Cine este Cornel Gheorghe, jurat la Dancing on Ice. A concurat la Olimpiadă

 Oana Pantazi
.

Cine este Cornel Gheorghe, jurat la Dancing on Ice. Pe 5 martie, de la 20, Antena 1 lansează show-ul fenomen Dancing on Ice: Vis în doi, un spectacol grandios în care vedetele vor concura pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști. La masa juriului va sta și Cornel Gheorghe, sportiv cu un palmares competițional impresionant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cornel Gheorghe, jurat la Dancing on Ice. Mult așteptatul show Dancing on Ice: Vis în doi va începe la Antena 1 pe data de 5 martie, la ora 20, iar jurații sunt pregătiți să noteze vedetele care intră în competiție alături de dansatori profesioniști. Unul dintre cei patru jurați este Cornel Gheorghe, sportiv cu o carieră impresionantă.

dancing-on-ice-vedete-2dancing-on-ice-vedete-2

Cine este Cornel Gheorghe, jurat la Dancing on Ice

Cu un palmares olimpic și competițional puternic în domeniul patinajului artistic, participant la Jocurile Olimpice, Cornel Gheorghe, în prezent antrenor, se alătură juriului Dancing on Ice: Vis în doi. Cornel Gheorghe este un antrenor român de patinaj artistic și fost concurent. A concurat la Olimpiada de iarnă din 1994, unde a ocupat locul 14, iar la Jocurile Olimpice de iarnă din 1998, unde a ocupat locul 21. Gheorghe s-a retras din competiție în 2000 și a devenit antrenor.

„Este o plăcere, dar și o provocare să fac parte din acest proiect ce va demara în câteva zile. Este ceva nou și pentru mine, chiar dacă domeniul meu de activitate este patinajul artistic, căci într-un astfel de proiect nu am mai participat până acum.

Sunt dornic să începem și să ducem la bun sfârșit un spectacol grandios, împreună cu echipa acestui show, împreună cu colegii mei din juriu. Îmi doresc că acest proiect să se bucure de un real succes!', a spus juratul de la Antena 1.

Cine sunt ceilalți jurați de la Dancing on Ice

Cine este Cornel Gheorghe, jurat la Dancing on Ice. Lui Cornel Gheorghe i se alătură, la masa juriului show-ului Dancing on Ice: Vis în doi, și Mihai și Elwira Petre și Simona Pungă. Mihai și Elwira sunt deja cunoscuți publicului pentru coregrafiile lor superbe, cei doi dansatori adunând un capital imens de popularitate după ce au câștigat Asia Express. Simona Pungă este antrenoare de patinaj artistic și a participat ca sportiv la competiții europene și internaționale importante.

În fiecare săptămână, cei patru jurați vor nota performanțele pe gheață ale celor nouă cupluri de vedete ce au acceptat provocarea Dancing on Ice: Vis în doi. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu vor dansa pe gheață la Dancing on Ice: Vis în doi și vor oferi dansuri memorabile alături de alți nouă patinatori profesioniști, pentru vise ce merită a fi împlinite.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton