Cine este CRBL de la Power Couple. A locuit o perioadă în Spania, împreună cu soția și fiica lui

 Miniosu Alexandra
.

Cine este CRBL de la Power Couple. Surpriză uriașă pentru fanii lui CRBL! Cântărețul participă alături de soția lui, Elena, la Power Couple. În noua emisiune de la Antena 1, prezentată de Dani Oțil, participă în total 9 cupluri celebre, pregătite de cele mai inedite provocări din viețile lor. Totodată, show-ul îi va ajuta pe concurenți să-și cunoască mai bine partenerii. Iată tot ce nu știai despre CRBL!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este CRBL de la Power Couple. După ce a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor, CRBL e pregătit acum de o nouă provocare. El și soția lui, Elena, participă la Power Couple. Noul show difuzat la Antena 1 a debutat luni, 5 februarie, prilej prin care telespectatorii l-au revăzut pe artist într-o ipostază cu totul inedită.

crbl-survivor-1crbl-survivor-1

Citește și: Cum s-a adaptat CRBL în Spania, după ce s-a mutat cu familia:”Greu a fost să îi înțelegem. Îmi lipsește…”

Citește și: Ce se întâmplă cu CRBL, după ce s-a mutat iar în Spania:”Nu aștept de la nimeni iertare”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed, în noul sezon The Crown

Citește și: Cum s-au fotografiat Dan Negru și Florin Piersic, în Dubai:„El a văzut toată lumea, mai puţin '

CRBL – Viață personală

Cine este CRBL de la Power Couple. CRBL, pe numele său real Eduard Mihail Andreianu, are 45 de ani. Acesta s-a născut în data de 30 iunie 1978, la Pitești, și are în prezent 45 de ani. Artistul are ochii căprui și este zodia Rac. Numele lui de scenă vine de la C- Compun, R- Rime, B-Bine, L-Legate.

CRBL trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția lui, Elena. S-au căsătorit în anul 2008 și sunt părinții unei fetițe superbe, pe nume Alessia Ecaterina. Fiica lor s-a născut în data de 20 august 2010 și are 14 ani.

CRBL a locuit o perioadă în Spania, alături de familia lui

Cine este CRBL de la Power Couple. La scurt timp după ce s-a întors din Asia Express, emisiune în care a participat alături de Oase, CRBL a luat o hotărâre surprinzătoare. El și familia lui s-au mutat în Spania, în 2020.

Acolo, el a făcut muzică în continuare, însă s-a implicat și „în tot ceea ce ține de tehnologia asta nouă'. Acesta a anunțat mai demult că va aduce un proiect inedit în România. Între timp însă, a renunțat la viața construită în străinătate și a revenit iar în țară, cu familia lui.

CRBL – Carieră

Cine este CRBL de la Power Couple. CRBL este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, astfel că nu e deloc străin publicului. Succesul lui în muzică a „explodat' în anul 2000, atunci când era membru al trupei „Simplu', alături de Smiley.

Trupa Simplu, cea din care a făcut parte CRBL, a fost prima trupă de breakdance autentică din țara noastră. Pe lângă concurentul de la Power Couple, din formație au mai făcut parte și alți colegi de breaslă: Taz, Omu Negru, Smiley, Piticu și Francezu. Numele acesteia era, de fapt, o prescurtare de la „Simplu-Idei-Muncă-Putere-Luptă-Uniți', scrie libertatea.ro.

10 ani mai târziu, în 2010, CRBL și-a început cariera solo în industria muzicală. Atunci, el a lansat melodia „Românu n-are noroc'. Piesa a prins atât de bine la public, încât a primit și o nominalizare la premiile Romanian Music Awards din 2011.

CRBL a câștigat Asia Express 2019

Cine este CRBL de la Power Couple. De-a lungul timpului, CRBL a făcut parte din mai multe proiecte celebre. A fost prezentatorul show-ului „Megastar'. În 2004, el a mai bifat o reușită, atunci când și-a deschis propria sală de dans. Aceasta avea specific breakdance și streetdance și era intitulată „Big Bounce'.

Artistul a rămas în amintirea publicului și în urma succesului de la Asia Express. A câștigat unul dintre sezoane alături de Oase, în 2019, dar apoi prietenia lor s-a rupt și au ajuns chiar să se certe public. Deși, ulterior, CRBL spunea că regretă conflictul cu Oase, acesta nu crede într-o împăcare.

„M-a costat, în primul și în primul rând relația cu el. Ne știam de atâta timp… eu consider că am făcut toți pașii chiar și după, dar Bărbosul le aranjează și nu știi de fapt niciodată dacă ne mai vedem, ne mai salutăm vreodată – e fiecare cu ce a ales în viață.

Eu merg mai departe cu tot ce am de făcut. Nu știu dacă există cantitate sau o valoare. Lipsa lui m-a costat, că l-am pierdut ca prieten. Într-un fel sau altul noi nu am fost în acel concurs doar de dragul televiziunii. Noi am fost prieteni înainte de toate, îmi lipsește și el, îmi lipsește să-l am în jurul meu. Tot fenomenul kendama a pornit cu el și uneori îmi lipsește, dar nu mai pot face nimic’, spunea CRBL în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton