Cine este Dragoș Caliminte, iubitul lui Alice Peneacă. Cei doi vor fi părinți în curând

 Dumba Gabriela
.

Alice Peneacă și Dragoș Caliminte vor fi părinți în curând! Afaceristul este primul iubit oficial al lui Alice Peneacă, după ce modelul a divorțat de Bobby Păunescu. Cine este, așadar, Dragoș Caliminte, bărbatul care i-a redat tinerei zâmbetul după divorț și în câteva luni o va face și mămică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Dragoș Caliminte, iubitul lui Alice Peneacă. La patru ani de la divorțul de Bobby Păunescu, Alice Peneacă radiază de fericire alături de noul ei partener, Dragoș Caliminte, cei doi urmând să devină părinți pentru prima oară în acest an. Modelul a păstrat discreția vizavi de viața ei amoroasă, după divorț, așa că s-a aflat târziu că se iubește cu Dragoș Caliminte, un afacerist din Constanța.

309184270_490097053158546_7473141717525669404_n309184270_490097053158546_7473141717525669404_n

Cine este Dragoș Caliminte, iubitul lui Alice Peneacă

Alice Peneacă a divorțat de Bobby Păunescu, după trei ani, și a justificat separarea prin nepotrivirea de caracter și prin faptul că a realizat că „dragostea de sine este mult mai importantă”. Anul trecut, Alice Peneacă și-a oficializat relația cu noul ei iubit, Dragoș Caliminte, iar acum au anunțat că vor fi părinți.

Alice Peneacă și Dragoș Caliminte, despre care se știe că este un afacerist machedon din Constanța, sunt pasionați de călătorii și trăiesc o poveste de dragoste pasională, iar fotografiile postate pe rețelele de socizaliare sunt o mărturie în acest sens. Potrivit imaginilor de pe Instagram, Dragoș este pasionat de mașinile de epocă, dar și de sporturile cu motoare turate.

Totuși, Alice Peneacă și Dragoș Caliminte nu se grăbesc să facă pasul cel mare și susțin că sunt foarte fericiți și fără acte, chiar dacă anul acesta va veni și un copil în povestea lor de dragoste.

„Foarte bine suntem! Nu e musai de făcut nuntă! Noi ne înțelegem bine! Suntem împreună de mult timp!„, spunea Alice Peneacă recent, susținută de iubitul ei, Dragoș Caliminte.

Afaceristul spunea că o căsătorie nu ar schimba radical natura relației dintre el și partenera lui, fiind o decizie care trebuie luată la momentul potrivit: „E o normalitate, nu e  o chestie care schimbă ceva!”.

Citește și: Cum arată Alice Peneacă, fosta soție a lui Bobby Păunescu, la 4 ani de la divorț. Este total schimbată!

Citește și: Nasrin Ameri, primele declarații despre sexul și numele bebelușului: „O să fiu sinceră și o să vă spun că…. De ce a ascuns vestea că este însărcinată

Ce spune Dragoș Caliminte despre dieta iubitei Alice Peneacă

Alice Peneacă este mereu întrebată cum se menține în formă și, de fiecare dată, modelul spune că nu ține dietă. Frumoasa de 31 de ani nu-și refuză poftele alimentare, iar Dragoș Caliminte confirmă că are un regim cât se poate de echilibrat.

„Sincer, el e martor, mănânc de toate! Și la ore târzii, n-am nicio dietă!’, spunea fosta soție a lui Bobby Păunescu într-un interviu. „Ești echilibrată! Nu pot să zic că mănâncă dezordonat sau neglijent’, a completat-o Dragoș Caliminte.

În relația lor, Dragoș Caliminte este cel care se ocupă mai mult de gătit și recunoaște că este una dintre marile lui pasiuni: „Îmi place să gătesc și după cum se vede cred că îmi iese, nu?„.

Cum a dezvăluit Alice Peneacă faptul că este însărcinată cu Dragoș Caliminte

Alice Peneacă a dezvăluit într-un mod inedit că urmează să-i dăruiască lui Dragoș Caliminte un copil.

Totul a început cu o filmare ce părea obișnuită, însă, la final, Alice a dezvăluit marea surpriză, dezvăluindu-și burtica de gravidă, alături de comentariul: „Echipa noastră se mărește”.

„Nu aș purta haine din acelea oribile de gravide. Aș fi doar eu, însărcinată”, a spus Alice Peneacă, care în filmuleț poartă un bodysuit negru, la care a asortat un sacou bej.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton