Cine este și cum arată soția actorului Gheorghe Ifrim, interpretul primarului Vasile din Las Fierbinți: "S-a sacrificat pentru copii"

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este și cum arată soția actorului Gheorghe Ifrim, interpretul primarului Vasile din Las Fierbinți. Actorul Gheorghe Ifrim a devenit cunoscut publicului datorită personajului interpretat în serialul Las Fierbinți, cel al primarului Vasile. Puțini știu cine este însă femeia care îi este suflet-pereche de 22 de ani și care a devenit mama copiilor săi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gheorghe Ifrim este unul dintre cei mai apreciați actori din România, atât pe micile ecrane, cât și pe scena teatrelor. Succesul a venit odată cu rolul din serialul „Las Fierbinți”, unde joacă rolul primarului Vasile. În ceea ce privește viața personală, Gheorghe Ifrim a fost dintotdeauna o persoană foarte discretă. Actorul iubește de 22 de ani aceeași femeie, pe Roxana, soția lui, care i-a dăruit și doi copii. Partenera de viața este cea care l-a susținut în carieră și l-a ajutat să-și mențină echilibrul emoțional în perioadele dificile.

images-5images-5

Cine este și cum arată soția actorului Gheorghe Ifrim, interpretul primarului Vasile din Las Fierbinți

Gheorghe Ifrim este nu numai un actor apreciat, ci și un om de familie foarte devotat. Actorul care interpretează rolul primarului Vasile în serialul LasFierbinți de pe PRO TV este căsătorit de 22 de ani cu soția sa, Roxana, alături de care a devenit tatăl a doi copii. Soția actorului a absolvit Facultatea de Drept, dar a renunțat la carieră pentru a avea grijă de familie.

Citește și: De ce s-a despărțit Diana Sar de fostul iubit: „Sunt vicii pe care le acceptam, deși nu eram de acord. Au fost momente când…'. Motivul pentru care vrea să se mute la Londra / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bănică a dezvăluit experiențele traumatizante prin care a trecut din cauza tatălui alcoolic: „Știam că vine. Auzeam cum ne înjură…”

„Soția m-a susținut tot timpul în meseria asta și m-a echilibrat, mi-a crescut copilașii, ea s-a sacrificat așa în sensul frumos pentru copii. A terminat Dreptul, dar și-a dorit să rămână cu copiii, să îi crească și a făcut foarte bine, pentru că se simte chestia asta', spunea el despre soția lui.

Gheorghe Ifrim și soția sa s-au cunoscut în timpul studenției

Deși s-au căsătorit în 2001, cei Gheorghe Ifrim și soția sa, Roxana, s-au îndrăgostit în vremea studenției, în urmă cu 28 de ani. Actorul recunoaște că a avut și momente dificile în căsnicie, însă a mărturisit că dragostea adevărată învinge mereu.

„Familie suntem din 2001, căsătoriți oficial, dar așa ne știm din 1995, din anul al doilea de facultate. Avem mulți ani împreună, frumoși, și cu bune, și cu rele, că Dumnezeu nu îți dă numai bucurii, dar am trecut cu grijă peste toate, dragostea și iubirea înving întotdeauna, asta e cel mai important într-o căsnicie', povestea actorul în 2019, potrivit PRO TV.

Cine este Gheorghe Ifrim, primarul Vasile din Las Fierbinți

Născut în București pe 18 decembrie 1971, Gheorghe Ifrim, aka primarul Vasile din Las Fierbințit, este unul dintre cei mai apreciați actori de teatru și film din România. A absolvit Facultătea de Teatru din cadrul Academiei de Teatru și Film București (UNATC), promoția 1997, specializarea Actorie, clasa profesorului Gelu Colceag. În 2014, actorul a fost nominalizat în cadrul premiilor Gopo, la categoria „Cel mai bun actor într-un rol principal’ pentru rolul domnului Mihăeș din „Domestic’, regizat de Adrian Sitaru, iar în anul 2016, la aceeași categorie, pentru rolul „Achim’ din „București NonStop’, regizat Dan Chișu. Paradoxal, actorul și-a încercat norocul mai întâi la ASE, însă nu a intrat. Acest lucru repetându-se și când și-a încercat norocul la Actorie…

„La mine a fost tot timpul la runda a doua. E mai bine, pentru că m-am maturizat. Am lucrat și la uzina de construcții și reparații utilaje, UCRU se numea, era pe Trafic Greu, în sectorul 5. Lucram ca să îmi plătesc meditațiile, adică nu muream de foame. Eram angajat acolo, răspundeam de presiune, acolo în fabrică erau niște polizoare uriașe care mergeau pe bază de presiune de aer, nu de curent electric. Și eu practic aveam vreo 4 cazane uriașe, făceau un zgomot infernal – tot timpul aveam senzația că explodează – și eu verificam presiunea la acele cazane, ca să nu fie mai mare decât trebuia’, a mărturisit Gheorghe Ifrim.

FOTO: Facebook Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton