Cine este și cu ce se ocupă Mike, iubitul Iuliei Albu, de la America Express: "A studiat vioara la Londra..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este și cu ce se ocupă Mike, iubitul Iuliei Albu, de la America Express. Iulia Albu și iubitul ei Mihai Alexandru formează una dintre cele nouă echipe de vedete care au acceptat aventura din America Express. Criticul de modă a preferat să își țină relația departe de lumina reflectoarelor, însă oferit detalii neașteptate despre partenerul ei de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă Mike, iubitul Iuliei Albu, de la America Express. Puține lucruri se știu despre misteriosul iubit al vedetei, Mike, pe numele său real, Mihail Alexandru, însă Iulia Albu a spus, până la urmă, cu ce se ocupă iubitul ei. Criticul de modă și partenerul actual sunt împreună de cinci, iar Mike se înțelege de minune și cu fiica Iuliei Albu, Mikaela, rodul mariajului cu Mihai Albu.

347637158-1442260863227612-4030609366694613873-n347637158-1442260863227612-4030609366694613873-n

Mike – Viață personală

Cine este și cu ce se ocupă Mike, iubitul Iuliei Albu, de la America Express. Mihail Alexandru, cunoscut ca Mike, are părul brunet și ochii căprui. Acesta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Iulia Albu, unul dintre cei mai cunoscuți critici de modă din România. Cei doi s-au cunoscut prin prisma unor prieteni comuni, dar nu s-au plăcut de la început…

„Ne-a făcut cunoștință o prietenă. A fost un blind date, practic', a povestit Iulia Albu. „A venit ea în vizită, eu locuiam la Londra. Ca s-o impresionez, am dus-o într-un castel. Și, la un moment dat, am decis să facem sport. Bineînțeles că s-a echipat, era de sus până jos toate firmele de sport. Am alergat trei metri și a spus: „Au, au! Mi-am făcut ceva la un mușchi'. Eu, bineînțeles, că am crezut-o inițial, dar era vrăjeală', a spus atunci Mike.

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, nu s-au suportat la începutul relației

Cine este și cu ce se ocupă Mike, iubitul Iuliei Albu, de la America Express. Deși între Iulia Albu și iubitul ei, Mike, a fost „ură la primă vedere', ulterior, soarta i-a adus împreună. Bărbatul a fost cel care a contactat-o, iar vedeta i-a dat curs invitației.

 „A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc. Nu, era foarte bine îmbrăcat, dar era foarte arogant. Iar el a avut aceeași părere despre mine. După 5 minute, era să ne încăierăm. Era și prietena noastră la masă, ne-am despărțit amiabil și ne-am auzit din nou după două luni, când el m-a sunat și a spus: „Bună, sunt Mike. M-am gândit că ar fi o idee bună să ne vedem'. Și m-am gândit: „OK„, mai povestea Iulia Albu.

Ce relație are Mike, iubitul Iuliei Albu, cu fiica ei adolescentă

Iulia Albu și Mike au trecut prin momente grele și tensionate la „America Express’, iar odată întorși în România, s-au despărțit temporar. O lună și jumătate a trecut până s-au împăcat și au început să-și rezolve problemele din cuplu. Cei doi locuiesc în aceeași casă, alături de Mikaela, fiica Iuliei Albu din căsnicia cu Mihai Albu. Se pare că Mike are o relație apropiată cu adolescenta, însă neînțelegeri au existat și între ei, având în vedere că traversează o perioadă de rebeliune.

Iulia Albu spune că fiica ei l-a acceptat imediat pe Mike și au clădit o relație frumoasă. De-a lungul timpului, se pare că și eu au avut unele înțelegeri, luând în calcul faptul că Mikaela este în perioada adolescenței. Mike a ținut să facă o rectificare, precizând că relația cu fiica Iuliei Albu a avut de suferit, de fapt, doar în ultimul timp.

„Mika l-a adorat din prima clipă în care l-a cunoscut. Chiar dacă pe parcursul timpului au mai avut neînțelegeri, pentru că neînțelegerile sunt firești și într-o familie în care sunt mamă, tată și copil. Ea este la o vârstă destul de dificilă. E destul de rebelă. Când nu poate să facă ce vrea are o problemă. Am trecut și noi prin asta, am fost și noi adolescenți’, a mai povestit Iulia Albu, pentru sursa citată.

„Aș vrea să o corectez (n.red.: pe Iulia). Nu pe parcursul timpului, ci mai mult în ultimul timp. Pe parcursul timpului nu am avut probleme. A fost chiar o relație foarte frumoasă’, a corectat-o Mike.

Citește și: Echipele care au ajuns în finala America Express 2024. Au plecat de acasă cu mentalitate de câștigători

Citește și: Iulia Albu și iubitul ei, printre echipele eliminate de la America Express. Ce s-a aflat despre show-ul difuzat la Antena 1

Mike – Carieră

Cine este și cu ce se ocupă Mike, iubitul Iuliei Albu, de la America Express. Iubitul Iuliei Albu, Mike, și-a împărțit drumurile între Londra, unde a locuit până recent, și București. Iulia a fost cea care a dezvăluit cu ce se ocupă iubitul ei, și ce meserie are Mike. Concurentul de la America Express lucrează în publicitate și în marketing. Prima dată, el a apărut pe micul ecran în cadrul emisiunii iUmor.

A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing.'

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, participă la America Express, sezonul 6

Cine este și cu ce se ocupă Mike, iubitul Iuliei Albu, de la America Express. Iulia Albu și iubitul ei, Mike, participă la America Express, sezonul 6. Încă din primele ediții, tensiunea jocului și-a pus amprenta asupra cuplului și s-au certat. Prima lor dispută a fost din cauza bagajelor vedetei. La fel ca restul concurenților, înainte de a porni în aventură, și ei și-au pregătit bagejele așa cum au considerat ei. Criticul de modă a acordat și de această dată o mare atenția asupra ținutelor, dar și a produselor de igienă și cele cosmetice.

Când a realizat cât de greu este bagajul Iuliei Albu, partenerul lui, Mike, a reacționat chiar în fața camerelor de filmat, reproșându-i: „Ai un kilogram și jumătate de cosmetice, nu sunt chiar puține!’. 

La un moment dat, Mike s-a enervat și s-a certat cu Iulia Albu chiar în ploaie. Acesta nu a mai ținut cont de camere și a înjurat: „Hai *** și să mergem acasă! Pe bune, eu n-am venit să car… Sunt 60 de kilograme. Nu este nimic normal să cari 60 de kile!’.

„Nu mai urla și nu mai înjura, că se dă pe cameră’, a încercat să îl calmeze Iulia Albu pe iubitul ei.

Iulia Albu și Mike s-au despărțit o perioadă după America Express

Iulia Albu și Mike au avut parte de un scandal uriaș după America Express. Criticul de modă a recunoscut că, în timpul emisiunii, între ei au existat mai multe tensiuni și agresivitate verbală, acesta fiind și motivul pentru care relația lor nu a putut continua odată ce au revenit în căminul conjugal. Aceștia au stat separați o perioadă de peste o lună, dar după s-au împăcat.

„Noi eram aproape despărțiți înainte de a pleca. Pe perioada America Express, au intrat dracii în el. Dar după i-au ieșit. După ce ne-am întors, am fost despărțiți o lună jumătate. Au fost mai multe motive, iar participarea la show a fost mult prea mult pentru noi’, a declarat Iulia Albu în exclusivitate pentru cancan.ro.

După ce au participat împreună la America Express, Iulia Albu mai mărturisea că a descoperit noi calități la iubitul ei, Mike, dar a menționat că o relație are nevoie de mai multe experiențe pentru a deveni cât mai solidă.

'Există lucruri care se pot schimba într-un cuplu și altele care nu se schimbă niciodată. Ne-am descoperit altfel, iar dincolo de bine sau rău, nicio relație nu poate fi redusă la o experiență singulară. Mai multe, în curând…', a mai spus Iulia Albu fanilor.

Care a fost cel mai greu moment pe care Iulia Albu și Mike l-au trăit la America Express

Cine este și cu ce se ocupă Mike, iubitul Iuliei Albu, de la America Express. Tot după emisiune, Iulia Albu a dezvăluit care a fost cel mai greu moment pe care ea și iubitul ei l-au trăit la America Express. Fără a ezita, Iulia Albu a explicat că încă de la începutul competiției, ea și iubitul ei au avut un moment care i-a distrus din punct de vedere psihic, explicând totul pe larg.

„Cred că momentul cu bagajele a fost momentul care ne-a distrus psihic de la începutul competiției, pentru că eu, spre deosebire de alte persoane, nu am venit acolo doar în două bustiere și trei colanți’, a declarat criticul de modă la Podcastito Express.

Mike recunoaște că este cel mai mare critic al Iuliei Albu

Cine este și cu ce se ocupă Mike, iubitul Iuliei Albu, de la America Express. De altfel, recent, Mike a recunoscut că este cel mai mare critic al Iuliei Albu, dorind ca aceasta să fie mereu cea mai bună. Bărbatul a avut o atitudine dură la America Express, iar multi internauți l-au criticat, iar acesta a recunoscut că e cam aspru din fire.

‘Probabil sunt cam aspru. Nu cred că aici avem un dubiu. Am spus că sunt cel mai mare critic al Iuliei. Probabil că acolo, în momentul cu pricina…au fost multe. Probabil pentru că eu o văd acolo undeva sus și doresc să fie mereu cea mai bună’a spus Mike Iacob la Podcastito Express.

Iulia Albu și Mike au făcut terapie de cuplu după ce s-au întors de la America Express

În plus, după ce s-au întors de la America Express, Iulia Albu și Mike au recunoscut că au făcut terapie de cuplu. Aceștia au declarat că s-au certat chiar și la psiholog, însă vizita la specialist a fost de bun augur.

„Ne-am certat de vreo două ori acolo și n-am mai mers', a spus Mike, pentru Cancan. Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America Express. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei de fapt nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit uite, mai sunt și alții ca noi', a spus Iulia Albu.

Iulia Albu, despre participarea la America Express

În urma experienței de la America Express, Iulia Albu a fost întrebată dacă i s-a schimbat perspectiva asupra vieții sau ea a devenit alt om. Iată ce a răspuns:

'Cred că felul în care gândim se formează ca efect atât al personalității noastre cât și al sumei experiențelor pe care le trăim. S-a schimbat felul în care gandesc? Nu. Dar s-au schimbat câteva alte lucruri importante, nu neapărat ca urmare a acestei experiențe cât a unui cumul de factori printre care și unele lucruri pe care am avut ocazia sa le înțeleg altfel, fiind într-un mediu total diferit de ceea ce trăiesc în fiecare zi', a scris vedeta într-o postare pe Instagram.

Cine sunt cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6

Cele nouă echipe care participă la America Express, sezonul 6, sunt:

  • Iulia Albu și iubitul ei, Mike (Mihai Alexandru)
  • Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior Eram
  • Romică Țociu și fiul lui, Cătălin
  • Ionuț Rusu și George Tănase
  • Laura Giurcanu și Sânziana Negru
  • Actrița Ada Galeș și mama sa, Antoaneta Galeș
  • jurnalistele Iuliana Pepene și Sonia Simionov
  • Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda (eliminați)
  • Giulia Anghelescu și Vlad Huidu

FOTO: Antena 1 Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton