Cine este Denisa Dumitru de la Mireasa. A făcut videochat

 Raiciu Adriana
.

Cine este Denisa Dumitru de la Mireasa. Denisa Dumitru este una dintre cele nouă concurente care au acceptat provocarea de a participa la Mireasa, sezonul 6. Deși are doar 23 de ani, tânara are gânduri serioase de viitor și vrea să-și găsească sufletul pereche în emisiune! Iată ce se știe despre ea, dar și ce așteptări are de la bărbatul de lângă ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Denisa Dumitru de la Mireasa. 17 concurenţi au pornit la drum cu gândul să îşi găsească sufletul-pereche, într-o locaţie surprinzătoare din Turcia. 9 fete şi 8 băieţi au venit cu sufletul deschis în competiţie, dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi întâlni marea iubire la Mireasa. Gabriela Pițigoiu, Adina Miuleasa, Inga Rusu, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Rodica Roxana Toba, Denisa Dumitru, Miruna Andreea Gheorghe și Raluca Preda sunt concurentele din sezonul 6.

denisa-dumitru-mireasadenisa-dumitru-mireasa

Cine este Denisa Dumitru de la Mireasa. Denisa Dumitru a acceptat provocarea de a participa la noul sezon de la Mireasa, cu gândul să-și întâlnească un partener. Deși are doar 23 de ani, tânara are gânduri serioase de viitor!

Citește și: Cine este Andrei Alexandru Grădinaru de la Mireasa.A divorțat și a pierdut un copil

Citește și: Când începe Mireasa, sezonul 6.Filmările nu vor mai avea loc în România

Citește și: Ce s-a întâmplat la audierile lui Mihai Bendeac de la CNCD, unde a fost reclamat pentru discriminare

Citește și: Laurențiu Reghecampf, mesaj emoționant pentru fiul său și al Anamariei Prodan. Bebeto a împlinit 14 ani:'Te iubește tata mult'

Cine este Denisa Dumitru de la Mireasa

Cine este Denisa Dumitru de la Mireasa. Denisa Dumitru s-a înscris în show-ul matrimonial pentru a-și găsi jumătatea. Concurenta are 23 de ani și este în plin proces de obținerea diplomei de licență de la Facultatea de Contabilitate la care studiază în prezent.

Cine este Denisa Dumitru de la Mireasa. Concurenta de la Mireasa, sezonul 6, este pasionată de călătorit și echitație. Părinții Denisei Dumitru s-au despărțit atunci când ea 4 ani, iar despre tatăl ei spune că este un bărbat violent.

„Pasiunile mele sunt echitația, călătoritul. Pe la 4 ani, părinții mei s-au despărțit, nu l-am mai văzut pe tata de atunci, am stat cu mama și am fost foarte fericită. Tata era un om violent, am ajuns foarte bine fără el', spune ea.

A făcut videochat

Cine este Denisa Dumitru de la Mireasa. Tânara a recunoscut că s-a întreținut singură de la vârsta de 18 ani, fiind model de videochat. Denisa Dumitru chiar a adăugat faptul că a reușit să-și ia un apartament, să-și plătească facultatea și a avut grijă să nu îi lipsească nimic.

Mamei mele i-a fost greu să ne crească singură și la 18 ani m-am întreținut singură, am fost 4 ani model de videochat. Mi-am luat un apartament, mi-am plătit facultatea, mi-am strâns niște bani și trăiesc și acum din ei. Am renunțat la job. Nu am făcut videochat ca să o ajut pe mama, ci că am vrut eu. M-a susținut și a fost acolo. Nimeni nu a avut o problemă cu asta, a fost fix un job. Trăiam din asta', spune ea despre fostul ei job.

Ce relații a avut Denisa Dumitru

Cine este Denisa Dumitru. Prima sa relație a fost la 16 ani și jumătate și a fost cu persoana respectivă până la vârsta de 20 de ani. Au decis să meargă pe drumuri diferite, apoi și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. A fost împreună cu acesta timp de doi ani, iar apoi totul s-a terminat între ei.

Cine este Denisa Dumitru. Își dorește să întâlnească persoana potrivită și să aibă o relație deschisă.

„Nu sunt o fire geloasă. Primul prieten a fost pe la 16 ani și jumătate, a ținut relația până pe la 20. Nu ne mai potriveam, nu ne mai înțelegeam, apoi am avut o relație de doi ani, cred că acolo s-a terminat iubirea. Mă îndrăgostesc greu, durează până găsesc pe cineva.

Pentru mine bărbatul ideal nu se rezumă la cum arată, mi-aș dori să fie stabil financiar, dar nu mi-aș dori neapărat să mă întrețină. Mi-aș dori să aibă o mentalitate deschisă, să nu fie misogin, să fie respectuos. Să fie mai înalt decât mine, mai mare decât mine. Dacă e mai mare e posibil să fi fost însurat și nu am o problemă cu asta', a mai spus ea.

sursă- comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton