Cine este Daniela de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 23 de ani și își dorește o familie

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Daniela de la Casa Iubirii, sezonul 3. Cel de al treilea sezon al celui mai urmărit show matrimonial, Casa Iubirii, a început pe data de 15 ianuarie 2024, când noii concurenți au pășit în platou pentru a se cunoaște. 7 băieți și 7 fete vor locui în același loc, plini de speranță că atunci când vor pleca acasă o vor face cu sufletul pereche de mână.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Daniela de la Casa Iubirii, sezonul 3. Printre noii concurenți se numără și Daniela, care vine din Iași și are 23 de ani. Deși are o vârstă relativ fragedă, aceasta își dorește să nu mai piardă timpul prin diferite relații, tocmai pentru că își dorește o frumoasă poveste de dragoste care să reziste ani și ani de zile. Ba mai mult, visează deja la întemeierea unei familii!

maxresdefault-29maxresdefault-29

Citește și: Cine este Bogdan de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 23 de ani și este pasionat de muzică

Citește și: Cine este Bianca de la Casa Iubirii, sezonul 3. Are 25 de ani și a lucrat în Italia ca make-up artist

Citește și: A murit mama lui Cătălin Bordea. Mihaela Bordea a fost răpusă de cancer, la 55 de ani: „A trecut printr-o perioadă îngrozitoare'

Citește și: Cum se descurcă Laura Cosoi cu cele trei fetițe, însărcinată în patru luni: 'Nu pot să mă plâng. Sunt zile când nu filmez neapărat și…' / A aflat sexul celui de-al patrulea copil

Cine este Daniela de la Casa Iubirii, sezonul 3

Cine este Daniela de la Casa Iubirii, sezonul 3. Daniela este una dintre noile concurente din sezonul 3. Tânăra are 23 de ani, este zodia Scorpion, e make-up artist și vine din Iași. De-a lungul timpului, a învățat să se descurce de una singură, având parte de o viață dificilă și un trecut destul de zbuciumat. Își dorește un partener care să o iubească, să o respecte și de asemenea să o înțeleagă. Mai mult, nu vrea doar un iubit bun, ci și un viitor soț și tată, fiind pregătită pentru o familie dacă întâlnește persona potrivită.

Cine sunt băieții din Casa Iubirii care i-au atras atenția

Sezonul 3 al emisiunii Casa Iubirii a început de doar două săptămâni, însă în tot acest timp concurenții au avut grijă să analizeze cine este pe placul lor, cel puțin din punct de vedere fizic. Bineînțeles, lucrurile se pot schimba de la o zi la alta, mai ales când vine vorba despre comportament și acțiunile pe care le face fiecare. Chiar și așa, Daniela are deja o listă cu top 5 băieți care i-au atras atenția din casă.

Mai concret, într-o ediție trecută Andreea Mantea le-a cerut acest exercițiu concurenților, astfel că a făcut fiecare listă publică. Când a ajuns la Daniela, ea nu a făcut top 3 cum i s-a cerut, ci chiar top 5. Pe primul loc se afla Robert, care avea și o steluță lângă, cât și apelativul „boss„. Mai apoi, în ordine se aflau: Patrick, Bogdan, Cosmin și Robi.

Nu e clar însă pe cine place mai mult, însă e clar că este deschisă pentru o relație frumoasă și de lungă durată, intențiile ei fiind unele serioase, așa cum se poate observa, dar și cum a declarat încă de când a intrat în platoul emisiunii.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton