Cine este Cătălin Cazacu. A avut relații cu multe femei celebre

 Dumitrache Laura
.

Cine este Cătălin Cazacu. Noua emisiunea Dancing on Ice, difuzată pe Antena 1, va avea premiera pe 5 martie 2022. Printre vedetele care vor concura pe gheață se numără și Cătălin Cazacu. Acesta a acceptat și el provocarea patinajului pe gheață și speră să câștige marele premiu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cătălin Cazacu de la Dancing on Ice. Cătălin Cazacu și-a anunțat participarea la noul show, difuzat pe Antena 1, alături de alte vedete din țară. Este vorba despre Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril și Carmen Grebenișa. Vedetele vor patina în fiecare săptămână alături de partenerii lor, care sunt patinatori profesioniști.

Catalin CazacuCatalin Cazacu

În trecut, Cătălin Cazacu a participat la Exatlon, dar și la „Splash! Vedete la apă!'. Astfel, publicul din România a început să îl cunoscă din ce în ce mai bine. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu care este meseria de bază a concurentului de la Dancing on Ice. În ceea ce privește viața amoroasă, Cătălin a avut multe iubite celebre, iar acum are o relație cu Ramona Olaru.

Citește și: Cuza, despre relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu:”Știam că ea este cu cineva”

Citește și: Cătălin Cazacu, despre relația cu Ramona Olaru, după ce s-au sărutat:„Sunt burlac și…'

Citește și: Christian Sabbagh pleacă în Ucraina, în plin război:”Soția plânge, dar…”

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial.Ce a decis instanța privind custodia copiilor

Cine este Cătălin Cazacu de la Dancing on Ice

Cine este Cătălin Cazacu de la Dancing on Ice. Cătălin Cazacu este campion la motociclism, iar în urmă cu mai bine de 8 ani devenea campiona la Romanian Superbike. În vârstă de 37 de ani, Cătălin a obținut opt vicotrii din opt posibile. Cazacu nu a avut adversat la clasele de juniori și devenit primul pilot care a participat la campionatul mondial World SuperBike. De asemenea, a fost vicecampion național și vicecampion Roman SuperBike, campion European Rider Cup și dublu campion la clasa supersport.

De asemenea, Cătălin Cazacu a participat și la două show-uri televizate. Este vorba de „Exatlon' și „Splash! Vedete la apă!' Cazacu a muncit de mic copil, iar în urmă cu zece ani și-a deschis împreună cu un prieten o firmă de securitate.

Cu cine s-a iubit Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu a avut foarte multe relații cu femei frumoase. Unele dintre ele sunt celebre, altele nu. Sportivul a avut o relație cu Nicoleta Delinescu, cântăreața de muzică populară, care i-a dăruit un fiu, Andrei. De asemenea, acesta a avut o relație de un an cu frumoasa Ana Roman, dar s-au despărțit din cauza apropierii lui cu Claudia Pavel. Motociclistul a format un cuplu și cu Brigitte Sfăt.

În urmă cu ceva timp s-a iubit câteva luni cu prezentatoarea de știri Ilinca Obădescu, dar nu s-au potrivit și au decis să se despartă. Cazacu a fost și cu Maria Simion, dar relația nu a durat prea mult. În prezent, Cătălin pare că s-a cumințit și este fericit cu Ramona Olaru.

Cătălin Cazacu formează un cuplu cu Ramona Olaru

Cătălin Cazacu a fost mereu discret cu viața sa personală, dar întotdeauna au ieșit la iveală relațiile amoroase pe care le-a avut. Se pare că motociclistul și-a găsit liniștea în brațele frumoase asistente tv, Ramona Olaru. Cei doi formează un cuplu de câteva luni, dar recent au decis să își oficializeze relația public.

Ramona și Cătălin sunt prieteni de mulți ani, dar după ce blondina s-a despărțit de Cuza, de la Noaptea Târziu, a decis să dea o șansă relației cu Cazacu. Sportivul s-a mutat la iubita lui acasă și și-a modificat deja programul după cel al Ramonei, care lucrează la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani'. Cazacu are gânduri serioase cu frumoasa blondină.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton