Cine este Diana Sar. Tot ce nu știi despre cea mai cool actriță a momentului

 Laciu Andreea
.

Cine este Diana Sar. Are o carieră de succes ca model, dar i-a cucerit și pe telespectatorii serialului Vlad de la Pro TV cu rolul „Roxana”, unul dintre cele mai importante personaje. Fire nonconformistă, frumoasa brunetă este energică, extrovertită și pare să fie mereu cu zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, a trecut și prin momente grele în viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mulți o recunosc datorită rolului ei din serialul Vlad. A fost extrem de îndrăgită, iar fanii proiectului de la Pro TV au suferit enorm atunci când „Roxana” a murit, iar Diana nu a mai apărut în următoarele sezoane. Și-a pus amprenta asupra poveștii cu talentul ei incontestabil. Acum tânăra se ocupă atât cu actoria și modelling-ul, dar este și o prezență activă pe rețelele de socializare.

cine-este-diana-sar-1cine-este-diana-sar-1

Cine este Diana Sar

Diana Sar s-a născut în data de 27 martie 1995, fiind în vârstă de 27 de ani. Este originară din București, oraș în care locuiește și în prezent. A urmat cursurile de actorie de la U.N.A.T.C. „I.L.Caragiale” din Capitală, pe care le-a absolvit în anul 2016. Are o înălțime impresionantă, de 1,77 m, care i-a fost de folos în cariera de model, conform IMDB.

În anul 2017, a jucat primul ei rol în filmul „Povești de groază de spus pe întuneric”, iar rolul din serialul Vlad i-a adus recunoașterea națională. Chiar dacă are și o carieră impresionantă ca fotomodel internațional, ea joacă în continuare și pe scena Teatrului Național din București.

Cine este Diana Sar. A făcut și atletism de performanță de la 8 la 15 ani, participând în cursa de 800 de metri.

Citește și: Ce dietă drastică ținea Diana Sar când era model: „Oribil! Mâncam doar…”

Citește și: Anamaria Prodan i-a făcut cunoștință fiului ei cu presupusul iubit. Ce imagine a postat impresara

Citește și: Ce mașină conduce Diana Sar, actrița din serialul Vlad. Uneori merge cu tramvaiul

Citește și: Paul Diaconescu de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, implicat într-un scandal cu o minoră de 15 ani: „Nu am invitat-o acasă, ci…”

Serialul Vlad i-a schimbat viața

Cine este Diana Sar. Parcă a fost soarta cea care a ghidat-o! Diana a dezvăluit că voia inițial să plece din țară și să lucreze ca fotomodel peste hotare, dar s-a răzgândit în ultima clipă și a mers în schimb la castingul Pro TV. Așa a ajuns să fie cunoscută și iubită de o țară întreagă, iar momentul în care personajul ei a fost eliminat din poveste a stârnit revoltă printre telespectatori. Cu toate că apreciază și cariera din modelling, actoria rămâne prima ei iubire.

Cine este Diana Sar. „Modelling-ul e o bună rampă de lansare pentru o viitoare actriță, mi-a oferit ocazia de a cunoaște și de a lucra cu oameni minunați. Modelling-ul m-a învățat să fiu conștientă de corpul meu în fața camerei, să știu să mă poziționez în funcție de lumină. E mai greu să exprimi emoție printr-o fotografie decât printr-un rol.

Atât în modelling, cât și în actorie trebuie să știi să accepți refuzul și criticile dure. Am vizitat din adolescență Tokyo, New York, Londra, Paris și Milano, fiecare oraș cu cerințele lui. În Asia purtam la castinguri haine copilăroase, în Paris și Londra, haine cât mai simple, închise la culoare, iar în Milano și New York, haine feminine și elegante. Deși vocația mea e în actorie, modelling-ul va face întodeauna parte din baza educației mele', a declarat Diana Sar, conform Bzi.

A trecut printr-o relație toxică

Cine este Diana Sar. Este o femeie frumoasă, puternică și independentă, dar a suferit enorm în trecut, din cauza unei relații toxice. A ajuns chiar și la psiholog ca să își vindece traumele provocate de fostul ei iubit.

„Am trecut printr-o despărțire. Eu îmi țin viața privată foarte ascunsă, dar da, am trecut printr-o despărțire și a fost intens. Mi s-a arătat că este momentul să merg la terapie. Am trăit o relație toxică, am stat destul de mult în acea relație, am învățat multe despre mine, că, de fapt, este și alegerea ta să stai cu o persoană toxică.

A fost o relație toxică pentru că am început să nu mai am încredere în mine din cauza persoanei respective, să sufăr, să mă îndoiesc de propria mea realitate, să mă învinovățesc, să nu-mi mai spun problemele, să mă las controlată., a spus ea în platoul Wowbiz.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton