Cine este Constantin Hangan de la Chefi la Cuțite. Concurentul a făcut închisoare: "M-am anturat în clanuri suspecte"

 Dumitrache Laura
.

Cine este Constantin Hangan de la Chefi la cuțite. În noua ediție a emisiunii Chefi la cuțite, jurații au avut parte de un concurent cu o poveste incredibilă. Constantin Hangan a făcut dezvăluiri uimitoare despre viața sa, trăind în cercuri periculoase, pe care a reușit cu greu să le îndepărteze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Constantin Hangan de la Chefi la cuțite. Emisiunea Chefi la cuțite continuă să aducă noi concurenți în fața juraților Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. În ediția de miercuri seara, telespectatorii l-au cunoscut pe Constantin Hangan, un concurent cu o poveste de viață incredibilă.

hanganhangan

Cine este Constantin Hangan de la Chefi la cuțite. Constantin Hangan le-a pregătit chefilor pulpe de pui în sos curry și lapte de cocos, dar nu a reușit să-i impresioneze pe jurați. Cu toate astea, concurentul avea să-i surprindă pe chefi cu povestea lui de viață plină de momente provocatoare. Constantin Hangan a făcut închisoare.

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cine a câștigat amuleta, după verdictul lui Răzvan Simion

Citește și:Cătălin Scărlătescu i-a pus o întrebare-surpriză Doinei Teodoru, în direct, la Chefi la Cuțite: „Te-am sunat să te întreb ceva…”

Citește și:Cine este Stelian Nistor de la Chefi la Cuțite. A fost în comă 6 zile: „Mi s-a oprit inima…”

Citește și:Valentin Andrieș, tânărul nevăzător, i-a emoționat pe jurații de la Chefi la Cuțite: „Văd maxim 10%”. Gestul neașteptat făcut de Cătălin Scărlătescu

Cine este Constantin Hangan de la Chefi la cuțite

Constantin Hangan a participat la Chefi la cuțite și are un trecut desprins parcă din filme. Concurentul în vârstă de 40 de ani are un trecut palpitant, dar pe care și-l asumă. Constantin Hangan a făcut închisoare după ce a umblat prin cercuri riscante și cu oameni nepotriviti. Cu toate astea, bărbatul a reușit să treacă peste această încercare iar acum vrea să devină antreprenor, având un local în Colibița, Bistrița-Năsăud. Constantin Hangan a mers la închisoare deoarece a încercat să treacă granița în mod fraudulos. Cu toate astea, acesta susține că pericolul a apărut după ce a fost eliberat.

Ajuns în Viena, Constantin a lucrat în mai multe restaurante și a ajuns să se implice în mai multe clanuri periculoase și a fost martor la multe momente periculoase.

'În 13 februarie am împlinit 18 ani, în 16 februarie eram în Gyor în arest, pentru trecere frauduloasă de frontieră. M-au arestat, am stat două săptămâni pânp ne-am strâns suficiente persoane ca să ne trimită în România. Ne-au lăsat la vamă în Arad. Mi-am refăcut bagajul și am trecut toate granițele fraudulos.

Am ajuns în Viena, am muncit la diferite localuri. M-am anturat în diferite clanuri suspecte, de care u sunt mândru. Trebuia să fiu acolo când se făceau anumite tranzacții. Era vorba de bani. Trebuia să asist la lucruri mai dubioase.', a mărturisit Constantin Hangan, la Chefi la cuțite.

Constantin Hangan i-a uimit pe chefi cu povestea sa de viață

Preparatul lui Constantin Hangan nu i-au dat pe spate pe Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, și nu i-au oferit niciun cuțit. Însă, povestea sa de viață avea să-i surprindă pe cei trei chefi care au fost curioși să afle cât mai multe lucruri din viața concurentului. După o viață trăită într-un anturaj periculos, bărbatul a reușit să calce pe urmele părinților și să deschidă o afacere. Constantin Hangan a mai stat în Viena până când a decis să se întoarcă în România pentru a-și construi o nouă viață.

'Pe mine mă interesa să îmi iau partea mea. Viața a devenit tot mai periculoasă. Simțeam că mi s-a cam înfundat. Având în vedere anturajele acelea, te putea sălta poliția oricând. Am văzut că au fost arestați oameni, am început să realizez și eu.Am putut să mă opresc. Sunt peste 10 ani de când nu am mai plecat afară. Am intrat într-o cu totul altă lume, am pășit pe alt tărâm.', a mai spus acesta.

Constantin Hanganu nu a primit niciun cuțit din partea chefilor

Constantin Hanganu prepară mâncare în restaurantul său din Colibița, iar chefii i-au oferit câteva sfaturi. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu nu i-au oferit niciun cuțit lui Constantin Hangan, deoarece nu au fost încântați de gustul mâncării.

Dar cu toate astea, cei trei jurați l-au încurajat pe Constantin să continue cu pasiunea sa pentru gătit. „Nu ai sos, nu prea este ce ar trebui. E foarte dulce. Și atât! Iar orezul trebuia mai picant și mai multă sare. Ai foarte mult orez pe lângă trei bucățele„, i-a spus Sorin Bontea. „Fii atent, e ca în viață. Trebuie să existe o balanță. Esti pe drumul bun”, i-a spus și Scărlătescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton