Cine este Dragoș Anastasiu, de la Șef sub Acoperire. A lăsat Medicina și a ajuns milionar

 Lupescu Anca
.

Dragoș Anastasiu participă la Șef sub Acoperire, emisiunea în care antreprenorii își văd afacerea dintr-un alt punct de vedere. Dragoș Anastasiu este fondatorul Eurolines Group. Noua ediție din Șef sub Acoperire îl va prezenta pe Dragoș prestând joburi grele și îi va pune la test rezistența.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dragoș Anastasiu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de la noi, iar în ultimii 5 ani și-a îndreptat atenția către industria ospitalității. Business-ul lui are acum ca obiect principal de activitate ospitalitatea de nișă și este o afacere de peste 8 milioane de euro. Grupul Eurolines se ocupă chiar și de administrarea casei din Transilvania a Prințului Charles.

dragos_anastasiu_67859403_79975700dragos_anastasiu_67859403_79975700

Șeful nu a fost dintotdeauna antreprenor, ci și-a început cariera ca medic, în Germania, unde a studiat, a lucrat și a locuit o vreme. El a decis să renunțe la această profesie în favoarea antreprenoriatului, s-a întors în Romania, și a pus bazele propriei afaceri.

Cine este Dragoș Anastasiu, de la Șef sub Acoperire

Activează în domeniu de peste 20 de ani și crede cu tărie în turismul din România, considerând că noi excelăm la turismul tradițional, agroturism și turism rural. Dragoș Anastasiu mizează pe acest tip de afaceri, totul fiind o pasiune pentru el, și este hotărât să pună umărul la dezvoltarea turismului în Romania.

Citește și: Ce a făcut Răzvan Fodor cu banii câștigați la Asia Express:'Am și datorii!'

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Majda de la Suvivor și iubitul ei:„Eram ușor sălbatică’ / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman, după divorțul de Marius Elisei:„Nu a existat nici un partaj’. Cum a reacționat Mioara Roman

Pentru că este atât de dedicat afacerii și misiunii sale, acesta a acceptat provocarea de a intra sub acoperire, fiind convins că experiența îl va ajuta să descopere toate fațetele business-ului său și să găsească modalități de a-l îmbunătăți.

„Cred că este o experiență fantastică, utilă fiecărui antreprenor, să își cunoască oamenii la muncă și să lucreze cot la cot cu ei. Mi-a plăcut să fiu „sub acoperire', chiar dacă a fost și stresant, pentru că nu voiam să recunoscut de către angajați'. Dragoș Anastasiu

La Șef sub acoperire îl vom vedea mâine încercând o serie de joburi deloc ușoare, precum cel de chelner sau ajutor în bucătărie, într-unul dintre resorturile sale. 

Telespectatorii emisiunii au parte de o mulțime de surprize și în online. În fiecare săptămână, aceștia pot câștiga un premiu oferit de Șef sub acoperire și de protagoniștii emisiunii, în cadrul giveaway-ului săptămânal desfășurat pe pagina de Instagram a emisiunii. 

Șef sub acoperire este difuzat marți, de la 21:30,  la PRO TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton