Cine este Cristi Iacob de la Power Couple. E căsătorit de 15 ani cu o actriță

.

Cine este Cristi Iacob de la Power Couple. Faimosul actor nu mai are nevoie de nicio prezentare, cu atât mai mult cu cât rolul de jurat la Te cunosc de undeva! i-a adus un și mai mare capital de popularitate. Cu toate acestea, sunt anumite detalii mai puțin cunoscute de publicul larg, cum ar fi faptul că, de 15 ani, este căsătorit cu o colegă de breaslă. El și soția lui, Gabriela, participă acum la Power Couple, cel mai nou proiect de la Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cristi Iacob de la Power Couple. Cristi Iacob este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Artistul are sute, chiar mii de fani, în toate coțurile țării, cucerind publicul prin carisma și talentul său incontestabil. Pe lângă show-ul Te cunosc de undeva!, telespectatorii îl pot vedea acum alături de soția lui, Gabriela, la Power Couple, cea mai nouă emisiune de la Antena 1.

Cine-este-Cristi-Iacob-Cine-este-Cristi-Iacob-

Cristi Iacob – Viață personală

Cine este Cristi Iacob de la Power Couple. Cristi Iacob s-a născut pe data de 18 octombrie 1963, la Galați. Acesta are părul brunet, ochii căprui și poartă ochelari de vedere. În prezent, el are 55 de ani.

Venit pe lume într-o familie de artiști – tatăl a fost sculptor, mama pictoriță -, Cristi Iacob a fost atras de mic e această lume specială, iar în cele din urmă a pornit pe drumul actoriei, unde a făcut performanță. De altfel, juratul Te cunosc de undeva! împarte azi această pasiune chiar cu partenera lui de viață, Gabriela.

Datorită mediului familial propice, Cristi Iacob a avut încă de mic înclinații artistice, mama lui, la vremea respectivă, profesoară la Liceul de Muzică şi Artă Plastică din Galaţi, insuflându-i dragostea pentru vioară, pe care a studiat-o timp de 5 ani: „A fost o disciplină şi o educaţie spartană destul de importantă pentru devenirea mea ulterioară', dezvăluia actorul.

Citește și: Cristi Iacob a ajuns la nunta lui pe un cal alb

Citește și: De la ce pornesc certurile în familia lui Cristi Iacob și cum își împacă actorul soția: „Suntem colerici amândoi”/ EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au întâlnit într-un club, pe litoral. Cum au reacționat când s-au văzut

Citește și: De ce nu a fost Betty Salam la înmormântarea mamei sale, Fănica: „Tot ce s-a întâmplat atunci am văzut pe internet’

Cristi Iacob a simțit absența tatălui

Cine este Cristi Iacob de la Power Couple. Din nefericire, se pare că tatăl a fost absent din viata sa, dar, cu toate astea, Cristi a învățat să cioplească în piatră. Copilăria i-a fost marcată de mirosul de ulei și terebentina, de ateliere. De altfel, actorul și-a divinizat mama, care i-a ghidat drumul în viață, și mărturisește că încă din copilărie visa să devină actor.

„Îmi aduc aminte şi că prima mea compunere din clasa I a fost despre cum vreau să mă fac actor ca Chaplin sau bufon la circ. Alea au fost primele mele cuvinte, după bastonaşe. Aveam şi un complex de înălţime, caraghios, bineînţeles, pentru că eu credeam că actorii trebuie să fie înalţi. Fiind copil de plasticieni, eram trufaş însă, şi mă gândeam: „Dacă voi sunteţi artişti, trebuie să fiu şi eu neapărat', a spus Cristi Iacob în cadrul unui interviu pentru adevarul.ro.

Cu cine este căsătorit Cristi Iacob

Cine este Cristi Iacob de la Power Couple. Cristi Iacob trăiește de ani buni o frumoasă poveste de dragoste cu Gabriela, cea care i-a devenit soție în vara anului 2009. Sunt de peste 14 ani împreună și flacăra iubirii pare mai intensă ca oricând. Soția lui i-a fost parteneră de scenă, iar acela a fost momentul în care s-au cunoscut și s-au îndrăgostit iremediabil.

„Ne-am cunoscut la repetițiile spectacolului „Îmblânzirea scorpiei, de la Constanța. Dragostea se face, nu se zice. Niciodată n-am fost misogin, mai degrabă misandrinist. Femeia este cel mai frumos dar pe care îl poate primi un bărbat. Eu l-am primit. Să fie clar: nu e perfect, dar nu pot pretinde perfecțiunea de vreme ce eu nu o dețin.

Nu există o listă infailibilă de calități care să facă o relație să fie „beton. Iubirea e o cetate care se dăruiește oricui, dar care nu poate fi păstrată decât cu multe renunțări. Prima renunțare ar fi la prostie. A ta, frate bărbate, nu a doamnei!

Cea mai frumoasă calitate a Gabrielei e că mă acceptă și când sunt tâmpit. Reciproca e și ea valabilă. Practic, suntem doi tâmpiți care se iubesc și se acceptă', a dezvăluit Cristi Iacob pentru VIVA!.

Cei doi s-au căsătorit într-un cadru de vis, iar Cristi Iacob chiar a fost Prince Charming… pe un cal alb. Ulterior, actorul ne-a mărturisit că, de fapt, „calul era iapă și o chema Steluța, iar cererea în căsătorie nu prea a existat. A fost așaaa… firesc…”.

A intrat primul pe listă la facultate

Cine este Cristi Iacob de la Power Couple. În momentul în care a intrat primul pe listă la Facultatea de Teatru, Cristi Iacob a fost convins că a învins sistemul, iar asta deoarece pe atunci locurile erau puține și erau favorizați în general copiii de actori. După ce a absolvit IATC, în 1992, a confirmat pe deplin.

Cristi Iacob jucat în numeroase piese de teatru, filme artistice și scurtmetraje, iar pe parcursul carierei, a obținut mai multe premii, printre care: cel mai bun actor în rol principal pentru rolurile Zanetto Veneţianul, Zanetto Marinarul şi Zanetto din Bergam, în spectacolul „Trei gemeni veneţieni” de Antonio Collalto, în cadrul Festivalului Național de Comedie Galați, 2015; premiul pentru interpretare masculină pentru rolul Matei din pelicula „În film la Nașu'” (2012), regia Christina Iacob, Dublin 2013; premiul „Makhila de bronz” și premiul de interpretare pentru rolul Pepe din filmul „Pepe și Fifi” (1994), regia Dan Pița, Aracachon, 1995. În prezent, face parte din trupa Teatrului Mic din Capitală.

De 4 ani, este jurat la Te cunosc de undeva!

Cine este Cristi Iacob de la Power Couple. Din 2018, actorul Cristi Iacob face parte din juriul Te cunosc de undeva!, iar misiunea de a-i lua locul lui Andrei Aradits nu a fost deloc una ușoară. În cel de-al 13 sezon al emisiunii, Cristi Iacob a luat loc la masa juriului alături de Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan pentru a le acorda concurenților punctele pentru actorie.

„Am fost luat prin surprindere de propunere, dar am zis: de ce nu? Cu cinci ani în urmă îmi luasem la revedere de la televiziune, preferând să mă dedic teatrului. „Te cunosc de undeva!” însă este un show cinstit, curat și vizibil și am acceptat propunerea fără să stau prea mult pe gânduri”, spunea Cristi Iacob.

Deși mărturisea că nu-i este ușor să critice oamenii, actorul a promis să le spună concurenților întotdeauna adevărul.

„Nu-mi place suficiența, nu-mi place nici lenea, de aceea va trebui ca ei să muncească. Nu plec la drum cu preconcepții și îi voi acorda fiecăruia șanse de sută la sută. De asemenea, îmi doresc ca ei să vadă în mine un prieten, nu un gâde”, mai spunea Cristi.

Cristi Iacob participă la Power Couple alături de soția lui, Gabriela

Actorul Cristi Iacob și soția lui, actrița Gabriela Iacob, participă pentru prima dată împreună într-o competiție. Este vorba despre Power Couple, emisiune găzduită de Dani Oțil, la Antena 1, care a început pe data de 5 februarie.

‘Power Couple m-a ajutat să-mi reconfirm cât de mult o iubesc pe Gabriela și câte calități, frumuseți și gingășii ale ei le-am cam trecut cu vederea’, a mărturisit Cristi Iacob. ‘A fost experiența care mi-a confirmat că, alături de Cristi, sunt și mă simt cel mai în siguranță și că da, am putea merge de mâna până la capătul lumii’, a spus Gabriela, soția lui Cristi Iacob.

Cristi Iacob, mărturisire neașteptată la Power Couple

Cristi Iacob a făcut o mărturisire neașteptată la Power Couple, chiar în cadrul primei probe din concurs. Soția lui, Gabriela, a trebuit să se urce pe o scară înaltă, din fața unei schele metalice uriașe, pentru a aduna răspunsurile de la întrebările adresate de partenerul ei de viață.

„Câte grade erau când m-am dezbrăcat ca să fiu statuia ta la Constanța?', a fost prima întrebare rostită de Cristi Iacob.

După ce Gabriela a răspuns că erau -15 grade, Cristi Iacob a dezvăluit că erau, de fapt, -20 și a început să povestească despre nebunia pe care a făcut-o pentru a-i declara dragostea partenerei sale.

„Noi stăteam undeva într-un atelier de sculptură. M-am dezbrăcat în fundul gol, mi se părea că e noapte, aveam cearceaful în cap. Ca să vină să-l vadă pe Adonis, cam bătrânior Adonis și cu pieile cam… mă rog, nu pot să spun alte zone cam cum arătau de complet nesemnificative. (…) În loc să vadă gestul ăla… Am stat ca un martir. Nu m-a pus nimeni. Un martir idiot, sunt și martir idiot', a povestit Cristi Iacob.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton