Cine este Claudia Sauliuc de la Chefi la Cuțite 2024. Are 41 de ani și este hairstylist

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Claudia Sauliuc de la Chefi la cuțite 2024. Pasionații de bucătărie și de arta culinară au pășit cu emoții în platoul Chefi la cuțite, unde au dat peste noi reguli și numeroase schimbări după demisia celor trei chefi și venirea noului juriu. Totuși, unele lucruri au rămas neschimbate: pasiunea și dorința de evoluție în domeniul gastronomiei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Claudia Sauliuc de la Chefi la cuțite 2024. În urmă cu câteva ediții, s-au ales echipele la Chefi la cuțite și cei trei chefi au avut 7 concurenți. De atunci însă s-au mai făcut câteva eliminări, dar în continuare Claudia Sauliuc este în echipa lui Richard Abou Zaki.

img-2024-04-25t172644.954img-2024-04-25t172644.954

Citește și: Geanina Crăciun a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Chef Richard Abou Zaki a reacționat dur: „E o farfurie fără gust, fără pasiune, nu avea un farmec, nu avea nimic”

Citește și: Cine este Vlad Niculici de la Chefi la cuțite. Cofetăria lui a primit titlul de Furnizor al Casei Regale

Citește și: Andreea Marin, apariție răvășitoare la un eveniment. Ce l-a întrebat pe reputatul neurochirurg Leon Dănăilă, după ce l-a premiat: „Când am reușit la facultate, părinții au plâns, dar nu de bucurie, ci de supărare, că…' / EXCLUSIV

Citește și: Smiley, replică pentru Dinu Maxer după ce el și Damian Drăghici au fost acuzați că s-au inspirat de la el: „Acum vreo 8 ani am avut ideea de a face piesa «S-a furat mireasa»”

Cine este Claudia Sauliuc de la Chefi la cuțite 2024

Cine este Claudia Sauliuc de la Chefi la cuțite 2024. Claudia Sauliuc are 41 de ani și locuiește în Marea Britanie de mai mulți ani. Este pasionată de domeniul frumuseții și activează ca hairstylist de mai mulți ani, însă pe lângă asta, și domeniul culinar o atrage foarte mult. Drept urmare, nu doar că s-a înscris la Chefi la cuțite, ci a trecut și de preselecții și numeroase probe, ajungând să se descurce foarte bine.

Mai mult decât atât, Claudia Sauliuc a impresionat de multe ori jurații cu preparatele sale culinare, care au intrat în atenția bucătarilor imediat, astfel că a primit toate cele patru cuțite.

Cine sunt concurenții din echipa lui Richard Abou Zaki

În prezent, echipa lui Richard Abou Zaki este formată din: Lăcrămioara Pintilie, Andrea Recaldin, Arun Dumitru Vasile, Adnana Mihaela Irimia, Antonio Ștefănescu, dar și Claudia Sauliuc despre care tocmai am povestit. De asemenea, și Geanina Crăciun a făcut parte din echipa juratului, însă a fost eliminată recent, moment în care juratul nu a avut chiar cea mai plăcută reacție.

„E o farfurie fără gust, fără pasiune, nu avea un farmec, nu avea nimic. Nu mă așteptam ca o persoană din echipa mea să facă așa o farfurie. Nu accept chestia asta. Și dacă a făcut chestia asta, atunci așa e corect, să iasă. Sunt dur, sunt rău, dar nu era ce trebuia să fie, a conchis chef Richard cu tristețe.

Richard Abou Zaki: „Sunt tare mândru de echipa pe care mi-am făcut-o„

Richard Abou Zaki este unul dintre cei mai renumiți bucătari, astfel că recent, la Milano, în cadrul galei Identità Golose – Le Guide Ristoranti 2024, a primit premiul pentru cel mai bun Chef din Italia. Juratul de la Chefi la cuțite a obținut cea mai importantă distincție a anului alături de Pierpaolo Ferracuti, Cheful împreună cu care a înființat restaurantul Retroscena.

 „Sunt foarte fericit, mândru și recunoscător pentru acest premiu care vine după patru ani în care eu și Pierpaolo am investit energie și creativitate în ceea ce am reușit să construim la Retroscena. M-am implicat cu totul în acest proiect, dar nu îmi vine să cred că am trăit acest moment incredibil la doar patru ani de la deschiderea restaurantului și că distincția a venit în cadrul unui eveniment atât de important cum este Identità Golose.

Sunt extraordinar de emoționat și le mulțumesc tuturor celor din echipa noastră, care muncesc alături de noi cu pasiune pentru a păstra cel mai înalt nivel în acest domeniu‘, a declarat juratul Chefi la cuțite, Chef Abou Zaki.

Deși aseară a avut parte de prima plecare din echipa lui, asta după ce Geanina Crăciun a fost eliminată, în continuare juratu consideră că are o echipă demnă de victorie.

„Sunt tare mândru de echipa pe care mi-am făcut-o. Vreau să mergem împreună spre victorie. Este prima mea echipă de la Chefi la cuțite, iar prima echipă nu se uită niciodată!’, a declarat Chef Richard Abou Zaki.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton