Cine este și cum arată Maria Blacioti, noua iubită a lui Bobby Păunescu. Cum s-au pozat cei doi, împreună

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este și cum arată Maria Blacioti, noua iubită a lui Bobby Păunescu. Bobby Păunescu are o nouă iubită, alături de care s-a afișat pe rețelele de socializare, chiar în noaptea de Revelion. Omul de afaceri, cunoscut pentru idilele sale cu cele mai frumose femei din showbiz, a fost sedus de o femeie de profesie medic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Afaceristul Bobby Păunescu, 49 de ani, a fost implicat în idile cu femei celebre și frumoase, printre acestea numărându-se Monica Bârlădeanu și Alice Peneacă. Bobby Păunescu, care a recunoscut în emisiunea lui Denise Rifai că el a fost cel părăsit de partenerele din viața lui, se află într-o nouă relație. Cea alături de care Bobby Păunescu s-a afișat în noaptea de Revelion, este Maria Blacioti, o femeie rafinată, de profesie medic ginecolog, în vârstă de aproape 50 de ani. Iată cine este și cum arată noua iubită a lui Bobby Păunescu!

image-7833082-1image-7833082-1

Cine este și cum arată Maria Blacioti, noua iubită a lui Bobby Păunescu

Maria Blacioti, de profesie medic ginecolog, este noua iubită a omului de afaceri Bobby Păunescu. Cei doi au petrecut împreună în noaptea dintre ani și s-au distrat de minune. Partenera lui Bobby Păunescu a imortalizat toate momentele și a împărtășit pe social-media câteva imagini memorabile.

Citește și: Alexandra Dinu și Bobby Păunescu au plecat împreună în vacanță, în Italia. Au petrecut până târziu în noapte și nu s-au ferit să se afișeze pe Internet

Citește și: Bobby Păunescu și Monica Bârlădeanu au fost logodiți la biserică. De ce s-au despărțit, după 11 ani de relație: „Nu am mers mai departe pentru că…’

Citește și: „Mi-am pierdut jobul și nu m-a mai angajat nimeni. M-am obișnuit să fiu huiduită, linșată, bârfită, amenințată”. Olivia Steer se retrage din activitatea de jurnalist și influencer, pe social-media

Citește și: Simona Halep merge la psiholog, în plin scandal de dopaj: „De când am primit suspendarea, am în fiecare zi aceste dureri și anxietate'

Deși este un bărbat bogat și de succes, Bobby Păunescu a dezvăluit în cadrul emisiunii lui Denise Rifai că a suferit de câteva ori din dragoste și că fost părăsit de toate femeile din viața lui. Cea mai de durată relație a lui Bobby Păunescu a fost povestea de iubire cu Monica Bârlădeanu care a durat 12 ani. Afaceristul a menționat că s-au despărțit în termeni amiabili și a insinuat că ea a fost cea care pus capăt relației.

„În permanență! Nu există senzație mai puternică și mai plăcută decât să iubești și să suferi din dragoste! Chestia asta cred că m-a ajutat foarte mult și în film, să pot să scriu, să pot să mă duc jos, să urc! Că să fim mai exacți pe date să spunem așa, ne-am despărțit în 2012, pe 10 august!', a spus el.

Alexandra Dinu, după ce s-a zvonit că ar avea o relație cu Bobby Păunescu

Speculațiile privind idila dintre Alexandra Dinu și Bobby Păunescu au luat naștere în luna martie, atunci când au fost surprinși plecând împreună dintr-un local din Capitală. În urmă cu o săptămână, actrița și cunoscutul regizor se aflau într-o vacanță în Italia, în compania mai multor prieteni, iar imaginile apărute în mediul online au alimentat zvonurile referitoare la idila amoroasă. Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public, Alexandra Dinu a făcut o serie de precizări în mediul online, susținând că nu formează un cuplu cu omul de afaceri și că nu se identifică cu femeia blondă pe care a pozat-o în dormitorul lui.

Alexandra Dinu a negat speculațiile referitoare la relația dintre ea și Bobby Păunescu. Actrița a subliniat că este vorba despre o relație de amiciție, însă s-a arătat dezamăgită de faptul că omul de afaceri ar fi alimentat zvonurile deja existente printr-o fotografie publicată pe contul lui de Instagram.

„În legătură cu informațiile apărute astăzi în spațiul public, vreau să lămuresc faptul că sunt doar simple speculații. Sunt într-o relație de amiciție de mulți ani cu Bobby Păunescu și am petrecut câteva zile de vacanță, la Villa Treville din Positano, împreună cu el și cu mai mulți prieteni comuni.

Au fost publicate pe Instagram Stories mai multe video-uri din timpul vacanței petrecute aici, pe care le-am și repostat fără să mă gândesc că pot genera speculații cu privire la o relație între mine și Bobby.

Repet. Între mine si Bobby nu e NICI O ALTĂ RELAȚIE în afară de cea de amiciție și colaborare profesională. Mai mult, sunt dezamăgită de faptul că un prieten vechi, așa cum l-am considerat pe Bobby, a lăsat să se înțeleagă ceva mai mult, printr-o fotografie urcată pe Instagram Stories, în care apare o altă femeie cu părul blond, a cărei față însă nu se vede și al cărui nume l-am aflat ulterior. Numele ei nu am să îl fac public, tocmai pentru că respect dreptul oricărei persoane la intimitate’, a scris actrița, în mediul online, într-o declarație oficială.

FOTO: YT, Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton