Cine este Bogdan de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 23 de ani și este pasionat de muzică

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Bogdan de la Casa Iubirii, sezonul 3. Noul sezon Casa Iubirii a adus în atenția telespectatorilor 10 concurenți noi, dintre care 5 fete și 5 băieți. Pe lista noilor veniți se numără și Bogdan, un tânăr de doar 23 de ani, pasionat de tot ceea ce înseamnă muzică. Își dorește o fată liniștită și care să-l iubească, însă asta nu este tot ceea ce se știe despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Casa Iubirii este unul dintre show-urile matrimoniale care au prins foarte bine la public, asta deoarece tinerii ajunși pe micile ecrane sunt susținuți de către cei de acasă, cât de telespectatori. Toți își doresc să își găsească marea iubire aici și să formeze o relație de lungă durată, ba chiar să treacă la următorul nivel în viețile lor.

hqdefault-4hqdefault-4

Citește și: Cine este Bogdan Macovei, iubitul milionar al Corinei Bud. S-au cunoscut în Dubai, unde cântăreața a locuit în pandemie: „Ne iubim, există o super conexiune între noi”

Citește și: Irina Fodor, imagini din culisele noului sezon Chefi la Cuţite, cu 4 bucătari în juriu: „Oricât de frig ar fi afară, aici s-a cam încins atmosfera”

Citește și: Cine este Robert de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 23 de ani și își dorește o parteneră sensibilă și loială

Citește și: Cine este Virginia de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 24 de ani și caută un bărbat care să-i ofere experiențe unice

Cine este Bogdan de la Casa Iubirii, sezonul 3

Deși are doar 23 de ani, Bogdan de la Casa Iubirii visează la o familie frumoasă alături de o parteneră de viață pe placul său. Nu, nu fizic neapărat, ci mai mult din punct de vedere al caracterului și comportamentului. Înainte de a se înscrie la această emisiune s-a despărțit de iubita lui, pe care o considera prea posesivă, si speră să găsească o fată care să il înțeleagă mai multe decât a făcut-o fosta lui.

De asemenea, Bogdan își dorește ca fata de lângă el să-i accepte marea pasiune pentru muzică, care s-a transformat de fapt într-un stil de viață, având o carieră în acest domeniu. Tânărul din Constanța este pasionat de muzică și cântă la orgă și clape într-o trupă specializată în evenimente private și nunți.

Bogdan este pregătit pentru o nouă relație

Bogdan a ieșit relativ recent din ultima sa relație cu iubita pe care o considera posesivă, însă cu toate acestea, susține că a intrat în această emisiune fără regrete și cu inima deschisă pentru un nou început. Tânărul de 23 de ani nu vrea doar succes pe plan profesional, ci și pe plan personal și amoros, astfel că își dorește să își întemeieze o familie, dacă viitoarea parteneră o să fie potrivită pentru acest status.

Momentan, a intrat în discuții cu fetele din casă, însă din acțiunile lui se pare Larisa este cea care i-a atras atenția cel mai mult, fiind și fata pe care a invitat-o la dans de mai multe ori. Totuși, rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile.

Sursă foto: Facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton