Cine este Claudia Ieremia din "Tătuțu". Are 51 de ani și este actriță la Teatrul Național din Timișoara

 Oana Pantazi
.

Cine este Claudia Ieremia, care joacă rolul Fira Stavrositu din Tătuțu’. Succesul înregistrat de serialul-fenomen clanul i-a determinat pe producători să revină pe micul ecran cu o poveste ce-i trimite pe telespectatori cu 20 de ani în trecutul tulbure al personajului interpretat cu măestrie de George Mihăiță. Astfel, apar personaje noi, cum ar fi carismatica Fira, care, în serial, este soția lui Stavrositu, interpretat de George Constantin.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Cine este Claudia Ieremia, care joacă rolul Fira Stavrositu din Tătuțu’. La finalul lunii iunie, au început filmările la Tătuțu’, după ce Clanul s-a bucurat de un succes imens. Acțiunea merge în trecut cu două decenii și apar personaje noi, la fel de ofertante ca cele din primul serial. Printre noii membri ai distribuției se numără Claudia Ieremia, actriță a Teatrului Național din Timișoara, care va avea un rol extrem de ofertant – cel al soției lui Nelu Stavrositu, personaj care îi va face viața grea lui Tătuțu’.

327962848_575504210780556_4797219072102772760_n327962848_575504210780556_4797219072102772760_n

Cine este Claudia Ieremia, care joacă rolul Fira Stavrositu din Tătuțu’

Moartea lui Tătuțu’, care a survenit în ultimul episod al serialului Clanul, i-a întristat pe fani, așadar producătorii serialului s-au gândit să-l readucă pe teribilul mafiot pe micul ecran. Acțiunea se va petrece în anii de maturitate ai lui Tătuțu’, iar în serial apar personaje noi, interpretate de actori cu state vechi, printre care și Claudia Ieremia și George Constantin, dar și tineri talentați ca Grațiela Voicu și Matei Constantin, care-i interpretează pe copiii lui Nelu Stavrositu și ai Firei. În viața reală, actrița este căsătorită și are un fiu care a absolvit Scenografia.

Citește și: Medeea Marinescu încă primește mesaje la mai bine de 30 de ani de la rolul marcant din „Maria Mirabela': „Este o enormă bucurie. E important să joci roluri care și rămân. Sunt părinți din generația mea și îmi spun…' Cum au reacționat băieții ei după ce au văzut filmul / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Ibacka susține că celebritatea nu a schimbat-o absolut deloc: „Momentele mele de divă țin câteva minute. La bază, tot Cenușăreasa…'. Când a debutat în telenovele lucra la bancă și nu cunoștea pe nimeni în televiziune / EXCLUSIV

În acest serial, vom afla cum a ajuns Costoiu să aibă brigada lui, cine l-a ajutat pe Bebe Măcelaru să ajungă în fruntea Clanului, dar și cum a primit apelativul de Tătuțu’. Actrița în vârstă de 51 de ani activează la Teatrul Național din Timișoara și spune că este încântată că va juca în serial.

„Nu am mai filmat de multă vreme la un serial și nu pot decât să mă bucur de proiect. Am ceva emoții, dar sunt și curioasă. E treabă serioasă și oamenii implicați știu ce vor.

Despre Fira Stavrositu, din ce mi-am dat seama din scenariu, pot să spun că e o mamă care-și protejează copiii, își face griji pentru ei, dar cu înțelegere și căldură. Ca o mamă. O îngrijorează relația pe care o are Stavrositu cu fiul lor, Ovidel. Să vedem ce se dezvoltă mai departe pentru acest personaj', a spus actrița.

Claudia Ieremia a jucat în mai bine de 50 de piese de teatru

Cine este Claudia Ieremia, care joacă rolul Fira Stavrositu din Tătuțu’. Absolventă a Universității de Arte din Târgu Mureș, de-a lungul unei cariere de aproape 30 de ani, Claudia Ieremia a jucat în mai bine de 50 de roluri pe scena teatrului, dar a avut și roluri în filme și seriale. În 2002 a jucat în primul ei film, Mariage interdit, printre alte roluri noabile numărându-se cel din producția Îmi e indiferent că intrăm în istorie ca barabari (2019) și Chestnuts & acorns (2015). La începutul anilor 2000, actrița a făcut parte din distribuția serialului Om sărac, om bogat.

În 2011, a fost nominalizată la Premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru rolul Marietta în spectacolul „În vizită', la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu' Timişoara, iar în 2012, a fost nominalizată la Premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal pentru rolul Zoe în spectacolul „O scrisoare pierdută', la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu' Timişoara.

„Sunt absolventă a Facultății de Teatru din Târgu Mureș. Pe vremea când am dat eu admitere, erau Bucureștiul și Târgu Mureș. Mi-a fost frică să dau la București. În facultate am avut foarte mult noroc, am jucat foarte mult. Nu am nimerit la o clasă extraordinară, zic eu, iar acum, după atâția ani, îmi dau seama că lipsesc unele lucruri. Că trebuiau făcute mai multe şi mai profund… Eu m-am descurcat pentru că am 'furat' meserie, dar acum îmi dau seama de importanța școlii și de importanța pregătirii în școală. Lipsesc multe componente. Acum altfel aș vedea lucrurile. Există o criză în momentul când termini școala și vii în teatru. Nu se compară teatrul cu ceea ce faci în școală. Există întotdeauna un șoc al adaptării și trebuie să ai la tine uneltele cu care să te descurci în meseria adevărată.

Cred că trebuie o pregătire mentală foarte bună a oamenilor din breasla asta. Și mai cred că se pune puțin accent pe psihic, pe tărie, pe rezistență în meseria aceasta și în mediul acesta. Uneori văd oameni foarte sensibili și asta e foarte bine în meseria mea, deoarece e nevoie de sensibilitate. Dar, văd oameni care se raportează cumva foarte personal, sunt foarte vulnerabili și nu rezistă unor șocuri”, spunea actrița într-un interviu pentru Ziarul Timișoara.

Serialul care va debuta la PRO TV o proiectează la începutul anilor 2000, o perioadă în care „aveam 27 de ani, o carieră deja, un copil, o familie. Eram în plină ascensiune personală și profesională”, a povestit actrița pentru Click. Cât despre rolul din Tătuțu, actrița spune că „am venit în proiectul acesta cu gândul de a face un rol fain și să întâlnesc/reîntâlnesc oameni noi sau oameni cu care am mai lucrat, să mă bucur de filmări și să mai învăț câte ceva pe platourile de filmare”.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton