Cine este Cătălin Oprișan. Este însurat, are un fiu de 15 ani și a lucrat cu Dani Oțil și Răzvan Simion peste un deceniu

 Matei Bianca
.

Cine este Cătălin Oprișan. Despre viața personală a lui Cătălin Oprișan nu se cunosc prea multe detalii, astfel că el își dorește să rămână discret și nu se afișează prea des alături de frumoasa lui familie. Jurnalistul a devenit cunoscut în urmă cu mai mulți ani, iar acum este apreciat de fanii de pe rețelele de socializare. Iată cine este Cătălin Oprișan și cum și-a început cariera în televiziune.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cine este Cătălin Oprișan. Cătălin Oprișan este un jurnalist cunoscut din România, care și-a început cariera în televiziune în urmă cu foarte mulți ani. El a participat la mai multe emisiuni de la Pro TV și Antena 1, iar în prezent se bucură de o carieră de succes. Noi îți vom spune detalii importante din viața jurnalistului sportiv.

cata1cata1

Citește și: Cătălin Oprișan prezintă emisiunea de la PRO TV în locul lui Cătălin Măruță. Prezentatorul este în doliu, după ce tatăl lui a murit

Citește și: Drama necunoscută a lui Cătălin Oprişan. Și-a pierdut mama la doar 28 de ani, răpusă de leucemie: „De asta nici nu m-am căsătorit mai devreme…”

Citește și: Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, interviu la dublu după ce au câștigat argintul la Paris, la dublu vâsle feminin: „Doar să participi la Jocurile Olimpice este un privilegiu pentru orice sportiv și un apogeu al carierei sale. E vorba despre foarte multă muncă și…” / EXCLUSIV

Citește și: Daliana și Răzvan Simion, pictorial superb din luna de miere: „De când suntem împreună, noi am devenit cel mai important proiect al nostru. Am simțit că ea este femeia alături de care îmi pot clădi liniștea și…”. Detalii spumoase din culisele nunții lor / EXCLUSIV

Cine este Cătălin Oprișan

Cine este Cătălin Oprișan. Cătălin Oprișan este un jurnalist sportiv din România, care a intrat în lumina reflectoarelor în urmă cu foarte mulți ani. El a apărut de foarte multe ori în emisiuni televizate și se poate bucura cu o comunitate mare pe care o are pe rețelele de socializare.

S-a născut pe data de 26 mai 1976 și a studiat la Liceul Bilingv Miguel de Cervantes, astfel că a avut o predare în limba spaniolă. A făcut cursuri la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București, iar ulterior a devenit comentator la unele emisiuni sportive.

Jurnalistul sportiv a făcut parte din matinalul moderat de Dani Oțil și Răzvan Simion

Cine este Cătălin Oprișan. Pentru o perioadă de 10 ani, Cătălin Oprișan a făcut parte din matinalul moderat de Dani Oțil și Răzvan Simion. El avea o rubrică în care prezenta momente amuzante din România și din străinătate. Jurnalistul sportiv apărea săptămânal la matinalul de la Antena 1.

Începând cu anul 2022, Cătălin Oprișan s-a reprofilat, astfel că a decis să se angajeze la o emisiune de radio, unde a avut parte de un succes considerabil. El este acum moderatorul unui podcast și se bucură de succesul din mediul online.

Cătălin Oprișan a fost prezent la meciul de retragere a lui Gheorghe Hagi. Cu o carieră impresionantă de 30 de ani, jurnalistul sportiv a scris istoria echipei de fotbal Steaua. El a scris în cartea „Steaua, Legenda unei echipe de fotbal' și a primit Premiul Ioan Chirilă.

Ce se știe despre viața personală a lui Cătălin Oprișan

Cine este Cătălin Oprișan. Despre viața personală a lui Cătălin Oprișan nu se cunosc prea multe detalii. El nu se postează pe rețelele de socializare alături de familia lui, astfel că până la acest moment nu a fost aflată nici identitatea soției lui.

Cu toate acestea, jurnalistul sportiv a mai vorbit despre viața de familie. El a făcut declarații în unele podcast-uri și apariții televizate.

„Am o tovarășă de apartament de 20 de ani. Am un șoșoi de 15 ani, care joacă baschet profesionist. Este vicecampion național la Leii București. Și una bucată soacră care e mama mea, de când mama nu mai e', a spus el, în urmă cu ceva timp, la podcast-ul moderat de Mihai Bobonete.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton