Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Marcel Ciolacu. Sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani

 Dumitrache Laura
.

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Marcel Ciolacu. Marcel Ciolacu a devenit prim-ministrul României și este unul dintre cele mai cunoscute personalități din domeniul politic. Cu toate astea, Marcel Ciolacu este foarte discret cu viața sa personală și putini sunt cei care știu cum arată soția sa. Iată cum arată Roxana Ciolacu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Marcel Ciolacu. Marcel Ciolacu este șeful Partidului Social Democrat, iar săptămâna trecută a fost desemnat prim-ministrul României. Dincolo de cariera sa politică, Marcel Ciolacu are o familie frumoasă alături de soția sa, Roxana.

roxana ciolacuroxana ciolacu

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Marcel Ciolacu. Marcel Ciolacu îl înlocuiește pe Nicolae Ciucă la conducerea Guvernului, după ce acesta a demisionat. Dacă pe Marcel Ciolacu îl cunosc toți românii, soția sa preferă să fie o prezență discretă.

Citește și: Cine este Sorina Docuz. A fost căsătorită cu Robert Negoiță, are un fiu și i se spune „protejata lui Marcel Ciolacu'

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Nicolae Ciucă. Cristina Maria Ciucă a lucrat în armată și are un fiu cu fostul premier

Citește și: Marcel Ciolacu a fost desemnat de Klaus Iohannis noul premier al României: „Îmi doresc un Guvern performant”

Citește și:Primele decizii ale premierului Marcel Ciolacu: creșterea pensiilor și a salariului minim: „Orice salariat din România să câștige minim 500 de euro net”

Citește și:Marcel Pavel și Sanda Ladoși s-au apucat de politică! Se numără printre vedetele care candidează la alegerile parlamentare

Citește și:Ce lege propusă de Codin Maticiuc a ajuns spre promulgare la președintele Klaus Iohannis: „Până acum plăteam taxe statului pentru privilegiul de a ajuta statul”

Cine este și cum arată soția lui Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a fost desemnat premierul României, după ce Nicolae Ciucă și-a dat demisia. Liderul Partidului Social Democrat este cunoscut de o țară întreagă, dar putini sunt cei care o cunosc pe soția lui Marcel Ciucă. Spre deosebire de liderul politic, Roxana Ciucă este o prezență discretă și nu activează în politică.

Actualul prim-ministru al României este căsătorit de aproximativ două decenii cu Roxana, care este director al societății comerciale SC Lucia COM 94 SRL, firma familiei Ciolacu. Cei doi au un fiu, student la Medicină. Soția lui Marcel Ciolacu este licențiată în Chimie, fiind la bază inginer. Ciolacu a dezvăluit că nu locuiește împreună cu soția sa, deoarece stă mai mult la București. Roxana, soția sa, a ales să rămână la Buzău. Liderul PSD a spus că face naveta între Capitală și Buzău, deoarece soția sa nu dorește să se mute în București.

'Spre ruşinea mea ajung din ce în ce mai rar acasă. Cred că ăsta este marele incovenient al politicii şi al vieţii noastre. Ea nu doreşte să vină la Bucureşti', recunoștea Marcel Ciolacu, la un moment dat.

Ce îi reproșează soția lui Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a dezvăluit la un moment dat că nu se poate deconecta nici în timpul liber de la problemele politice. Acesta este și reproșul pe care i-l face soția, Roxana, de fiecare dată când premierul petrece timp cu familia sa.

'Canapeaua din sufragerie, stabilim ce vedem pe Netflix, eu continui pe telefon tot ce am de răspuns. Se mai enervează şi mă roagă să mai las telefonul să şi comunicăm. Într-una dintre zilele din weekend când ajung acasă, am nişte prieteni foarte apropiaţi cu care ne vedem', mărturisea Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: „Femeile sunt mamă, soție, contabil al familiei”

În urmă cu câteva luni, Marcel Ciolacu a declarat că femeile din România îndeplinesc mai multe roluri și sunt foarte puternice. Actualul premier al României susține că femeile au o răspundere grea', mai ales într-o perioadă de crize sociale majore.

Ştiu că nu e uşor să fii femeie în România şi pe lângă rolul de mamă şi soţie să joci rolul de adevărat contabil al familiei. O răspundere grea, mai ales într-o perioadă dominată de crize sociale majore precum în ultimii 2-3 ani, cu pandemie şi război, care au apăsat tot mai puternic pe umerii femeilor. (…) Daţi-mi voie să mă înclin cu respect în faţa tuturor femeilor antreprenor din această ţară şi să le spun că noi, bărbaţii, le datorăm imens. Vin în faţa dumneavoastră nu doar ca bărbat, ci şi ca om politic, lider al unui partid pentru care egalitatea de gen, ca şi egalitatea de şanse, reprezintă o valoare fundamentală a stângii moderne', a spus Ciolacu la un eveniment organizat de CONAF.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton