Cine este Claudia Radu, de la Chefi la Cuțite. A trăit o dramă în copilărie

 Lupescu Anca
.

Claudia Radu are una dintre cele mai surprinzătoare povești de viață din show-ul Chefi la cuțite. Tânăra i-a impresionat pe toți cu povestea sa de viață, iar chefii au rămas uimiți când i-au văzut preparatul cu care a venit la audiții. A intrat imediat în echipe datorită gustului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Claudia Radu a decis să gătească pentru audițiile Chefi la Cuțite o delicioasă rețetă de diafragmă de vită la grătar cu piure de cartofi, cu fenicul la grătar cu dressing de măsline și verdețuri și un sos de ciuperci și smântână.

În timp ce și-a pregătit delicatesa cu multă grijă și atenție la detalii, explicând totul pas cu pas, aceasta a dezvăluit că viața sa a fost presărată și cu momente neplăcute, totul din cauza faptului că a fost, încă de mică, o persoană supraponderală!

Cu lacrimi în ochi, Claudia Radu a rememorat episoadele care au marcat-o în copilărie.

„Nu am treabă cu bucătăria, nu am făcut vreo școală, este pur și simplu pasiune. Fiind și cea mai mica dintre cei patru frați am fost și foarte răsfățată. Am devenit gurmandă. Dintotdeauna, de când mă știu, am fost supraponderală. Pe la șapte-opt ani, când am început școala, am trecut prin fenomenul de bullying. Fenomenul s-a accentuat în perioada adolescenței, când aveam tot felul de porecle legate de grași.

Am observat că am început să fiu subestimată, fiindcă lumea credea că dacă ești gras, atunci în mod automat ești și prost. Pe toată perioada școlii am fost subestimată. Eu am fost premiantă în fiecare an, inclusiv în anii de liceu am luat locul I. În anii de liceu și numărul de agresori era mai mare și m-a afectat mai mult. Au fost inclusiv momente în care m-am simțit hărțuită, umilită.

Aceste lucruri te marchează foarte mult, când ești copil. Îmi pare rău că nu am avut curajul să spun nimănui acest lucru, am vrut să-mi protejez părinții. Sfatul meu pentru toți cei din situația mea este să spună cuiva ceea ce se întâmplă. Trebuie să conștientizeze că trebuie să facă acest pas. Mi-a luat foarte mult să scap de complexe', a dezvăluit Claudia Radu, emoționată și cu lacrimi în ochi.

Apoi, concurenta a dezvăluit că în urmă cu opt ani și-a întâlnit logodnicul, un gurmand și el. Cei doi sunt pasionați de mâncare și de încercat arome ieșite din comun și nu se feresc să recunoască acest lucru. Încrezătoare, concurenta a sperat că va reuși să-i impresioneze pe jurații emisiunii Chefi la cuțite cu rețeta aleasă de ea.

Claudia Radu primit două cuțite și a mers mai departe în competiția Chefi la Cuțite

Claudia Radu a recunoscut că chef-ul ei preferat este Florin Dumitrescu, ale cărui rețete le-a încercat de multe ori. Aceasta a reușit să treacă în etapa următoare, după ce a primit două cuțite de la Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

images-5images-5

‘Am ținut regim și am slăbit, cred că vreo 30-35 de kg. O schimbare în ceea ce privește greutatea ta trebuie să o faci pentru tine, că vrei tu. Am încercat și cu sportul, doar că sunt leneșă. De multe ori zic, știți cum e faza aia: încep de luni, încep de mâine, încep de Anul Nou… Dumnezeu cu mila, cred că o să înceapă Dumnezeu înaintea mea, a mai spus Claudia Radu, în stilul ei plin de umor.

A ajuns în echipa lui chef Florin Dumitrescu

Pentru energia și gustul de care a dat dovadă în farfurie, Florin Dumitrescu a ales-o pe Claudia Radu în echipa lui. Concurenta a reușit să treacă de fiecare battle și probă individuală, astfel încât a rămas în competiție chiar și după ce chef Alberto, cuțitul de aur al echipei, a fost eliminat.

Citește și: Cine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Cine este Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite.A cântat în trupa Ro-Mania și e complet schimbat

Citește și: Cine este Amalia Bellantoni de la Chefi la Cuțite.Ce meserie a avut înainte să apară la TV

Citește și: Cine este Shoji Toshihisa de la Chefi la cuțite.S-a mutat de 8 ani în România

Citește și: Cine este Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite! A trăit o dramă în copilărie

Claudia a suferit enorm după ce Vincent a ieșit din echipa bulinuțelor. „Gustul echipei', așa cum îi spune chef Dumitrescu, este extrem de competitivă și ambițioasă. Pune mult suflet în ceea ce face, iar la ultima probă individuală, Claudia Radu i-a surprins pe chefi.

A gătit o supă cremă de năut și usturoi copt, cu crumble de bacon deasupra. Un preparat pe care chefii nu au știut cărui concurent să i-l atribuie. Învățați cu tocănițe și ciorbe, mâncarea clasică gătită de orice român la el în bucătărie, Claudia Radu i-a impresionant pe cei trei jurați, pregătind o adevărată surpriză fine dining, din ingrediente care se folosesc mai mult în restaurante.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton