Cine este Carmen Chindriș. L-a fascinat pe Mihai Bendeac, la iUmor

 Miniosu Alexandra
.

Carmen Chindriș este una dintre cele mai în vogă artiste. Succesul ei a „explodat' efectiv, după lansarea piesei „Ziua-n care tu m-ai sărutat'. De atunci, melodia este pe buzele tuturor ascultătorilor de radio și nu numai. A făcut senzație cu ea peste tot, inclusiv la iUmor, emisiune în care l-a fascinat pur și simplu pe Mihai Bendeac. Iată tot ce nu știai despre solista de la „Taraful Rutenilor'!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

YouTube-ul și posturile de radio au fost luate cu asalt de piesa „Ziua-n care tu m-ai sărutat'. Versurile cu o notă de umor și ritmurile orientale i-au făcut pe toți să danseze încă din primele secunde. Puțini știu însă cine este, de fapt, cea care interpretează melodia. Carmen Chindriș a muncit foarte mult pentru visul ei, iar acum e cunoscută atât la nivel național, cât și internațional.

c1-2c1-2

Carmen Chindriș, solista de la „Taraful Rutenilor' s-a născut în Sighetul Marmației. A iubit muzica încă de la o vârstă fragedă. A început să cânte de la 7 ani și a debutat ca solistă la un ansamblu de muzică populară. Și-a dorit mereu să fie cântăreață, dar nici măcar ea nu se aștepta la succesul formidabil pe care-l are acum.

Citește și: Oana Roman, declarație de iubire pentru Marius Elisei:„Singurul care știe cine sunt cu adevărat'

Citește și: Influencerița Mădălina Răileanu și soțul ei, Alex, divorțează:„Niciodată nu mi-am imaginat'

Citește și: În ce relații se află Dan Alexa cu Anamaria Prodan, în plin scandal de divorț cu Reghe:„Este acolo pentru mine'

Citește și: De ce au ajuns să se certe Bianca Drăgușanu și Victor Slav, la 7 ani de la divorț

Cine este Carmen Chindriș

Cântăreața cu gropițe în obraji este absolventă a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima', secția canto. A studiat în Cluj-Napoca și este de o frumusețe răpitoare. Deși muzica este marea ei dragoste, cântăreața are două mari pasiuni… inedite! Adoră să pescuiască și să joace fotbal alături de colegii ei. A prins drag de acest sport de la fratele ei mai mare.

„Îmi place să pescuiesc și să joc fotbal cu colegii mei din taraf. Știu foarte bine, am învățat de la fratele meu. El, fiind mai mare, trebuia să mă care mereu după el, așa că jucam și eu fotbal cu prietenii lui', a spus Carmen Chindriș pentru impact.ro.

Un alt lucru interesant despre artistă e faptul că știe nu mai puțin de 10 limbi străine! În repertoriul ei amplu se găsesc piese atât în limba engleză, italiană, spaniolă și franceză, cât și în portugheză, sârbă, rusă, maghiară, japoneză și, bineînțeles, română. Pe lângă cântat, ea și compune versuri, alături de ceilalți membri ai Tarafului Rutenilor.

Artista cântă de la 7 ani

Întrebată cum de ea și Taraful Rutenilor au prins atât de bine la public, ea a răspuns că le place să facă muzică pe placul oamenilor.

„Avem subiecte comune, de dragoste, facem muzică pe placul oamenilor, nu am compus ceva complicat', a adăugat ea, pentru sursa menționată anterior.

Pe lângă o voce inconfundabilă, Carmen Chindriș se laudă și cu o zestre impresionantă. Deține costume populare veci, de peste un secol. Are ii primite de la străbunica ei și le păstrează cu sfințenie. Îi place să aibă haine specifice oricărei zone a țării.

„Am costume populare și ii vechi, de peste 100 de ani, de la străbunica mea, îmi plac foarte mult, adaptez hainele de scenă în funcție de melodii, am mai multe, din diferite zone ale țării', a mai transmis Carmen Chindriș de la „Taraful Rutenilor'.

L-a fascinat pe Mihai Bendeac, la iUmor

Una dintre prestațiile cele mai momarbile marca Taraful Rutenilor rămâne cea de la iUmor. În ediția din luna martie a emisiunii, Carmen Chindriș și colegii săi au făcut un adevărat spectacol, pe scenă. Mihai Bendeac a fost fascinat de ea. I-a plăcut atât de mult încât s-a urcat pe masă, să danseze.

„E o melodie pe care mi-a trimis-o Matache și care mă înnebunește. Mi-a trimis-o Matache acum 2 luni și viața mea s-a schimbat.

În momentul în care mi-a trimis Matache această piesă, oriunde mă duceam cu mașina ascultam această piesă.', spunea Mihai Bendeac, după ce Carmen Chindriș a cântat piesa „Ziua-n care tu m-ai sărutat' la iUmor, conform a1.ro.

cover-viva-septembrie-small-51cover-viva-septembrie-small-51

Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, la nunta lui Dani Oțil

Pe lângă piesa „Ziua-n care tu m-ai sărutat', Carmen Chindriș se laudă și cu alte melodii, la fel de populare. „Suc' și „Două perechi de ochelari de soare' sunt două dintre hit-urile care au sunat în toate boxele vara asta și continuă să facă senzație. Ba mai mult, artista a cântat și la nunta lui Dani Oțil.

Melodiile „Ziua-n care tu m-ai sărutat' și „Două perechi de ochelari de soare' au strâns un număr uriaș de vizualizări pe YouTube. Mai exaxt, 40 de milioane. Cu un așa „lipici' la public, fanii așteaptă nerăbdători ca Taraful Rutenilor să lanseze următoarea piesă!

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton