Cum arată și cu ce se ocupă Georgiana, soția lui Mircea Bravo: "Nu mă cunoștea dinainte, asta a fost interesant"

 Radulescu Ruxandra
.

Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Mircea Bravo. Soția lui Mircea Bravo Georgiana (27 ani) și vloggerul, pe numele lui adevărat Mircea Popa, s-au cunoscut pe timpul pandemiei de COVID-19, iar în vara anului 2022 s-au căsătorit. Soția lui Mircea Bravo este profesor universitar la Cluj, iar în prezent este însărcinată cu primul copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mircea Bravo și soția sa, Georgiana, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar tânără va aduce pe lume și primul copil al cuplului. Deși Mircea Bravo este discret în privința vieții personale, a vorbit de câteva ori despre cea pe care a ales-o drept parteneră de viață. Soția vloggerului, Georgiana, este profesor universitar, și evită lumina reflectoarelor. Cei doi s-au cunoscut printr-o cunoștință comună, după cum afirma și vloggerul cu ceva vreme în urmă.

index-42index-42

Cum arată și cu ce se ocupă Georgiana, soția lui Mircea Bravo

Mircea Bravo și soția sa, Georgiana, s-au întâlnit datorită unei prietene comune, care le-a făcut cunoștință. Vloggerul a povestit cu drag despre momentul întâlnirii cu femeia care avea să-i devină soție, spunând că relația dintre ei s-a dezvoltat foarte firesc, din prima clipă.

Citește și: Cine este Ada Galeș de la America Express 2023. A moștenit talentul artistic de la mama ei

Citește și: Laura Giurcanu, adevărul despre relația cu Aris Eram. A spus dacă sunt sau nu împreună: „Nu știu ce caut. Eu nu am…

Citește și: Cu ce se ocupă Claudia Pavel în America, după ce s-a mutat la Miami: „Mă ocup și de doctoratul în Filologie pentru care trebuie să călătoresc mai mult'

Citește și: Dana Badea de la Insula Iubirii și iubitul ei, Alin, au primit interdicție pe TikTok, după ce au fost reținuți de Poliție. Ce alte măsuri au mai luat magistrații împotriva celor doi

Pe Georgiana am cunoscut-o printr-o cunoștință comună. Chiar prin actrița care joacă rolul mamei mele în filmulețele mele. E actriță la Teatrul Național. Mi-a spus: „Mircea, am pentru tine o fată foarte simpatică, o fată cum bun-simț'. Am spus: „Da, super. Sigur aveți ochi bun' și mi-a făcut cunoștință cu ea. Surprinzător, ea nu mă cunoștea dinainte. Asta a fost interesant. Am avut niște interacțiuni normale, naturale și m-am bucurat de ele', a mai spus Mircea Bravo în emisiunea „La Măruță'.

Cum a ales Mircea Bravo ziua nunții cu soția lui, Georgiana

Mircea Bravo și partenera de viață s-au căsătorit la puțin timp după ce s-au cunoscut. Vloggerul a povestit, la momentul respectiv, cum a ales data nunții.

„Suntem împreună cam de un an de zile. Ne-am cunoscut pe 23 iunie și am fi vrut să facem nunta pe 23 iunie, după un an. Am înțeles că era ceva post, așa că am pus nunta pe 16 iunie. Deci, aproximativ un an până ne-am căsătorit', a povestit Mircea Bravo.

Mircea Bavo și soția lui însărcinată, implicați într-un accident rutier

Recent, Mircea Bravo și alte trei persoane, printre acre și soția sa însărcinată, au fost implicate într-un accident de mașină. Vloggerul a pierdut controlul autoturismului său, în județul Bihor. Potrivit acestuia, nimeni nu a fost rănit grav, fiind vorba doar de un șoc puternic. Mircea dezvăluit că atât testul alcool test și drugtest au ieșit negative. Georgiana, care este însărcinată, nu a fost rănită grav.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton