Cine este Dianna Rotaru. S-a născut în Republica Moldova și este fata compozitoarei Doina Rotaru

 Dumitrache Laura
.

Cine este Dianna Rotaru. Dianna Rotaru s-a născut în Republica Moldova și a obținut cetățenie română și s-a mutat la București. Este cântăreață, compozitoare și om de televiziune. Dianna Rotaru va fi gazda emisiunii Provocarea destinului, la Antena 1, care va avea premiera pe 11 iulie. Iată cine este Dianna Rotaru!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dianna Rotaru a devenit faimoasă în România, fiind o artistă desăvărșită. Vedeta tv a prezentat emisiunea Se strigă darul, la Kanal D, alături de Mihai Mitoșeru, iar acum revine pe micile ecrane cu o nouă emisiune, la Antena 1. Este fiica compozitoarei Dana Rotaru.

dianna rotaru ldianna rotaru l

Cine este Dianna Rotaru. Dianna Rotaru a debutat in mediul artistic din Romania ca solista in trupa Provincialii, cu albumul „Chitara Maița'. Dianna Rotaru a prezentat două ediții Eurovision la Chișinău și a obținut premii pentru  „Actrita anului 2005, „Cea mai frumoasa voce radio 2008', „Prezentatorul anului 2010 „, „Cea mai stilata femeie a anului 2011”, „Vocea anului 2013”.

Citește și:Culiță Sterp, mesaj de susținere pentru Dana Roba. Cum încearcă să o ajute: „Ești o mare luptătoare!'
Citește și:De ce Carmen Tănase participă rar la evenimente mondene și de ce nu merge în vacanță: „Nici nu tânjesc după asta. Mi-am promis mie că…' / EXCLUSIV

Citește și:De ce s-a întors Ramona Gabor în România, după 12 ani petrecuți în Dubai: „Nu am vorbit, nu am folosit telefonul…”

Citește și:Nepotul lui Robert De Niro a murit la doar 19 ani. Mesajul sfâșietor al mamei lui: „Te-am iubit dincolo de cuvinte”

Cine este Dianna Rotaru

Dianna Rotaru s-a născut în anul 1983 în Republica Moldova, iar în anul 2011 a obținut cetățenie română și s-a mutat în București. Dianna Rotaru este fiica compozitoarei Dana Rotaru și a moștenit pasiunea mamei sale pentru muzică. Este o artistă desăvârșită, dar și om de televiziune. A fost supranumită  „Elena Udrea de Chisinau”, și se simte foarte bine în București, orașul care a primit-o cu mare căldură.

Dianna Rotaru este absolventă academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice, a fost actriță la Teatrul Republican  Luceafarul și prezentatoare la postul de televiziune din Chișinău, Noroc TV. De asemenea, Dianna Rotaru a prezentat două ediții Eurovision la Chișinău și a lansat două albume  „Numai cu tine”,2009 „Chitara Maitza”2014″La vita e bella”. Frumoasa blondină a prezentat emisiunea Se strigă darul, la Kanal D, alături de Mihai Mitoșer, iar peste câteva zile va reveni pe micile ecrane. Dianna Rotaru va prezenta noua emisiunea Provocarea destinului, la Antena 1. Vedeta a devenit cunoscută ca solista în cadrul proiectului Savana.

Dianna Rotaru s-a căsătorit în urmă cu doi ani

Dianna Rotaru s-a căsătorit în anul 2021 cu soțul ei și trăiesc o poveste de dragoste frumoasă. Vedeta a mărturisit într-un interviu că a fost cerută în căsătorie la vârsta de 20 de ani,dar nu a acceptat. „M-aș fi căsătorit la 20 de ani, când am fost cerută pentru prima oară de nevastă. Acum aveam copii mari și alte preocupări poate”, a spus artista, potrivit fanatik.ro.

Dianna Rotaru susține că este o femeie iubită, și preferă să fie discretă cu viața sa personală. „M-am îndrăgostit ca o fetiță de 16 ani. Sunt foarte emoționată de lucrurile frumoase care s-au întâmplat în viața mea, locurile pe care le-am descoperit.(…)Toată viața mea am căutat o persoană care să semene cu tatăl meu: să fie liber, să-mi fie ușor cu el, să mă încurajeze în toate nebuniile pe care le fac”, a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton