Cine este Corina Chiran, femeia celebră pentru salutul "Bună dimineața, melc!". Trăiește o poveste de dragoste desprinsă din filme, cu un egiptean: "Sunt un suflet în corp de femeie, fără frică de nimic"

 Dumba Gabriela
.

Corina Chiran a devenit cunoscută în online drept femeia care spune „Bună dimineața, melc! Bună dimineața, pescăruș!”, având un melc pe față. Corina Chiran promovează stilul de viață sănătos, aproape de natură, iar replica ei celebră i-a adus renumele „mama melcilor”, mai cu seamă că a fost viralizată de multe vedete autohtone. Iar cel care îi este alături necondiționat este soțul egiptean, cu care trăiește o poveste de dragoste desprinsă din filme.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Corina a devenit cunoscută pe rețelele de socializare, mai ales pe TikTok, Instagram și Facebook, pentru videoclipurile în care își plimbă melcii pe față. Această practică, deși neobișnuită, este parte a unei filozofii de viață care pune accent pe conexiunea cu natura și beneficiile aduse de aceasta.

4897448974

Cine este Corina Chiran, femeia care spune, în online, „Bună dimineața, melc!”

Corina Chiran, absolventă de ASE, a avut un traseu profesional variat și surprinzător. După șase ani petrecuți în domeniul bancar, pasiunea sa pentru teatru a determinat-o să schimbe radical direcția. A renunțat la cariera bancară pentru a se dedica complet artei teatrale, lucrând cu școli și grădinițe și conducând o școală internațională în Cairo.

În plus, Corina a fost trainer pentru educatoare, a participat la festivaluri internaționale de teatru și a scris cărți pentru copii. Pasiunea pentru teatru și educație a dus-o pe Corina în Cairo, unde a locuit timp de șapte ani. Aici, s-a îndrăgostit de un egiptean, cu care este căsătorită și au împreună doi băieți. În cele din urmă, familia s-a mutat în orașul natal al Corinei, Pucioasa, situat la 20 de kilometri de Târgoviște.

Soțul prietenei mele irlandeze pe care am cunscut-o la cursurile de teatru a avut de făcut o stagiatură de 4 ani în Egipt și m-a chemat la ea. Am petrecut niște zile pe la ea șim-am îndrăgostit de tot ce avea acel loc. Când am fost să vizităm piramidele am simțit un soi de amețeală, am simțit că mă cheamă pământul, asta a fost senzația, că „eu mai am treaba pe aici'.

M-am întors acasă, dar am rămas cu gândul acolo. A mai trecut o vreme, apoi, singură fiind prin Bucureșți am întrebat-o pe prietena mea irlandeză, ce părere are dacă vin vreo lună să stau în Cairo? Și ea mi-a zis că sigur. Aveam 28 de ani. M-am dus în Egipt la ea și în 3 zile l-am cunoscut pe soțul meu. Suntem împreună de atunci, de când ne-am văzut. Când ne-am văzut a început povestea noastră„, a povestit Corina Chiran pentru life.ro.

Explicând de ce își pune melci pe față, Corina Chiran a spus: „De ce prefer melcul în sine și nu o cremă cu extract de melc? Pentru că toate cremele cu extract de melc sunt rezultatul stresului adus melcilor și cred în conectarea mea pașnică cu melcul, în grădina prin care s-a plimbat, în grădina pe care o respect și nu o contaminez. După ce se va plimba pe fața mea, îl redepun în iarbă. Nu îl stresez, nu îl strivesc, nu trebuie să dispară el, ca să îmi întinerească mie fața.'

Citește și: Cum trec Andreea Ibacka și Cabral peste momentele tensionate din cuplu: „Ne spunem uneori adevăruri cam nasoale, în glumă. Prietena mea, Laura Cosoi, confirmă…’

Citește și: Cum se înțelege Antonia cu fostul soț, Vincenzo Castellano, în privința fiicei lor, Maya: „A fost o situație delicată, am suferit mult din cauza distanței, dar nu m-a oprit să fiu aproape de ea' / EXCLUSIV

Corina Chiran a avut „vreo 12 job-uri în 7 ani, în Cairo”

Înainte de a fi cunoscută drept femeia care a apărut cu un melc pe față, Corina Chiran a lucrat a lucrat timp de 6 ani într-o instituție bancară. A decis să își urmeze inima și spune că nu regretă deloc decizia.

În domeniul bancar lucram în back office. Și atunci nu era nevoie de costum neapărat. (…) Am lucrat 6 ani în sistemul bancar, dar mereu mi-am dorit altceva, mereu mi-am dorit să fiu mai liberă decât aș fi fost acolo. Mi-a luat ceva timp. Am dat și la Teatru, în timp ce lucram la bancă. Și tot nu am reușit să mă rup de bancă și să merg doar cu teatrul, pentru că venitul din bancă era safe și atunci nu am îndrăznit. La un moment dat, m-am rupt, dar cu toată dragostea. Nu am regretat niciodată', a spus Corina Chiran, la Neatza cu Răzvan și Dani, acum ceva timp.

În cei 7 ani în care a locuit în Egipt, Corina Chiran a avut „vreo 7 joburi”, iar fiul ei, Toma, a fost cel care i-a indicat, spune ea, ce job i se potrivește cu adevărat.

„Ambii mei băieți sunt născuți în Cairo. Cel mare, Toma, mi-a scris parcursul într-un fel. Eu mi-am dat seama că trebuie să fiu în învățământ, sub orice formă. Sistemul de învățământ guvernamental de acolo este horror. Sunt școli de băieți, școli de fete, separate, îndoctrinați, se urlă, se bat, se dau copiii afară. Și atunci mi-a fost clar că trebuie să fiu în sistemul de educație ca să fiu pe lângă Toma, să îl îndrum.

Am lucrat diverse. Mi-am făcut un CV cuprinzător, încărcat și am avut noroc să găsesc loc într-o academie de grădinițe. Și am fost trainer pentru educatoarele lor. Mi-a dat mână liberă să mă organizez. Eram însărcinată cu cel de-al doilea copil, le-am zis și au primit foarte bine ideea. Am avut vreo 12 job-uri în 7 ani în Cairo. Nu m-am gândit vreodată că vor ajunge copiii mei născuți la piramide să insiste să-i duc în cartierul copilăriei mele. Și hoinărim împreună amestecând copilării„, a mai declarat Corina Chiran pentru Life.ro.

Cu ce se ocupă Corina Chiran în prezent, în afară de a fi „mama melcilor”

În prezent, pe lângă pasiunea pentru melci, Corina Chiran se ocupă și de agricultură. Cultivă diverse produse în solariul său și produce articole naturiste pentru trup și suflet. De asemenea, „mama melcilor” oferă ședințe de terapie online și predă cursuri de engleză pentru copii.

Am să le spun întâlniri în adevăr, întâlnirea minții cu sufletul. Unii au nevoie doar de o cheie de pornire, alții de niște reconfirmări că nu este niciodată prea târziu să înceapă să se bucure că trăiesc. Practic, de atât este nevoie. Toate celelalte se așează, dar în fiecare din noi se vor fi strâns straturi de contaminare. Ești dispus să ți le admiți? Sau o mai lălăi pe frecvența nemulțumirilor?

Nu te-a părăsit Dumnezeu, stai liniștit, El doar te lasă să alegi. Când te-ai pierdut cu totul, te ia în brațe și te plâng ceilalți semi-pierduți. Dar dacă te-ai găsit, ești picătură de Dumnezeu, iar el e mândru că-l porți pe pământ în formă de om. (…)

Sunt un suflet în corp de femeie, fără vârstă. O femeie fără frici, mamă, soție, ghid spiritual. Un suflet în corp de femeie, fără frică de nimic. Cred că asta mă apropie de oameni, nefrica. Este atâta lumină în noi și atâta loc pentru inițiative. Cu toate astea, foarte rar o să observi lipsa invidiei. Eu sunt o fată simplă care își dă voie să experimenteze. (…)

Sunt bogată, să știi! Un solar plin de bunătăți de cultură și bunătăți spontane, din care culeg desculță și încropesc meniuri cu viață în ele. Un bărbat în brațele căruia sunt mereu acasă, doi copii de lumină nemedicalizați, nepresați să fie cine nu vor să fie și îndeletniciri care mă țin aproape de pielea femeilor și de sufletele lor care cu încredere se împrietenesc cu mințile lor.

Nu aștept, nu mă tem, nu bat obrazul! Hrănesc frecvența iubirii din care suntem făcuți! Boala e disarmonie plus frică. De câte ori mă vizitează îi mulțumesc că a venit și că îmi arată pe unde mă trădam, trădând iubirea. După fiecare sesiune individuală cu o femeie ies mai bogată„, a mai dezvăluit Corina Chiran, „mama melcilor”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton