Cine este Diana Roman, noua soție a lui Vlad Zamfirescu. A devenit cunoscută în seriale TV

 Dumitrache Laura
.

Cine este Diana Roman, noua soție a lui Vlad Zamfirescu. În urmă cu câteva zile, Vlad Zamfirescu s-a căsătorit cu iubita sa, Diana Roman. Evenimentul a fost unul restrâns, alături de prieteni și colegi de scenă. Iată cine este Diana Roman!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Diana Roman, noua soție a lui Vlad Zamfirescu. Diana Roman este noua soția a actorului Vlad Zamfirescu. Cei doi s-au căsătorit civil pe 12 mai 2023 și au petrecut alături de familie și prieteni. Actorul se află la a doua căsnicie, după ce a divorțat de Mihaela, femeia cu care are doi copii.

actrita diana romanactrita diana roman

Cine este Diana Roman, noua soție a lui Vlad Zamfirescu. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 17 ani, Vlad Zamfirescu și Diana Roman trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme. Cei doi și-au unit destinele în urmă cu câteva zile. Iată cine este noua sotie a actorului Vlad Zamfirescu!

Citește și: Cântăreața Alessia a ajuns să cântărească 39 de kilograme: „Mi-a dispărut musculatura complet, îmi cauzează dureri”

Citește și:Carmen Grebenișan a leșinat la Survivor 2023: „Văd negru, lasă-mă un pic…”

Citește și:Iulia Albu și iubitul ei participă la America Express 2024. Cine se mai află pe lista concurenților

Citește și:Ana Morodan, mesaj vehement pentru femeile care merg la cumpărături cu partenerii: „Îi întreabă dacă se potrivește mov cu roz, merge plisat cu in…”

Cine este Diana Roman, noua soție a lui Vlad Zamfirescu

Diana Roman se numără printre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară. Diana Roman s-a născut pe 27 martie 1991, în Slatina și este fiica regizorului de teatru Adrian Roman.

În anul 2013, Diana Roman a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, din București, secția: Arta actorului, la clasa profesor Adrian Titieni. A devenit cunoscută după ce a jucat în mai multe seriale românești, precum „Fetele lu dom Profesor' (2013), „Îngeri pierduţi' (2013), „Triplusec' (2018). De asemenea, Diana Roman a jucat și în „Videochat', „Eu contez'. La vârsta de 5 ani a urcat pentru prima dată pe scenă, iar în prezent lucrează la Teatrul Nottara.

Diana Roman s-a căsătorit cu actorul Vlad Zamfirescu

În urmă cu câteva zile, Diana Roman s-a căsătorit civil cu actorul Vlad Zamfirescu. În vârstă de 32 de ani, Diana Roman trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Vlad Zamfirescu, în vârstă de 49 de ani. Deși există o diferență de vârstă de 17 ani între ei doi, povestea lor de dragoste este una frumoasă. Fiul lui Florin Zamfirescu a mai fost căsătorit cu Mihaela Zamfirescu, o coregrafă de succes, și au împreună doi copii, Ștefan și Matei. După 26 de ani de relație, cei doi au decis să divorțeze.

„Îmi place să cred că suntem foarte buni prieteni și încerc să comunic, să vorbim, să-mi spună ofurile lor… Nu-mi spun ei chiar tot, deja au mici secrete pe care le e jenă să mi le împărtășească (…) Din aproape în aproape, încerc să văd dacă fac față',  a declarat Vlad Zamfirescu în urmă cu ceva timp.

Diana Roman și Vlad Zamfirescu lucrează împreună la teatru

Vlad Zamfirescu și Diana Roman formează o echipă și la muncă, nu doar acasă. Cei doi lucrează împreună la teatru, având numeroase proiecte de succes. Diana Roman și-a dorit foarte mult să aibă o relație cu o persoană care lucrează în același domeniu.

Când am să fiu într-o relație, mi-am propus să nu mă mai afișez. Nu văd de ce ți-ai expune viața personală. În principiu, nu aș vrea să fie din același domeniu, însă nu văd altă variantă,pentru că e foarte greu să găsești oameni care să te înțeleagă în meseria asta, să înțeleagă ce faci, să-ți înțeleagă programul și faptul că pleci în turnee și că dormi cu colegii în același hotel', a declarat Diana Roman în anul 2020, potrivit wowbiz.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton