Cine este și cum arată soacra lui Codin Maticiuc: " E cea mai tare, nu îi aduc flori că, na..." Cu ce se ocupă mama Anei Pandeli

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este și cum arată soacra lui Codin Maticiuc. Codin Maticiuc și Ana Pandeli formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri in showbiz, o familie superbă cu două fete și un băiat dintr-o relație anterioară a brunetei. Anul trecut, cei doi s-au căsătorit civil într-un cadru restrâns și, recent, Codin Maticiuc a prezentat-o lumii și pe soacra sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ana Pandeli a reușit să îl transforme pe Codin Maticiuc din „craiul de Dorobanți” într-un bărbat de familie, un partener devotat și un tată implicat în educația copiilor. Ana Pandeli i-a dăruit afaceristului două fetițe minunate, Smaranda și Ilinca. Codin Maticiuc l-a 'adoptat' și pe Dan, fiul Anei Pandeli dintr-o relație anterioară. Codin a prezentat-o fanilor și pe soacra sa, Paula Pandeli.

soacra-codin-maticiucsoacra-codin-maticiuc

Cine este și cum arată soacra lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc este îndrăgostit iremediabil de Ana Pandeli, mama celor două fiice ale sale. Cu ocazia zilei de 8 Martie, afaceristul a prezentat-o fanilor pe soacra sa, Paula Pandeli. Mama Anei Pandeli are propria afacere. Ea se ocupă de o florărie situată la stația de metrou 1 mai.

Cu ocazia zilei de 8 martie, Codin Maticiuc a vizitat-o pe mama soției sale la locul de muncă, s-au îmbrățișat și au avut un schimb de replici adorabil.

Citește și: De ce s-a căsătorit Codin Maticiuc, de fapt, cu soția lui, Ana Pandeli, și de ce nu-i plac nunțile: „A fost ceva din niște motive practice, administrative… / EXCLUSIV

Citește și: Cum a devenit actor Codin Maticiuc: ‘Eu eram în club beat și a doua zi eram pe un platoul de filmare… / EXCLUSIV

Citește și: Premiile Oscar 2024, lista completă a câștigătorilor. „Oppenheimer”, desemnat cel mai bun film, cu 7 statuete. Cillian Murphy şi Emma Stone, cei mai buni actori

„Sunt cu cea mai tare soacră din lume, cu soacra mea, de 8 martie. Am venit să îi spun ‘la mulți ani fără nicio floare pentru că flori vinde ea, să înțelegeți. Puteți să veniți în orice zi, nu doar de 8 martie, să cumpărați flori.

Soacra mea e cea mai tare. Nu doar că nu îi aduc flori, nici măcar nu cumpăr flori de la ea pentru că nu mă lasă. Deci, eu dacă trebuie să iau flori de la cineva, iau din altă parte că ea nu îmi ia banii.', a spus actorul în filmulețul postat pe TikTok.

Paula Pandeli s-a bucurat foarte mult de vizita ginerelui său și chiar a avut o replică pentru el.

„Nu e bine, nu e bine așa. Eu te-am chemat aici, să iei de la mine.', a fost replica soacrei.

„Ea mă cheamă să iau gratis, ceea ce nu e în regulă. Așa că nu iau flori, nici nu îi aduc flori că na, cum să aduci flori la florăreasă?', a adăugat Codin Maticiuc.

Filmările pentru Miami Bici 2 au adus certuri în familia lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc și soția lui, Ana Pandeli, au fost despărțiți, înainte de nașterea fiicelor lor. Și-au mai dat însă o șansă și, peste ceva timp, au venit pe lume minunile din viața lor: fetele lor, Smaranda și Ilinca, după cum a declarat în revista VIVA!.

Codin recunoaște că și filmările pentru Miami Bici 2 i-au adus tensiune în familie, mai cu seamă că abia se născuse a doua lui fiică și soția a trebuit să se descurce singură, cu doi copii mici.

„Erau probleme că am stat cu lunile pe acolo în timp ce se născuse fetița mea, cea de-a doua. Ea era acasă, fetița avea o lună și jumătate, am venit când avea copilul… Astea erau problemele ei reale, nu faptul că am sărutat pe cineva pe cameră.

Noi muncim pentru că ne place foarte mult ce facem. Banii și această notorietate din partea publicului sunt rezultatele pe care noi le măsurăm, dacă am făcut bine sau nu’, a recunoscut Codin Maticiuc, într-un interviu pentru Playtech Știri.

Codin Maticiuc și Ana Pandeli s-au cununat civil. Ce spun despre nuntă

Codin Maticiuc s-a cununat civil cu Ana Pandeli, mama copiilor săi, dar sunt slabe șansele să facă și nuntă, așa cum se așteaptă toată lumea. Deși nu îi plac petrecerile și nu ține morțiș să facă și cununia religioasă, Codin Maticiuc este dispus să bifeze și nunta, în cazul în care Ana Pandeli își dorește să îmbrace rochia de mireasă.

Nu vreau să facem nunta la biserică, nu îmi place. Am făcut partea civilă, o cheamă Ana Maticiuc. Când dorește ea să ne căsătorim religios, ne căsătorim!’, a declarat Codin Maticiuc, în podcastul Acasă la Măruță.

Codin Maticiuc spunea că Ana Pandeli este slăbiciunea lui și că din bărbatul care înainte era nelipsit din cluburi s-a transformat radical, fiind un familist convins.

„Era, de fapt, un căpcăun, doar că putea fi privit și din alt unghi. Ei s-au transformat într-o sigura entitate, într-un balaur cu două capete. Mie mi se pare că frumosul eveniment este și mai special, din punctul meu de vedere decât orice altceva. Decât ce e tradițional și tot ce ar trebui să fie. Ana. Clar. Aia e slăbiciunea lui’, declara Codin Maticiuc, la Antena Stars.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton