Cine este Dragoș Stanciu de la Insula de 1 milion. E fostul soț al Elenei Ionescu

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este Dragoș Stanciu de la Insula de 1 milion.. Dragoș Stanciu a lucrat ca model la Cătălin Botezatu, a jucat fotbal, 14 ani, în Divizia B, și a fost căsătorit cu Elena Ionescu, solista trupei Mandinga. Acum publicul va afla mai multe despre el, în cadrul noului show de aventură de pe Kanal D, „Insula de 1 milion”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Dragoș Stanciu de la Insula de 1 milion. Dragoș Răzvan Stanciu, unul dintre cei 50 de concurenți de la show-ul „Insula de 1 milion” de pe Kanal D, este obișnuit cu lumina reflectoarelor, atât datorită carierei de model pentru Cătălin Botezatu, cât și statutului de soț al Elenei Ionescu, solista trupei Mandinga. Dragoș Răzvan Stanciu este născut pe 16 iulie 1992 și are 31 de ani, 84 de kilograme și 1.83m înălțime. Tânărul locuiește în București, a studiat la Liceul Hyperion și are o diplomă de tehnician nutriționist.

index-6index-6

Cine este Dragoș Stanciu de la Insula de 1 milion

Cine este Dragoș Stanciu de la Insula de 1 milion. Dragoș Stanciu, concurentul de la show-ul „Insula de 1 milion”m e de părere cel mai mare atu al său în competiție este condiția fizică, acesta făcând atletism de performanță, în trecut. După ce a lucrat ca model pentru Cătălin Botezatu, și a jucat fotbal, 14 ani, în Divizia B, Dragoș Stanciu se simte în stare să facă față provocării unui show de aventură.

Tânărul se descrie ca fiind: încrezător, încăpățânat, ambițios, luptător și sceptic. Spune că la prima vedere este perceput ca fiind arogant.

Citește și: Cosmin Cernat este prezentatorul show-ului Insula de 1 milion, de la Kanal D: „Sper să vadă în mine pe omul care îi va îndruma în această aventură'. Ce presupune emisiunea

Citește și: „Insula de 1 milion’, noul reality-show de la Kanal D. Miza este uriașă: un milion de lei, cea mai mare sumă pusă la bătaie de o televiziune

Citește și: Vica Blochina are un iubit rus, dar spune că nu îl va arăta niciodată: „Câți bani ai și viața sentimentală trebuie ținute secret”

Citește și: Ce spune Alexandru Ciucu despre fetele lui, în plin provces de divorț cu Alina Sorescu: „Este o situație care poate lăsa urme. Încerc să le protejez. Liniștea lor…'

Dragoș Stanciu, de la Insula de 1 milion are un copil cu fosta soție cu Elena Ionescu, de la trupa Mandinga

Dragoș Stanciu este mândrul tată al unui băiețel în vârstă de cinci ani, pe nume Răzvan, din mariajul cu fosta soție, Elena Ionescu, de la trupa Mandinga și câștigătoarea sezonului 1 de la Survivor.

Acesta mai are un frate mai mare, iar părinții lui sunt divorțați, însă are o relație bună cu amândoi. Cea mai mare realizare a lui Dragoș este fiul său, Răzvanl.

Dragoș Stanciu a venit la „Insula de 1 milion' de la Kanal D pentru experiență și pentru că îl atrage ideea de competiție. Concurentul luptă atât pentru fiul lui cât și pentru evoluția lui personală și spune că poate rezista destul de mult fără confort.

Cosmin Cernat și concurenții Insula de 1 milion au plecat în Dominicană

Cosmin Cernat, cel care va găzdui show-ul „Insula de 1 milion', de la Kanal D a oferit câteva declarații, la cald, chiar la aeroportul Otopeni, cu puțin înainte de îmbarcare. Acesta a fost însoțit de soția Mădălina și fiul ei din căsnicia anterioară, Matei.

„Merg în Republica Dominicană cu Matei și Mădălina. Matei are 19 ani. A spus că de abia așteaptă să plecăm și că e fericit că ne întoarcem acolo. Când am ajuns prima dată în Republica Dominicană, pentru „Exatlon’, pe Matei și pe Ayana i-am înscris la școală online, în Canada, și el acum termină această școală în regim online’, spunea Cosmin Cernat recent.

Cosmin Cernat recunoaște că are emoții și este conștient că „Insula de 1 milion' este un proiect care îl va solicita foarte mult, dar este și foarte încântat să ia parte la această nouă aventură.

Abia aștept să ajung în Republica Dominicană, am avut o perioadă extrem de încărcată, cu pregătiri minuțioase pentru acest show pe care îl așteptăm cu toții – Insula de 1 milion’. E un proiect care mă va solicita la maximum și în care voi aduce întreaga mea experiență de TV, dar și bucuria de a fi alături de cei 50 de concurenți curajoși. 

Referitor la bagaj, mi-am luat foarte puține lucruri; câteva tricouri, cămăși, șlapi și racheta de tenis. Restul bagajelor sunt ale Mădălinei și ale lui Matei’, a spus zâmbind Cosmin Cernat, cu puțin timp înainte de a se îmbarca în aeronavă.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton