Cine este Diane Roman Inamahoro de la Chefi la Cuțite. S-a născut în Africa și e căsătorită cu un român

 Dumitrache Laura
.

Cine este Diane Roman Inamahoro de la Chefi la cuțite 2023. Diane Roman Inamahoro este pasionată de gătit și i-a cucerit pe chefii de la Antena 1 cu preparatele sale. Diane Roman Inamahoro a primit două cuțite la preselecțiile Chefi la cuțite și face parte din echipa lui Sorin Bontea. Iată cine este Diane Roman Inamahoro!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cine este Diane Roman Inamahoro de la Chefi la cuțite 2023. Diane Inamahoro s-a născut în Burundi, Africa, dar de câțiva ani locuiește în Cluj. Tânăra este căsătorită cu un român, iar viața i s-a schimbat complet. Pasionată de gătit, Diane Inamahoro a decis să participe la Chefi la cuțite 2023.

Diane InamahoroDiane Inamahoro

Cine este Diane Roman Inamahoro de la Chefi la cuțite 2023. Viața concurentei avea să se schimbe după ce l-a cunoscut pe soțul ei, Ștefan. Diane Inamahoro s-a mutat definitiv în România, alături de soțul ei și au împreună patru copii minunați. Află povestea de viață incredibilă a Dianei Inamahoro!

Citește și: Elena Ciot Monda a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu: „În ritmul ăsta, într-o săptămână, ies la pensie”

Citește și:Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Sorin Bontea a câștigat și al doilea battle/ Cine a fost eliminat

Citește și:Dana Budeanu nu este de acord cu creșterea salariilor pentru toți profesorii: „Niciodată nu trebuie toți plătiți la fel. Să fie plătiți în funcție de performanță”

Citește și:Romică Țociu și fiica sa, Daria, participă la America Express 2024. Ce nume se mai află pe lista concurenților

Cine este Diane Roman Inamahoro de la Chefi la cuțite 2023

Diane Roman Inamahoro este din Burundi, Africa, dar de câțiva ani locuiește în Cluj, împreună cu soțul ei, Ștefan. Concurenta de la Chefi la cuțite 2023 l-a cunoscut pe soțul ei în Burundi, acolo unde Ștefan lucra ca geograf.

În anul 2012, Diane s-a mutat în România alături de partenerul ei, iar în prezent au patru copii. În vârstă de 34 de ani, Diane Roman Inamahoro a vrut să participe la Chefi la cuțite pentru a-i surprinde pe cei trei jurați. Și a reușit! În preselecții, Diane a obținut două cuțite și a fost aleasă să facă parte din echipa lui Sorin Bontea.

„Am ajuns în România în 2012, cu actualul soț. S-a potrivit bine, pentru că terminasem facultatea și m-am înscris la un masterat, la dezvoltare internațională, pentru 2 ani.Din 2016 lucrez ca mediator intercultural al comunității africane din Cluj.', a povestit Diane.

Diane Inamahoro este căsătorită cu un român și are patru copii

Diane Inamahoro este căsătorită în România și are patru copii. Concurenta a povestit în cadrul emisiunii Chefi la cuțite că vizitează des țara în care s-a născut, iar copiii ei sunt bucuroși ori de câte ori merg în locul unde mama loc a crescut.

„Mi-am cunoscut soțul în Burundi, lucra acolo ca geograf. A lucrat mult în Africa. Prima întâlnire a fost pe stradă, el m-a văzut, eu mă duceam să iau un autobuz către casă și a venit după mine. M-a luat de mână, chiar urcam în autobuz, și s-a prezentat foarte liniștit. A zis că îl cheamă Ștefan Roman și că e din România. Mi-a lăsat numărul de telefon și mi-a zis că și-ar dori să ne cunoaștem mai bine.

El s-a îndrăgostit la prima vedere, mie mi-a luat un pic de timp. Trebuia să văd dacă e serios omul. A fost prea serios!', a mai mărturisit concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea în preselecții.

Diane Roman Inamahoro este pasionată de gătit

Diane Roman Inamahoro este pasionată de gătit și îi place să amestece în preparatele sale diferite condimente. Diane a pregătit la preselecții porc dulce acrișor cu ananas și a primit două cuțite din partea chefilor. În urma probelor din bootcamp, Sorin Botea a fost impresionat de Diane Roman Inamahoro și i-a oferit tunica roșie. Tânăra este foarte fericită și este decisă să le arate tuturor ce poate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton