Cine este Cleopatra Stratan de la America Express 2023. Este căsătorită cu Edward Sanda și are o carieră de succes la doar 20 de ani

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Cleopatra Stratan de la America Express 2023. Este căsătorită cu Edward Sanda și are o carieră de succes la doar 20 de ani. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Edward Sanda și Cleopatra Stratan participă la America Express 2023, alături de alte 8 echipe. Ei bine, atât el, cât și ea, sunt doi artiști cunoscuți în lumea muzicală. Cei doi și-au unit destinele în 2021, iar de atunci trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste. Totuși, iată toate detalii despre viața ei privată și profesională!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cleopatra Stratan de la America Express 2023. Cleopatra Stratan este o cântăreață destul de cunoscută și îndrăgită, născută în Republica Molodova. A moștenit talentul muzical de la tatăl ei, Pavel Stratan, și s-a făcut remarcată încă de când avea câțiva anișori și cânta melodia 'Ghiță'. Primul ei album se intitulează „La vârsta de trei ani' și deține 6 recorduri mondiale.

edward-cleopatra7-1edward-cleopatra7-1

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, primele declarații despre America Express 2024: „Ne va întări și mai mult relația'

Citește și: Ce afacere și-au deschis Edward Sanda și Cleopatra Stratan după ce s-au întors din America Express: „Noi suntem aici să îți îndeplinim visul'

Citește și: Cine este Mădălina Vlangăr, noua șefă a IPJ Constanța. Are misiunea de a restructura instituția „de sus în jos”, după tragedia din 2 Mai

Citește și: Bianca Drăgușanu petrece alături de Gabi Bădălău și copiii săi, după ce afaceristul a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu: „Băieții se distrează de minune în compania Biancăi și a fiicei sale”

Cine este Cleopatra Stratan de la America Express 2023 – carieră

Deși a cucerit încă de la câțiva anișori, Cleopatra Stratan a făcut mai apoi o pauză lungă privind cariera muzicală, astfel că a revenit pe scena muzicală românească în anul 2017, cu o colaborare alături de fratele ei, Cezar Stratan, la melodia „MAMI'. S-a ținut de acest drum, astfel că în 2018 a lansat piesa „Te las cu inima' care s-a bucurat de un real succes, în doar 10 zile atingând pragul de 5 milioane de vizualizări.

Mai mult decât atât, începând cu anul 2018 a scos mai multe piese alături de Edward Sanda, cel care îi este soț în aceste momente. Cei doi se știu de când erau mai mici, însă atunci când s-au revăzut, tot în 2018, s-au îndrăgostit pe loc, astfel că au rămas împreună și au multe planuri de viitor.

Cine este Cleopatra Stratan de la America Express 2023 – viață personală

Cleopatra Stratan are doar 20 de ani, însă numeroase realizări până la acest moment. În anul 2021 s-a căsătorit cu Edward Sanda, alături de care are numeroase planuri de viitor, inclusiv întemeierea unei familii. Nu a durat mult de când și-au oficializat relația și s-au mutat în casa lor, iar mai apoi, amândoi și-au intrat în rolurile de soț și soție.

Se înțeleg de minune și nu s-a auzit vreodată ceva de rău despre relația lor, mai ales că vor să devină părinți, însă momentan aleg să se axeze pe carierele profesionale. Mai mult decât atât, după participarea la America Express, cei doi au intrat în lumea afacerilor și și-au deschis o casă de producție. De asemenea, au și un site de haine personalizate, pe care fanii le adoră.

De ce au ales să plece la America Express

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au o relație foarte frumoasă și pozează mai tot timpul în cuplul perfect, însă cu toate astea au vrut să treacă de cel mai mare și greu test al relației lor. Au acceptat cu mare entuziasm provocarea de a participa la America Express, tocmai pentru a vedea cum fac față în situații critice și grele împreună, dar și pentru a-și demonstra compatibilitatea în momentele mai puțin plăcute.

„Am ales să plecăm în America Express din cel mai simplu motiv: ne plac provocările și simțim nevoia de a căpăta noi experiențe! Avem așteptări mari, inevitabile, însă ne-am propus din start să ne bucurăm din plin de tot ce ne va oferi cursa America Express.

Atât eu, cât și Edward am decis să participăm doar noi cu noi, pentru că știm că formăm cea mai mare putere împreună (din toate punctele de vedere) și că această cursă ne va întări și mai mult relația! Abia așteptăm!, au spus cei doi, în urmă cu două luni.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton