Cine este și cum arată femeia care a cheltuit 250.000 de dolari să se transforme în păpușa Barbie

 Dumba Gabriela
.

Cine este și cum arată femeia care a cheltuit 250.000 de dolari să se transforme în păpușa Barbie. Ei bine, numele ei este Tara Jayne McConachy, are 33 de ani și vine din Australia. Fostă asistentă medicală, cea care se autodenumește „Regina operațiilor estetice” sau „Păpușa Barbie umană” a făcut o obsesie din păpușa Barbie și spune că ar face orice pentru a semăna cu una.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Până la aproape 34 de ani, „Păpușa Barbie umană” are cinci măriri de sâni, șase rinoplastii și multe intervenții cu Botox și fillere. Ar fi vrut sâni și mai mari, dar esteticienii de top au refuzat-o. Trendul Barbie i se potrivește mănușă. Într-o fotografie fotografie de pe Instagram, Tara s-a fotografiat în trenul Barbie după lansarea și succesul mondial al filmului cu Margot Robbie și Ryan Gosling.

333333

Cum își spune Tara Jayne pe rețelele de socializare

Asistenta în vârstă de 33 de ani este activă pe rețelele de socializare, acolo unde își spune 'o păpușă Barbie de ediție limitată, varianta îmbunătățită'. Tara Jayne a mers prin toată lumea pentru a-și sculpta corpul sexy mult dorit.

Tânăra nu se oprește până nu va ajunge în varianta la care visează și continuă să facă operații estetice, lucru ce a devenit și o obișnuință pentru ea.

'Nu există limită pentru mine când vine vorba de intervențiile estetice. Îți dă dependență și deja vreau bust mai mare.(…) Am de gând să mă duc în afară să-mi vizitez chirurgul și să îmi cresc bustul la 1500cc', a declarat Tara Jayne.

Acum ceva timp, Tara Jayne avea în plan să își schimbe culoare buzelor și să își facă o operație estetică la nivelul pleoapelor. Mai mult decât atât, tânăra își dorea implanturi în obraji și chiar să își scoată și câteva coaste pentru o siluetă mai accentuată.

'Mă interesez să-mi schimb culoarea ochilor, pentru a avea o culoare mai aprinsă de verde, plus modificarea pleoapelor.(…) S-ar putea să-mi pun implanturi și în obraji, un mini face lift și chiar să-mi scot câteva coaste pentru a avea o talie mai mică. Doar gândul mă entuziasmează', spunea Tara Jayne în urmă cu ceva timp.

Citește și: Oana Zăvoranu, despre căsnicia ei, după ce s-a speculat că s-a despărțit de Alex Ashraf: „Cu ajutorul Domnului am trecut și vom trece toate obstacolele vieții

Citește și: Cu ce dietă a slăbit Catinca Roman 15 kilograme: „Eu mâncam compulsiv. Se vede în timp, s-au topit depunerile de grăsime'

Medicii au refuzat să-i mărească sânii „păpușii Barbie umane”

Tara Jayne, a apărut acum ceva timp în emisiunea „Botched”, a cheltuit aproape un sfert de milion de dolari pentru a-și îmbunătăți trăsăturile faciale de-a lungul anilor, iar acum s-a autointitulat „păpușa Barbie umană'.

Totul este mic la mine, cu excepția… Sunt în căutarea unui piept mai mare!', le-a spus ea producătorilor, dar visele ei au fost spulberate când medicii au refuzat operația, deoarece greutatea ei era periculos de mică'.

„Barbie umană” și-a dorit să-și mărească, din nou, bustul, însă medicii au refuzat-o. Vedeta cântărește doar 45 kg, iar Paul și Terry au spus că este mult prea mică pentru a purta implanturile mai mari pe care le ceruse.

'Sunt foarte îngrijorat de bunăstarea generală a Tarei. Nu doar în ceea ce privește intervenția chirurgicală, dar chiar trebuie să fie sănătoasă atât din punct de vedere fizic, cât și mental', a spus dr. Nassif.

După ce i-a examinat bustul, dr. Dubrow a explicat că 'efectul de ondulare' este cauzat de dimensiunile mari ale implanturilor care pun presiune și determină pielea din jur să devină subțire și exagerat de întinsă.

La sfârșitul consultației, medicii i-au spus Tarei că ar putea să-i schimbe implanturile dacă se va mai îngrășa cel puțin 10-15% din greutatea pe care o are acum.

'Dacă trebuie să fac apel la dorința ei de a avea implanturi mai mari pentru a o determina să devină o persoană mai sănătoasă, atunci așa am de gând să fac', a concluzionat dr. Dubrow după consultație.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton