Cine este Delia Constantin de la Vocea României 2023. Irina Rimes s-a pus în genunchi și a implorat-o să facă parte din echipa ei

 Dumitrache Laura
.

Cine este Delia Constantin de la Vocea României 2023. Delia Constantin se numără printre cei 8 semifinaliști de la Vocea României. În audiții, Irina Rimes s-a pus în genunchi și a implorat-o să facă parte din echipa ei, fiind impresionată de vocea tinerei. Află mai multe detalii despre Delia Constantin!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Delia Constantin de la Vocea României 2023. Antrenorii de la Vocea României și-au ales în ediția din 24 noiembrie 2023 concurentii care vor cânta in edițiile LIVE. Delia Constantin a fost aleasă de Irine Rimes să o reprezinte în edițiile LIVE, iar tânăra a trecut și de această etapă, astfel că a ajuns în semifinală.

delia vocea romanieidelia vocea romaniei

Cine este Delia Constantin de la Vocea României 2023. Delia Constantin a reușit să-i impresioneze pe antrenorii de la Vocea României, încă din auditii. Tânăra de 18 ani are un talent vocal impresionant, iar telespectatorii au votat-o pentru a ajunge în semifinala emisiunii.

Citește și: Cine este Johnny Bădulescu de la Vocea României 2023. A cântat cu Al Bano, în Italia

Citește și:Cum a ajuns Pavel Bartoș să prezinte Românii au talent și Vocea României. Mona Segall l-a supus mai multor probe: „Producătoarea te încearcă prin multe. Am trecut…'

Citește și:Chefii demisionari de la Chefi la Cuțite plănuiesc împreună un proiect în online: „Ne gândim să facem ceva împreună, dar vrem să nu ne mai vedem o perioadă. Nu a fost vorba despre bani”

Citește și:Mesajul emoționant scris de fiica și mama Ronei Hartner pe coroana de flori depusă la mormântul artistei: „Îngerul nostru…”

Cine este Delia Constantin de la Vocea României 2023

Delia Constantin are 18 ani și este din Măgurele. Concurenta de la Vocea României 2023 este considerată una dintre vocile de aur ale României. A studiat muzica de la 5 ani și a început să participe la concursuri la 6 ani. A urcat pe scenă la competitii internationale, iar la vârsta de 12 ani a fost concurentă la Next Star, unde a impresionat atât juriul, cât și publicul larg. Delia Constantin studiază la Colegiul de Muzică  „George Enescu'., iar anul acesta a decis să participe la Vocea României.

La auditii, Delia i-a impresionat pe jurați și a reușit să întoarcă trei scaune. Bătălia s-a dat între Smiley, Irina și echipa formată din Horia Brenciu și Theo Rose. Irina Rimes a fost uimită de talentul Deliei Constantin și s-a pus în genunchi în fața concurentei si a implorat-o să o aleagă, după ce colegii ei au provocat-o să nu scoată nici măcat o vorbă.

De asemenea, Smiley a încercat să o convingă pe Delia să vină în echipa lui. 'Delia, îmi doresc foarte tare la mine în echipă o voce ca a ta, nu am așa ceva. Cred că putem să facem niște momente senzaționale la Vocea României împreună.' Ei bine, Irine Rimes a reușit să o convingă pe Delia să vină în echipa ei, chiar și fără vorbe. În ultima etapă a confruntărilor, Irine Rimes a decis să o aleagă pe Delia Constantin, iar tânăra a ajuns acum până în semifinală.

Cine sunt cei 8 semifinaliști de la Vocea României

Cei 8 concurenți cu care ne vedem în semifinală sunt Vlad Musta, Delia Constantin, Alexandra Sîrghi, Melisa Antonesi, Alex Maxim, Ana Stănciulescu, Raluca Radu și Alexandra Căpitănescu.

Marea finală Vocea României 2023 va avea loc pe data de 15 decembrie.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton