Cine este și cu ce se ocupă sora Laurei Cosoi, Alina: "Noi suntem asemănătoare fizic, dar total opuse în rest"

 Dumba Gabriela
.

Fanii Laurei Cosoi se întreabă cine este și cu ce se ocupă Alina, sora ei, având în vedere că actrița o etichetează în postările sale de pe rețelele de socializare, fără a oferi însă prea multe detalii legate de ea. Pierderea recentă a mamei lor, Ligia Cosoi, le-a unit și mai mult pe Alina și Laura Cosoi, cele două surori postând deseori fotografii cu ele, din copilărie sau alături de regretata lor mamă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cu ce se ocupă sora Laurei Cosoi, Alina? Pe 8 Martie 2023, Laura Cosoi a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV alături de mama ei, Ligia Cosoi, și sora ei, Alina și toată lumea a putut observa asemănarea dintre actriță și sora ei. Mulți dintre fanii Laurei au comentat atunci pe rețelele de socializare că fetele par gemene, însă actrița dă asigurări că, deși seamănă foarte bine fizic, sunt total opuse ca și caracter.

330295069_2372732889560565_3538243514704673466_n330295069_2372732889560565_3538243514704673466_n

Cine este și cu ce se ocupă sora Laurei Cosoi, Alina

Alina Maria Cosoi are 40 de ani și activează într-un domeniu diferit față de sora ei, Laura Cosoi. Ea este organizator de evenimente și spectacole. Pe profilul personal de Linkedin, sora Laurei Cosoi și-a descris activitatea profesională astfel:

Manager artistic si organizator de spectacole cu o experienta de peste 20 de ani. Descopar talente, care stralucesc la nivel national si international. Organizez evenimente fashion, corporate, concerte, spectacole. Formez echipe pentru proiecte artistice sau comerciale.'

Alina a fost căsătorită în trecut, dar mariajul nu a rezistat. Când s-a petrecut marele eveniment, în 2014, Laura Cosoi s-a declarat extrem de bucuroasă pentru sora ei.

„Alina se mărită cu Vladlen. E un băiat minunat pe care noi l-am primit imediat în familia noastră. Zilnic, pe telefon, eu și fetele discutăm despre ținute, Alina postează poze cu rochia de mireasă, de la probe, ne consultăm. Eu, probabil, mă voi îmbrăca într-o rochie neagră, încă nu m-am decis' , a spus actrița la momentul respectiv.

Citește și: Ce dietă ține Laura Cosoi, după ce a devenit mamă a treia oară: „Evit să consum…'

Citește și: Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, după ce a devenit mamă a treia oară. Și-a recăpătat silueta suplă: „Ai un corp de vis, arăți trăznet!’

Citește și: Ce aliment nu consumă niciodată Irina Loghin, nici măcar de Crăciun: „Este destul de dificil, dar mă simt ca la 20 de ani'

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă sora Ioanei Ginghină. Elena este mai mică decât ea cu 11 ani și lucrează în învățământ

Cum se înțelege Laura Cosoi cu sora ei, Alina

Alina și Laura Cosoi au fost pasionate de dans în copilărie, însă mai târziu au făcut pași diferiți în carieră. Pe Alina, mama ei a descris-o ca fiind mai rebelă ca sora ei mai mare, spunând că este genul de persoană care zice ca tine, dar face ca ea.

„Alina nu te contrazice, ai impresia că ai vorbit și lucrurile sunt foarte senine și merg înainte, așa cum îți zâmbește și cum…dar când acționează este exact în spiritul ei. Face exact ceea ce vrea', a explicat Ligia Cosoi, mama Alinei și a Laurei.

Iar sora ei mai mare a descris relația dintre ele ca fiind una foarte frumoasă, deși caracterul lor este diferit.

Noi suntem asemănătoare fizic, dar foarte diferite în rest. Suntem total opuse. Dar o iubesc foarte mult. Suntem foarte, foarte legate. De aceea mi-am și dorit pentru Rita o surioară. Mi s-a părut că am o relație bună cu sora mea. Și aș fi vrut să se întâmple și între ele așa, să fie o relație frumoasă', a mărturisit Laura anul trecut, pentru Unica.

Ligia Cosoi a fost profesoara de dans a fetelor ei, Alina și Laura

În trecut, Ligia Cosoi se gândea că o să aibă o afacere de familie privind dansul, în care fiicele ei, Alina și Laura, să o susțină. Totuși, într-o bună zi, ambele au renunțat. Au ajuns la concluzia că nu își doresc să facă asta pe viitor, astfel că și-au urmat visul.

„Le-am arbitrat până când au terminat liceul, dar au renunțat cu un an înainte la dans sportiv, eu fiind și antrenor. Eram foarte implicată. Aveam grupe, copii, nici nu mă gândeam că nu voi preda cumva șafeta. Alina era și ea în organizare, în backstage. Eram convinsă că o să fie un fel de afacere de familie.

A fost foarte dureros. Mulți părinți cred că trec prin această fază. Până la urmă le apreciez și le respect pentru că și-au urmat drumul. Aveam programate concursuri, tot proiectul pe un an înainte. ‘, a mărturisit mama Laurei Cosoi, anul trecut, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton