Jocurile Olimpice Sydney, în 2000: „Din cauza unui medicament pentru răceală și gripă… / EXCLUSIV

Citește și: Teodor Costache de la Insula Iubirii și-a înșelat toate iubitele: „Recunosc! Acum nu trebuie să ne ascundem. Au fost momente în care am fost prins

Noul serial de la Antena 1, „Iubire cu parfum de lavandă”, aduce în prim-plan o poveste originală de iubire, între doi oameni maturi, prinşi între două lumi complet diferite, dar care au şansa să îşi refacă viaţa, unul lângă celălalt şi să îşi găsească fericirea dincolo de toate greutăţile pe care le-au avut şi continuă să aibă parte. În noua producție, Bogdan Albulescu va juca rolul lui Dinu Păun, patronul magazinului şi al barului din sat, locul unde se află cele mai importante lucruri din comunitate. 

Bogdan Albulescu, despre rolul din „Iubire cu parfum de lavandă”

Cine este Bogdan Albulescu din „Iubire cu parfum de lavandă”. Actorul o va avea parteneră în acest serial pe Andreea Vasile, cu care, de altfel, a mai lucrat, și au o bună chimie profesională. De data aceasta, este soț și tată de familie și, cu siguranță, un pion important în serial, dat fiind că barul este locul unde se discută toate noutățile și se află toate secretele. Iată ce spune actorul despre noul rol, dar și despre întâlnirea cu colegii de casting.

Mai întâi m-a sunat directorul de casting Domnica Cârciumaru, o veche prietenă și cel mai tare director de casting din România. Deși cele mai multe probe se dau în cerc restrâns de persoane, de data asta a fost diferit, pentru că am intrat și m-am trezit înconjurat. Doamna Ruxandra Ion venise la casting cu toată echipa. Ne revedem după ceva ani, dar mulți dintre prietenii mei erau acolo. Era ca și cum mă așteptau. Și apoi am descoperit că partenera mea urma să fie Andreea Vasile cu care mai lucrasem și de care mă leagă forte multe lucruri. E o actriță excepțională cu o minte brici cu puterea unui dragon și sensibilitatea unui copil. Semnele, cum ziceam.

Și-mi era și foarte dor de serial; de repetiții, de program, de implicare. Așa că, da. Sunt Dinu, în Iubire cu parfum de lavandă'. Soț, tatăl a doi copii, proprietar de bar în Podișor ocupat până peste cap cu afacerea și, mai nou, bântuit de secrete pe care le credea uitate și îngropate. Furtuna perfectă ce așteaptă să se întâmple!', a dezvăluit Bogdan. 

Bogdan Albulescu a fost căsătorit cu Alina Grigore

Cine este Bogdan Albulescu din „Iubire cu parfum de lavandă”. Actorul este extrem de discret în ceea ce privește viața personală și nici în social media nu este foarte prezent, dar, desigur, nu este un secret pentru nimeni că a fost căsătorit cu actrița Alina Grigore. Cei doi s-au cunoscut in anul 2006 și au jucat împreuna în telenovela „Aniela”. S-au căsătorit în 2008, iar ulterior au decis să plece în America, unde au stat trei ani. Dorul de casă i-a făcut să revină însă în România. Ulterior, din păcate, cei doi actori au divorțat.

„O văzusem prin școală (n.red. – Alina a terminat Academia de Teatru și Film) și-mi plăcuse, însă nu am făcut nimic să o abordez. Apoi, ne-am întâlnit de două ori, mai întâi la un examen de regie, după care la spectacolul ei de licență, Trilogia belgrădeană. Am simțit că trebuie să fac o mutare, așa că am chemat-o la un pahar de vin la mine acasă și nu a mai plecat', povestea Bogdan Albulescu, în 2008 pentru VIVA!, despre modul în care a cunoscut-o pe Alina. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton