Cine este Denis Slav, ispita de la Insula Iubirii. E model internațional

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Denis Slav, ispita de la Insula Iubirii. Insula Iubirii, sezonul 6, va debuta în curând pe micile ecrane, la Antena 1. Recent, organizatorii show-ului au dezvăluit lista ispitelor masculine. Printre cei 10 bărbați se numără și Denis Slav. Tânărul se laudă cu o carieră internațională în modelling și se declară sigur pe el. Iată ce declarații a făcut!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Denis Slav, ispita de la Insula Iubirii. A mai rămas puțin timp până când telespectatorii Antenei 1 își vor putea revedea emisiunea preferată la TV. Insula Iubirii revine în forță pe micile ecrane, cu un nou sezon, cel cu numărul 6. Fanii show-ului vor face cunoștință cu noi ispite, dar și cu noi concurenți gata să-și testeze relațiile.

denis-slav-ispita-5denis-slav-ispita-5

Cine este Denis Slav, ispita de la Insula Iubirii. Una dintre cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii este Denis Slav. Brunetul are 30 de ani și se laudă cu o carieră de succes în lumea modellingului internațional. La fel ca restul colegilor săi, și el s-a arătat extrem de entuziasmat de provocarea aflată la Orizont și e pregătit să arate de ce e în stare.

Citește și: Cine este Marco Cigognini, ispita de la Insula Iubirii.Cum a ajuns italianul să se mute în România

Citește și: Cine este Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.S-a schimbat radical după despărțirea de Hannelore

Citește și: Raed Arafat a spus ce trebuie să aibă românii în casă, în această perioadă:„Nu are rost să inducem panică'

Citește și: Cum a reacționat Gabriela Cristea când a aflat că este înșelată, în trecut:„I-am plătit un bilet de avion…'

Cine este Denis Slav, ispita de la Insula Iubirii

Potrivit comunicatului de presă transmis de Antena 1, de-a lungul timpului, Denis Slav a trăit zeci de aventuri. Ispita masculină de la Insula Iubirii e de părere că orice femeie poate fi abordată dacă ai un discurs perfect, chiar dacă e măritată.

„Cu o carieră de succes în modellingul internaţional, Denis Slav (30 de ani, model) este de părere că orice femeie, fie ea şi măritată, poate fi abordată cu discursul perfect. Dacă îl va ajuta sau nu experienţa sa din zecile de aventuri pe care le-a trăit, telespectatorii vor descoperi în curând, la Antena 1', se arată în comunicatul de presă.

Denis Slav, ispita de la Insula Iubirii, e model internațional

Cine este Denis Slav, ispita de la Insula Iubirii. Denis Slav a făcut primele declarații despre „misiunea' lui la Insula Iubirii în cadrul filmulețului de prezentare. Acesta a susținut că nu a venit în emisiune să fie fals și nici să se joace cu mințile femeilor. Conform spuselor lui, nu-l interesează corpul, ci sufletul.

„Nu am venit aici să fiu fals, în primul rând. Nu am venit să mă joc cu mințile femeilor pentru că pe mine asta mă interesează. Nu mă interesează corpul, mă interesează sufletul', a spus Denis Slav în teaserul postat pe Instagram.

Insula Iubirii sezonul 6, filmat pe Coconut Island

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, mai multe ispite, noi locaţii şi mult mai multe provocări, sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă şi cu totul nouă îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la Insula Iubirii.

Cele 10 ispite masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă, Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton