Cine este Diana Vulturu de la Bravo ai Stil, sezonul 8. A lucrat în Parlament

 Raiciu Adriana
.

Cine este Diana Vulturu de la Bravo ai Stil, sezonul 8. După ce Sorina a fost eliminată în gala de vineri, 28 aprilie, o altă concurentă a pășit în competiția Bravo, ai Stil! Este vorba despre o tânără de 25 de ani, care a pășit în concurs cu gândul de a-l câștiga. Iată ce nu știai despre Diana Vulturu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea Bravo, ai stil!, sezonul 8, a avut premiera duminică, 2 aprilie. Zece concurente au pășit în competiție, dornice de a le arăta juraților, dar și celor de acasă de ce își merită locul în concurs. După ce două concurente au fost eliminate, o alta a pășit, în ediția de luni, 1 mai, în platoul Bravo, ai Stil!.

diana-vulturu-1diana-vulturu-1

Este vorba de Diana Vulturu, o tânără de 25 de ani, care a primit din partea celor trei de la masa juriului trei steluțe. Iată ce nu știai despre noua concurentă de la Bravo, ai Stil!, sezonul 8!

Citește și: Maurice Munteanu a apărut machiat în platoul Bravo, ai stil: 'Ești de vis. Ador machiajul pe care-l porți…'

Citește și: Cine este Luiza Popescu de la Bravo ai stil, sezonul 8. Are mai multe joburi

Citește și: Andreea Raicu spune dacă a fost agresată sau nu, de Tudor Chirilă: „A fost o relație tumultuoasă…' / Vedeta a recunoscut că a fost lovită o dată, de alt bărbat

Citește și: Cum arată Cristina Bâtlan nemachiată și fără filtre, la 50 de ani: ‘Un mare act să te arăți reală. Mi se pare că…’

Cine este Diana Vulturu de la Bravo ai Stil, sezonul 8

Sorina a fost eliminată în gala de vineri, 28 aprilie, după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului. Astfel, producătorii au pregătit o surpriză pentru cei de acasă, dar și pentru fetele aflate încă în competiție. Luni seară, 1 mai, o nouă concurentă a pășit în platoul Bravo, ai Stil! și a obținut trei steluțe din partea juraților.

Este vorba de Diana Vulturu, în vârstă de 25 de ani, care a lucrat în Parlamentul României. Pe lângă acest job, aceasta are și o comunitate impresionantă pe conturile sale de socializare, dar activează și ca model.

Am 25 de ani…am lucrat în Parlamentul României, la Camera Deputaților. Știți cum e în parlament, muți hârtia dintr-o parte în alta. Nu mi-a plăcut să lucrez acolo. Mie nu-mi place să stau într-un singur lor, mie nu-mi place să stau la birou. În prezent, sunt model pentru un site de încălțăminte dar mai pozez și pentru alte site-uri de îmbrăcăminte. Mă văd câștigătoare!, a spus Diana Vulturu.

Diana Vulturu, noua concurentă de la Bravo, ai Stil!, nu consideră un dezavantaj faptul că a intrat acum în competiție. Ba chiar mai mult, tânara susține că fetele deja aflate în competiție sunt egale și nu se teme de ele.

'În momentul de față, pentru mine,toate fetele sunt egale'a spus Diana.

Ce spun jurații despre Diana Vulturu

Jurații au făcut și ei cunoștință cu noua concurentă și i-au adresat și câteva întrebări.

Maurice: Bine ai venit, dragă! O să las întrebările pe care vreau să le pun pentru, sunt mai multe, legate de activități anterioare, dar fiind mai multe nu o să începem cu întrebări din prima, pentru că, cu siguranță, ești o concurentă ofertantă.

Raluca Bădulescu: Diana, câți ani ai?

Diana: 25.

Raluca Bădulescu: Ai iubit?

Diana: Da!

Maurice: Ai înșelat?

Diana: Nu!

Raluca Bădulescu: Iubitul tău știe că ai venit aici?

Diana: Știe!

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton