Cine este și cu ce se ocupă Raul Tișa, soțul Alinei Ceușan. Ce diferență de vârstă este între el și prezentatoarea de la Love Island

 Calin Maria Bianca
.

Cine este și cu ce se ocupă Raul Tișa, soțul Alinei Ceușan. Prezentatoarea de la Love Island are numai cuvinte de laudă despre el, însă puțini știu ce diferență de vârstă este între ea și partenerul ei de viață. Pe Alina Ceușan o știe toată lumea, mai ales din mediul online, unde este foarte activă, fiind un influencer de succes. Ei bine, de acum înainte o să fie prezentă pe micile ecrane prezentând emisiunea Love Island, însă puțini știu cine este soțul ei și cu ce se ocupă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă Raul Tișa, soțul Alinei Ceușan. De mai bine de 10 ani, Alina Ceușan trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Raul Tișa, bărbatul care i-a devenit soț în anul 2019. Cei doi au împreună și un copil, care le aduce zilnic zâmbetul pe buze, însă pe lângă rolul de părinți devotați, nu și-au lăsat în spatele carierele. În timp ce ea este un influencer extrem de cunoscut în România, dar și prezentatoare TV, el e cunoscut drept hairstylist, și are și salon la Cluj-Napoca, acolo unde locuiește cu familia.

ceusan9-1ceusan9-1

Citește și: Alina Ceușan prezintă Love Island, noul show de dating de la PRO TV. Când are loc premiera: „Este unul dintre cele mai tari formate din lume'

Citește și: Alina Ceușan se mută două luni în Tenerife pentru filmările emisiunii Love Island. Ce decizie a luat în privința fiului ei, Rock: „N-avem cum să ne despărțim'

Citește și: Jador, adevărul despre problemele lui de sănătate: „Nu am cancer la colon. Mă las pentru că…'. Motivul real pentru care renunță la muzică

Citește și:„Nu există aparat drugtest. Există un singur etilotest obosit'. Marian Godină, motivul șocant pentru care Vlad Pascu nu a fost testat antidrog, înainte să producă accidentul mortal din 2 Mai

Cine este și cu ce se ocupă Raul Tișa, soțul Alinei Ceușan

Ei bine, Raul Tișa nu este doar hairstylist, ci din declarațiile soției sale, se pare că are și câteva afaceri cu care cochetează. Ea e content creator, influencer, are și propria afacere cu haine, dar este și prezentatoare TV, iar el deține saloane de înfrumusețare în Cluj-Napoca, e hairstylist, dar și dezvoltator când vine vorba despre lumea imobiliarelor. Mai mult decât atât, Alina Ceușan și soțul ei sunt proprietarii unui restaurant în București.

Este un proiect care a pornit acum trei ani, în primul rând, nu a pornit cu aceste reguli în minte, dar când l-am deschis aveam deja acest background, acest set de reguli. E important să ai zona de terasă, de interior, care este cu semnul întrebării și va rămâne cu semnul întrebării probabil foarte multă vreme și pentru evenimente și așa mai departe și zona de delivery. Sperăm să rămânem în continuare deschiși și pe zona de interior la care am muncit enorm pe partea de design și e și foarte instagramable', povestea ea acum doi ani despre afacerea din Capitală.

Prezentatoarea de la Love Island are numai cuvinte de laudă despre el

Alina Ceușan are doar cuvinte de laudă despre soțul ei cu care s-au cunoscut chiar în salonul lui. Au devenit rapid iubiți, iar din 2013 sunt de nedespărțit, astfel că și-au întemeiat propria lor familie, având un băiețel adorabil pe nume Rock. Între cei doi soți este o diferență de vârstă de 10 ani, lucru pe care nu mulți îl știu, însă cu toate astea, pe ea nu o interesează și nici nu o afectează faptul că soțul ei este cu 10 ani mai mare decât ea și are 41 de ani, având numai cuvinte de laudă pentru el.

E genul de băiat brunet, înalt, frumos de te uiți după el pe stradă, că nu ai cum să nu o faci. Cu un profil perfect și tot timpul îmbrăcat fain. Are o mână tatuată, ochelari de soare pe nas și tot timpul e cu mâna în păr, cu capul lăsat lejer într-o parte. Nu există zi fără să mă pupe de bună-dimineața și noapte bună, e rupt dintr-un film. I se potrivește vara perfect și l-am găsit pe o plajă; Raul', îl descrie Alina Ceușan pe soțul ei.

Alina Ceușan și soțul ei au investit în imobiliare

În timp ce Alina Ceușan se expune în permanență pe rețelele de socializare, fie că este vorba despre domeniul profesional sau despre viața ei privată, soțul ei este destul de zgârcit când vine vorba despre declarații și apariții în presă. Raul Tișa alege să fie retras și să facă lucrurile în tăcere, însă chiar și așa, soția lui nu a putut să nu dezvăluie cu ce se ocupă, cine este, dar și că a investit în imobiliare alături de ea.

Investesc în afacerile noastre, în imobiliare, recent am început împreună cu soțul meu și, sinceră să fiu, mă gândeam de câteva săptămâni și la zona de stock market. Am și construit, am și cumpărat și am revândut și așa mai departe. Aici se ocupă el, exclusiv, eu intervin acolo unde este nevoie', a precizat ea, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton