Cine este Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezonul 7. A locuit în Italia și este antrenoare de fitness

.

Cine este Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezonul 7. Claudia Florescu este concurentă la Insula Iubirii 2023 și participă alături de iubitul ei, Bogdan Cîrlan. Cei doi vor să-și testeze relația pe insula din Thailanda. Află cine este Claudia Florescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezonul 7. Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan sunt împreună de ceva timp și se numără printre cele cinci cupluri care participă la Insula Iubirii 2023. Claudia Florescu a locuit în Italia, acolo unde l-a cunoscut pe Bogdan, iar tânărul a convins-o să se întoarcă în România. Cei doi lucrează în domenii diferite.

bogdan si claudiabogdan si claudia

Cine este Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezonul 7. Claudia Florescu este împreună de un an cu Bogdan Cîrlan și este dispusă să își testeze relația la Insula Iubirii. Claudia Florescu a fost atrasă de iubitul ei încă din prima clipă, iar acesta a fost și motivul pentru care s-a reîntors în România.

Citește și: Cine este Emanuela Oprișan de la Insula Iubirii, sezonul 7. Concurenta are un fiu și a participat la Dansez pentru tine

Citește și:Cine este Vlad Ghermănescu de la Insula Iubirii 2023. Este pompier militar

Citește și:Cine este ispita Dan Chiș de la Insula Iubirii. Are 22 de ani și este sportiv de performanță

Citește și:Cine este ispita Ahmad Daas de la Insula Iubirii 2023. Israelianul a participat la Chefi la cuțite, sezonul 10: „Era visul meu să ajung în România'

Cine este Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezonul 7

Claudia Florescu are 35 de ani și este antrenoare de fitness. Concurenta de la Insula Iubirii 2023 a locuit multi ani în Italia, acolo unde l-a cunoscut pe Bogdan Cîrlan, în vârstă de 34 de ani. Bruneta a revenit în România de dragul iubitului ei și își dorește o relație lungă cu acesta.

Concurenta și-a dorit foarte mult să participe la Insula Iubirii pentru că vrea să afle dacă Bogdan este bărbatul lângă care vrea să își petreacă tot restul vieții. Claudia și Bogdan sunt pasionați de sport și tatuaje, dar au meserii diferite. Bogdan Cîrlan este frizer, iar iubita sa este instructor de fitness.

Claudia Florescu e pasionată de tatuaje, la fel ca iubitul ei. În prezent, are astfel de desene imprimate pe aproape tot corpul. Acum ceva timp, fanii emisiunii Insula Iubirii au putut vedea cum arăta concurenta în adolescență, atunci când nu optase încă pentru tatuaje. După cum se poate vedea în imaginea apărută în spațiul public, tânăra era complet schimbată, având pe atunci și părul scurt.

Claudia Florescu, scandal cu ispita Roxana Rapailă

Concurenta de la Insula Iubirii a avut un schimb de replici acid cu ispita Roxana Rapailă. Cele două au ținut să-și spună câteva cuvinte în prima ediție a emisiunii. Radu Vâlcan a întrebat-o pe Claudia Florescu cum i s-au părut ispitele, iar concurenta nu s-a putut abține. „Cu siguranță, toți au personalități și caractere mai puțin plăcute că au fost și fetele și băieții răutăcioși cu noi. Ea mă atacă, când eu îi răspund doar la provocările ei, dar nu sunt răutăcioasă', spune Claudia. „Chiar mă ataci și o să demonstrez pe viitor', spune ispita Roxana. „Eu nu pot să tac din gură, răspund cu aceeași mondă', spune Claudia.

Când a fost întrebat dacă există vreo ispită masculină care i-a putea pune în pericol relația, Bogdan Cîrlan a avut un răspuns surrpinzător. „Niciunul. Mă consider cel mai bun, da. O să fiu direct, arogant, dacă lumea vrea să mă catalogheze așa. Mă consider un băiat bun pentru Claudia', spune Bogdan.

În schimb, Bogdan a reușit să-și dezamăgească puțin iubita, atunci când s-a apucat din nou de fumat pe insulă, deși știa că ei nu-i place deloc acest lucru.

Cine sunt concurentii de la Insula Iubirii 2023

Insula Iubirii, sezonul 7 a început și au fost dezvăluite cele cinci cupluri care vin să își testeze relația. Primul cuplu este format din Bianca și Marius, fermier, care au o relație de trei ani. Marius are un copil cu fosta soție, iar acum formează un cuplu cu Bianca, pe care o cunoaște de mult timp. Cei doi vor să-și testeze relația la Insula iubirii.

Claudia și Bogdan au decis să accepte provocarea Insula Iubirii 2023. S-au cunoscut pe Instagram, iar Claudia și-a dorit să participe la Insula Iubirii pentru a afla dacă Bogdan este bărbatul lângă care își va petrece restul vieții.

Cristina și Iulian sunt împreună de 11 ani, iar de 10 sunt căsătoriți. Au locuit câțiva ani în Dubai, iar la întoarcerea în țară au cumpărat cafeneua unde s-au cunoscut, iar acum o administrează. Bianca și Marius, fermier, care au o relație de trei ani. Marius are un copil cu fosta soție, iar acum formează un cuplu cu Bianca, pe care o cunoaște de mult timp. Cei doi vor să-și testeze relația la Insula iubirii.

Emanuela și Răzvan s-au cunoscut pe TikTok, iar de ceva timp locuiesc impreună. Răzvan a mai înșelat-o pe Emanuela în trecut, iar de atunci a devenit posesivă. Așadar, tânăra a decis să-l supună pe iubitul ei la testul final.

Ana Maria și Marius s-au cunoscut în cadrul emisiunii Mireasa, sezonul 4, iar de aproape trei ani formează un cuplu. Cei doi au decis să își supună relație unui test, așa că au acceptat provocarea Insula Iubirii. Emisiunea este difuzată joi și vineri, de la ora 20.30, pe Antena 1, iar gazda emisiunii este Radu Vâlcan.

Când se difuzează finala Insula Iubirii 2023, sezonul 7

Cuplurile de la Insula Iubirii se apropie de ceremonia finală. Emisiunea de la Antena 1 se apropie de marea finală, iar telespectatorii vor avea parte de momente senzaționale. Finala reality show-ului va fi difuzată pe Antena 1, la ora 20.30, duminică, pe 27 august 2023.

Cei care au urmărit până acum emisiunea, vor afla peste trei zile deciziile finale pe care concurentii le vor lua. Cuplurile rămase în competiție sunt Bianca și Marius, Iulian și Cristina, Bogdan și Claudiu, Răzvan și Ema.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton