Cine este Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii 2023. Este pasionat de tatuaje și lucrează ca hairstylist

.

Cine este Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii 2023. Bogdan Cîrlan se numără printre cei 10 concurenti de la Insula Iubirii 2023. Tânărul formează un cuplu cu Claudia Florescu, iar cei doi au decis să accepte provocarea de pe insula din Thailanda. Află cine este Bogdan Cîrlan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii 2023. Emisiunea Insula Iubirii a început pe 22 iunie, iar telespectatorii i-au cunoscut deja pe cei zece concurenti, dar și pe ispitele masculine și feminine. Bogdan Cîrlan a acceptat provocarea Insula Iubirii 2023 alături de iubita sa, Claudia Florescu.

bogdan cirlnabogdan cirlna

Cine este Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii 2023. Bogdan Cîrlan, în vârstă de 35 de ani are o relație de un an cu Claudia Florescu și este de profesie stilist de păr. Cei doi formează un cuplu minunat, dar înainte de a face pasul cel mare au decis să accepte provocarea Insula Iubirii 2023.

Citește și:Cine este Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7. E mai tânără cu 10 ani decât iubitul ei și îl cunoaște din adolescență

Citește și:Cine este Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezonul 7. A locuit în Italia și este antrenoare de fitness

Citește și:Cine este Marius Moise de la Insula Iubirii, sezonul 7. E divorțat, are o fiică din fosta căsnicie și lucrează ca fermier

Citește și:Cine este Vlad Ghermănescu de la Insula Iubirii 2023. Este pompier militar

Cine este Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii 2023

Bogdan Cîrlan are 35 de ani și este frizer. Tânărul a cunoscut-o pe Claudia Florescu, iubita sa, în Italia, acolo unde bruneta locuia încă de la vârsta de 18 ani. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil, iar Claudia Florescu a decis să se întoarcă în România, de dragul partenerului ei. Cei doi au meserii diferite, dar au aceeași pasiune, cea pentru tatuaje. Bogdan Cîrlan are numeroase tatuaje, iar pe viitor visează să își deschidă propria afacere în România. De asemenea, concurentul de la Insula Iubirii sezonul 7 își dorește să-și petreacă restul vieții alături de Claudia Florescu, motiv pentru care au acceptat să vină în emisiune și să își testeze relația.

Bogdan Cîrlan se declară un bărbat imatur și delăsător, în timp ce iubita sa știe exact ce așteptări are de la viață, dar și de la partenerul ei. Chiar și așa, Bogdan Cîrlan este hotărât să rămână alături de iubita sa.

Bogdan Cîrlan: „M-a făcut să renunț la multe”

Cine este Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii 2023. Bogdan Cîrlan și Claudia Florescu s-au cunoscut pe rețelele de socializare și s-au întâlnit în Italia, acolo unde tânăra a locuit mai multi ani. Concurentul a declarat că s-a îndrăgostit imediat de Claudia și a renunțat la multe lucruri pentru ea. Când a văzut-o pe cameră am simțit că este ceva. Am rămas puțin mască, mi-a luat privirea. Claudia m-a făcut să renunț la multe. Șase ani am făcut videochat. E o sursă de venit, însă nu a fost de acord.„, a declarat Bogdan Cirlan. De asemenea, Claudia Florescu este decisă să rămână alături de Bogdan Cîrlan, dar pentru asta trebuie să treacă testul fidelității, la Insula Iubirii.

”Am locuit timp de 16 ani în Italia și pentru iubire, și pentru el, am decis să mă mut în București. Noi eram prieteni pe Instagram, doar că niciodată nu ne-am scris, am pus o poză.

Poza a reprezentat pentru mine o artă pentru că erau două persoane dezbrăcate, tatuate si își acopereau intimitățile cu mâinile și la un moment dat mi-a dat un mesaj și mi-a zis să-i trimit poza.M-am îndrăgostit de el și mi-am dat seama că voiam să fiu lângă el și am renunțat și m-am mutat în România. Toți prietenii lui mi-au spus că de când este cu mine s-a schimbat. M-a deranjat că făcut videochat.”, a declarat Claudia Florescu, la Insula Iubirii.

Ce scrisoare a primit Bogdan Cîrlan de la iubita lui, Claudia Florescu

Până acum, Bogdan Cîrlan a fost destul de rezervat în privința interacțiunii cu ispitele de la Insula Iubirii, sezonul 7. Totuși, a dezamăgit-o pe iubita lui, Claudia, după ce s-a apucat din nou de fumat pe insulă. Într-unul dintre episoade, tânărul spunea că partenera lui l-a făcut să renunțe la acest viciu.

După ce Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan au ajuns în Thailanda, concurenta i-a dat acestuia o scrisoare, înainte să se împartă în cele două resorturi. Bărbatul a citit-o de mai multe ori, semn că încă se gândește la iubita lui. În scrisoare, aceasta îi spune că speră ca la finalul sezonului să se întoarcă împreună în România, doar că mai uniți.

Cine sunt cuplurile de la Insula Iubirii, sezonul 7

Insula Iubirii a primit noi cupluri curajoase care au străbătut mii de kilometri pentru a-şi pune la încercare iubirea şi relaţia şi au băgat mâna în foc pentru partenerii lor şi pentru ei înşişi. Insula îi aşteaptă cu noi tentaţii, noi provocări şi noi întrebări într-un nou sezon mai intens şi mai provocator. Noi secrete vor ieşi la iveală, iar flăcările de la ceremoniile focului vor face lumină în fiecare relaţie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Cele cinci cupluri de la Insula Iubirii, sezonul 7 sunt: Bianca și Marius, Cristina și Iulian, Claudia și Bogdan, Emanuela și Răzvan, Ana Maria și Marius.

21 de zile departe de partener, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, 20 de ispite mai provocatoare ca oricând şi zeci de camere de filmat gata în orice moment să capteze toate trăirile participanţilor sunt garanţia că nimic nu va rămâne ascuns şi nu va trece neobservat pe Insula Iubirii.

„Dacă se iubesc sau nu cu adevărat, numai Insula o poate arăta, pentru că dragostea adevărată învinge în orice condiţii şi rezistă oricărei tentaţii pentru că #cineiubeştenulasă, declară Radu Vâlcan, prezentatorul Insula Iubirii.

Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023, sezonul 7

Cuplurile de la Insula Iubirii se apropie de ceremonia finală. Emisiunea de la Antena 1 se apropie de marea finală, iar telespectatorii vor avea parte de momente senzaționale. Finala reality show-ului va fi difuzată pe Antena 1, la ora 20.30, duminică, pe 27 august 2023.

Cei care au urmărit până acum emisiunea, vor afla peste trei zile deciziile finale pe care concurentii le vor lua. Cuplurile rămase în competiție sunt Bianca și Marius, Iulian și Cristina, Bogdan și Claudiu, Răzvan și Ema.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton