Cine este Constantin Onuț de la Chefi la Cuțite 2023. Lucrează la un restaurant din Mureș: "Bucătăria e tot ce îmi doresc să fac"

 Dumitrache Laura
.

Cine este Constantin Onuț de la Chefi la cuțite 2023. Constantin Onuț este pasionat de gătit și participă la Chefi la cuțite, sezonul 11. Concurentul i-a impresionat pe cei trei jurați ai emisiunii, iar acum face parte din echipa lui Sorin Bontea. Află cine este și cu ce se ocupă Constantin Onuț!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Constantin Onuț de la Chefi la cuțite 2023. Constantin Onuț a decis să participe la Chefi la cuțite pentru a le arăta tuturor cât de talentat este în arta culinară. Concurentul emisiunii de la Antena 1 a reușit să-i convingă pe jurați că merită un loc în echipa lor, iar Sorin Bontea i-a oferit tunica roșie.

constantinconstantin

Cine este Constantin Onuț de la Chefi la cuțite 2023. Concurentul are o experiență vastă în bucătărie și este chef la un restaurant din județul Mureș. Experiența sa culinară l-a ajutat să meargă mai departe și să fie ales în echipa lui Sorin Bontea.

Citește și: Cine e Laurențiu Neamțu de la Chefi la Cuțite. A gătit pentru Céline Dion și Michael Jordan

Citește și:Cine este Anamaria Ijac de la Chefi la Cuțite. Locuiește în Austria și se ocupă de curățenia într-un hotel / Ce operații estetice are

Citește și: Diane Inamahoro a leșinat la „Chefi la cuțite' și a avut nevoie de îngrijiri medicale: „S-a adunat oboseala, nu am…'

Citește și:Cum arată Andreea Bănică în costum de baie la 45 de ani: 'Corp neatins de bisturiu, cu două sarcini după 30 de ani și…'

Cine este Constantin Onuț de la Chefi la cuțite 2023

Constantin Onuț se numără printre cei 21 de concurenți de la Chefi la cuțite 2023. În vârstă de 33 de ani, Constantin Onuț este din Brașov, dar locuiește în Târgu Mureș.

Are o experiență vastă în arta culinară și este Chef la un restaurant din județul Mureș. Concurentul i-a impresionat pe jurații de la Chefi la cuțite. Preparatul său de file de calcan cu piure de conopidă și usturoi negru i-a adus două cuțite din partea lui Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. După probele din bootcamp, Constantin Onuț a fost ales în echipa lui Sorin Bontea.

Constantin Onuț este pasionat de bucătărie

Constantin Onuț este pasionat de bucătărie și îi face plăcere să gătească, mai ales în bucătăria contemporană. Concurentul a declarat că vrea să ajungă cunoscut și este pregătit pentru provocările de la Chefi la cuțite 2023.

„M-am hotărât să vin la Chefi la Cuțite deoarece am foarte mare încredere în ceea ce fac și vreau să ajung mai cunoscut decât sunt.Mă bucur foarte tare că am mână liberă să creez ce vreau eu. Îmi place să fac bucătărie locală dar contemporană. Bucătăria e chiar pasiunea mea, e tot ce îmi doresc să fac. Aș vrea să ajung foarte departe. Când eram mic, făceam un concurs cu părinții și frații mei. Aveam un weekend în care gătea fiecare și la sfârșitul lunii se dădea un premiu în bani.Voi găti un file de calcan, cu piure de conopidă și usturoi negru, o salată de broccoli, cu o maioneză infuzată cu pătrunjel și voi face un sos de creveți.', a declarat acesta la preselecții.

Echipa lui Sorin Bontea

După cele două probe din bootcamp, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au ales echipele. Cei trei jurați de la Chefi la cuțite au avut misiunea de a forma echipele și de a alege concurenții.

„Fiecare are rolul lui în echpa asta. Dar când îi vezi împreună, zici că a tunat și ne-a adunat. Pare că nu avem nici o legătură unii cu alții, dar eu cred că vom crea o chimie foarte mișto, un vibe foarte bun în echipă.', a spus Sorin Bontea. Din echipa lui Sorin Bontea fac parte Nina Hariton-Cuțitul de Aur, Diane Ianamahoro, Mario Zahariea, Constantin Onuț, Monica Pușcoiu și George Borșaru.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton