Cine este și cum arată mama Danielei Crudu. Florentina a venit din Italia, special pentru botezul nepoatei sale, și a atras toate privirile

 Calin Maria Bianca
.

Cine este și cum arată mama Danielei Crudu. Florentina a venit din Italia, special pentru botezul nepoatei sale, și a atras toate privirile. Daniela Crudu și iubitul ei și-au botezat fiica în urmă cu doar câteva ore, într-un cadru de poveste, alături de toți cei dragi. Ei bine, de la prieteni, apropiați și până la familie, toți au fost alături de micuța Daiana în ziua creștinării sale. Bineînțeles, nu putea să lipsească nici mama Danielei Crudu, care a venit special din Italia pentru nepoata sa. Ce-i drept, nu sunt mulți cei care o știau, iar apariția ei a lăsat pe mulți fără cuvinte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Deși mulți au crezut că Daniela Crudu a organizat deja botezul fiicei sale, după ce a postat mai multe poze în luna iunie de la locația de vis, adevărul este că marele eveniment a avut loc abia weekend-ul acesta. Din declarațiile făcute de fosta prezentatoare TV înainte de botez, se pare că au fost în jur de 140 de invitați, iar printre cei care au întreținut atmosfera se numără Valentino, George Talent și Luis Gabriel.

crudu8-1crudu8-1

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu la botezul fiicei sale. Și Loredana Chivu a avut o apariție spectaculoasă, într-o rochie de gală, tip evantai

Citește și: Cum se descurcă Daniela Crudu în rolul de mamă, după ce a născut prematur: „Fiind așa micuță, trebuia să am grijă suplimentară. M-au învățat în clinică…'

Citește și: Cine e ispita Andrei Ifrim de la Insula iubirii. Lucrează ca antrenor de fitness

Citește și: Jador și Alexandra Dobbia s-au despărțit, după ce artistul s-a afișat în ipostaze tandre cu Simina Loica: „Am luat-o în direcții diferite, a fost o…'

Cine este și cum arată mama Danielei Crudu

Totul a fost la superlativ la petrecerea de botez, asta fiindcă Daniela Crudu s-a implicat la cote maxime și a dorit ca fiica sa să aibă parte de o primă petrecere 'ca la carte'. A organizat totul în cel mai mic detaliu și lucrurile au mers fix cum și-a dorit, mai ales că i-a avut aproape pe toți cei dragi.

Printre prieteni, apropiați și familia care-i este mereu alături, a venit și mama ei, care locuiește în Italia de ani buni. Spre surprinderea tuturor, Florentina a atras toate privirile la botezul nepoatei sale, Daiana. A ales să poarte o rochie mov deschis, fiind aranjată din cap până în picioare, astfel că Daniela Crudu nu a putut să nu se laude cu cea care i-a dat viață.

Florentina a venit din Italia, special pentru botezul nepoatei sale, și a atras toate privirile

Florentina, mama Danielei Crudu, a venit din Italia pentru a fi prezentă la cel mai frumos moment din viața nepoatei sale, și anume creștinarea ei. Și-a ales o ținută pe măsură și a acordat o atenție sporită imaginii sale, așa că a mers la coafor și la salonul de înfrumusețare, pentru un look complet și impresionant. Ce-i drept, fosta prezentatoare TV chiar are cu ce să se laudă, având o mamă frumoasă, semn că de la ea a moștenit frumusețea. Mai mult decât atât, chiar ea a postat-o în mediul online, iar pe lângă poza cu ea a scris și un mesaj emoționant, alături de o inimioară.

„Mama', a fost mesajul simplu, dar de efect, pe care Daniela Crudu l-a postat în dreptul imaginii cu mama sa.

Ce părere are Florentina despre fiica ei în rolul de mamă

Daniela Crudu a întâmpinat o serie de probleme la naștere, asta fiindcă a născut prematur, însă acum este bine și ea și fiica ei, fiind perfect sănătoase. Chiar și așa, deși a trecut printr-un episod deloc plăcut, fosta prezentatoare TV și-a intrat foarte bine și repede în rolul de mamă. Spre surprinderea sa, mama Danielei Crudu, Florentina, a rămas de-a dreptul uimită să vadă cât de bine se descurcă fiica sa în postura de mamă, așa că a ținut să o laude și să se mândrească cu ea.

„Sunt foarte emoționată! Am venit din Italia special pentru acest eveniment cu plăcere și cu mare bucurie să fim alături de nepoțică, de fată. E o mamă super Daniela. Nu mă așteptam la ea, vă zic sincer, am venit din Italia special, credeam că o să rămân aici 3 luni de zile, până se obișnuia ea.Am văzut că se descurcă foarte bine, chiar super bine, nu mă așteptam din partea ei. (…)', a spus mama Danielei Crudu, conform Antena Stars.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton