Cine este și cu ce se ocupă Ana Morodan. Din ce își câștigă banii „Contesa Digitală”

 Calin Maria Bianca
.

Cine este și cu ce se ocupă Ana Morodan. Ana Morodan a intrat în atenția tuturor recent, după ce a fost reținută de Poliție fiindcă a fost prinsă sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, la volan. Se vorbește despre ea și ține toate paginile ziarelor, astfel că mulți se întreabă cine este și cu se ocupă Ana Morodan, de fapt. Nu duce lipsa banilor, însă nu toți știu în ce domenii activează și ce face pentru a nu duce niciodată lispa banilor și a-și permite tot ceea ce vrea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă Ana Morodan. Recent, Ana Morodan a fost prinsă sub influența alcoolului și a substanțelor interzise la volan și reținută de către Poliție, astfel că acum a atras atenția tuturor. Contesa digitală, așa cum mai este cunoscută de către fani și toți cei care o urmăresc în aceste momente pe rețelele de socializare are un trecut încărcat și pe alocuri tumultuos.

morodan-1morodan-1

Cine este și cu ce se ocupă Ana Morodan. Originară din Arad, Ana Morodan a absolvit Facultatea de Drept, astfel că după terminarea studiilor și-a timp de un an și jumătate a profesat în domeniu. Cu toate astea, deși a absolvit facultatea, s-a specializat în Drept Civil, pe divorțuri și a lucrat o perioadă în domeniu, Ana Morodan susține că nu a fost visul ei și nici nu a avut o mare pasiune pentru aceste studii. Mai mult, ea spune că a optat pentru această facultate în urma unei conjuncturi, pentru că mulți elevi de liceu, la vremea respectivă, alegeau Dreptul. 

Citește și: De ce nu vrea Ana Morodan să fie mamă: „Am simțit tot timpul…”

Citește și: De ce fuge Ana Morodan de căsătorie. A avut un iubit timp de 8 ani, de care s-a despărțit acum un an

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Andreea Bălan și Jean Gavril când au dormit împreună la America Express 2023: „Ce am făcut în seara aia…”

Citește și: Cine este iubitul Ralukăi. Bărbatul e cu 20 de ani mai mare decât ea: „Întotdeauna am tins către cei care sunt mai în vârstă'

Ana Morodan – Carieră

Cine este și cu ce se ocupă Ana Morodan. Ajunsă la vârsta de 38 de ani, Ana Morodan se laudă cu afacerile pe care le are și banii pe care îi câștigă. După evenimentul neplăcut în care este implicată acum, mulți s-au întrebat cine este și cu ce se ocupă Ana Morodan. Ei bine, când vine vorba de carieră și modul în care își câștigă banii, vedeta are un portofoliu foarte stufos.

Ana Morodan este una dintre primele și cele mai de succes bloggerițe din România, astfl că în prezent are numeroase contracte de imagine și reclame sponsorizate, pe urma cărora câștigă sume impresionante de bani. Mai mult decât atât, cu trecerea timpului a devenit cunoscută și ca bloggeriță de fashion.

De câțiva ani, Ana Morodan a început să cocheteze și cu televiziunea, astfel că în urmă cu câteva luni, la Antena Stars se difuza propriul ei Reality Show 'REAlă by Ana Morodan'. De asemenea, a fost jurat în emisiunea „Masked singer' de la PRO TV și a participat și la „Asia Express' de la Antena 1.

Ana Morodan are propriul magazin online de haine

Cine este și cu ce se ocupă Ana Morodan. Pe lângă faptul că este blogger, influencer, antreprenorre și are peste 470.000 de fani pe Instagram, Ana Morodna deține și un magazin online, unde comercializează haine de la propriul brand.

Shop-ul e doar unul din businessurile mele. Nu este singurul. Am avut ideea de a face acest shop de vreo trei ori. Abia în pandemie am luat decizia de a lansa magazinul online. E, cumva, ca o prelungire a personalității mele. A mers destul de binișor în pandemie. Evident, au existat și pierderi, căci s-au oprit multe afaceri. Au existat pierderi de zeci de mii de euro cam pentru toți cei care sunt influenceri', a declarat Ana Morodan într-un interviu pentru Fanatik.

Tot pentru sursa menționată mai sus, Ana Morodan a mai dezvăluit la un moment dat faptul că, cariera ei se duce și spre alte domenii decât cele cunoscute de publicul larg.

'Eu fac, de pildă, consultanță de businessuri. Sunt mărci pe care le-am construit personal. Ofer sfaturi celor care vor să își mute, de exemplu, afacerile în mediul online. Asta apropo de ce mai fac în afară de produsele pe care le vând pe Morodan Shop. Mai am și proiectul Magic Works, printre altele. Pentru acest magazin, recunosc, nu am făcut performance marketing. Nu am o strategie. Nu fac vreo strategie. E mai mult un shop pentru comunitatea mea, care se regăsește în dichisurile pe care le vând și sunt foarte mulțumită de asta', a continuat Ana Morodan.

Câți bani câștigă Ana Morodan pe lună

Cine este și cu ce se ocupă Ana Morodan. Acum, că am aflat cine este și cu ce se ocupă Ana Morodan, mulți se întreabă câți bani câștigă pe lună. Dacă ne întoarcem în trecut, la declarațiile pe care le-a făcut în urmă cu câteva luni, vedeta dezvăluia faptul că lunar îi intră în cont sume importante de bani:

„În medie, în jur de 17.000 de euro pe lună, din endorsing de mărci în online, completez această sumă cu veniturile din extensiile de marcă personală. Voi face în continuare influencing, dar voi face așa cum consider eu că trebuie făcut: qua­lity content, în spiritul meu de marcă și pe bugete care să mă lase să creez un anume tip de content, deci și rezultate consistente pentru clienții mei.

Dacă mă raportez la ultimele luni, câștigurile din influencing au scăzut la 40% din veniturile mele pentru că au crescut mult extensiile de marcă: brandul de fashion, apariții TV, evenimentele, conferințele unde am fost speaker, consultanță. Dacă îmi ies planurile așa cum vreau eu, zona de influencing în următorii doi ani va reprezenta doar maximum 15% din veniturile mele. Endorsingul va continua să existe în viața mea', a declarat Ana Morodan pentru  revistabiz.ro.

Ana Morodan – Viață personală

Știm cine este și cu ce se ocupă Ana Morodan, chiar și suma pe care o încasează lunar cu aproximație. Totuși, când vine vorba despre viața ei privată, vedeta nu este la fel de deschisă. Frumoasa blondină nu este căsătorită și nici nu are copii, însă trăiește o poveste de iubire secretă. În urmă cu câteva săptămâni s-a fotografiat în lift cu un buchet de flori, iar mai apoi a declarat că este de la noul ei partener de viață.

La începutul anului 2020, Ana Morodan s-a despărțit de iubitul ei, după o relație de mai bine de opt ani de zile. Pe atunci, nu a dat prea multe detalii despre relația cu fostul ei partener de viață, însă la ceva timp a spus clar de ce 'fuge' de căsătorie.

„Am îmbrăcat atâtea rochii de mireasă pentru pictorialele mele, încât mi-am satisfăcut acest vis. Am fost toată viața în centrul atenției, deci n-am dus lipsă de „aplauze la scenă deschisă, așa că am rezolvat și cu asta. Nu văd de ce m-aș mai căsători. Plus că pe mine mă emoționează o sală de sute de oameni care vin la conferințele mele de business și mă încarcă o astfel de energie. Acum, lăsând gluma la o parte, o relație echilibrată nu stă într-un act. Într-o relație nu e importantă căsătoria, e importantă armonia. Dacă doar prin căsătorie vine armonia, atunci by all means… spre sfatul popular. Dacă armonia deja există, atunci căsătoria devine opțională sau irelevantă, nu?’, ne declara Ana Morodan.

Ana Morodan nu își dorește să fie mamă

Are 38 de ani și un succes colosal pe plan profesional, însă în viața personală lucrurile nu au fost atât de perfecte. A avut o realție lungă, iar mai apoi nu s-a închis în ea, ci și-a dat voie să iubească în continuare, astfel că din declarațiile ei, nici acum nu este o femeie singură. Totuși, mulți se întreabă cum de nu are un copil? Vedeta a explicat, pe larg, de ce nu se vede mamă.

Am simțit tot timpul că viața asta este despre mine! Și nu dintr-un egoism, ci dintr-un mecanism de a mă găsi pe mine cu adevărat. Și vreau să fac asta și cred că este la fel de important ca a fi părinte. Îi respect cu adevărat pe cei care sunt părinți responsabili, dar eu nu pot să fac asta. Și nu vreau să fac asta din cauza presiunii unei societăți. (…) Însă pot să spun că aș adopta un copil, oricând. Mi se pare că viața mea extravagantă ar fi mult mai benefică decât un orfelinat, a spus Ana Morodan.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton