Cine este Dumitru Arun Vasile de la Chefi la Cuțite. A făcut închisoare: „Am fost șofer de aur fals, nu sunt mândru”

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Dumitru Arun Vasile de la Chefi la cuțite. O nouă ediție, noi concurenți cu povești de viață impresionante la Chefi la cuțite. În episodul difuzat aseară la Antena 1, telespectatorii au făcut cunoștință cu Dumitru Arun Vasile, un fost șofer de TIR. Acesta „și-a pus viața pe tavă' în emisiunea culinară și le-a dezvăluit juraților prin ce a trecut până în prezent. Iată cum i-a uimit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Dumitru Arun Vasile de la Chefi la cuțite. Ieri, 25 martie 2024, la Antena 1 a fost difuzată episodul 4 din noul sezon Chefi la cuțite. În această ediție, telespectatorii l-au cunoscut și pe Dumitru Arun Vasile, un concurent cu o poveste de viață agitată și cel puțin interesantă. Acesta a lucrat ani buni ca șofer de TIR, dar a decis, ulterior, să-și schimbe locul de muncă, de dragul familiei.

dumitru-vasile-arun-1dumitru-vasile-arun-1

Citește și: Fiica de 3 ani a lui Richard Abou Zaki de la Chefi la cuțite a mâncat în zeci de restaurante cu stele Michelin: „Nu refuză niciun fel de mâncare”

Citește și: Cum și-a descoperit Chef Orlando Zaharia, juratul Chefi la Cuțite, pasiunea pentru gătit, pe când era copil: „Făceam clătite pentru toți copiii de pe scara blocului”

Citește și: Ce fac Răzvan Marina, alias Truli, și Ionuț Varodi alias Bucătărașul Lulu, după demisia din Gașca Zurli: „Avem un concert foarte interesant, pentru adulți”

Citește și: Jador și Nikolas Sax s-ar fi luat la bătaie și au făcut scandal într-un hotel din Londra! Ce s-a întâmplat, de fapt / Prima reacție a iubitei lui Nikolas

Cine este Dumitru Arun Vasile de la Chefi la cuțite

Cine este Dumitru Arun Vasile de la Chefi la cuțite. Dumitru Arun Vasile este din Râmnicu Vâlcea. Acesta a venit la Chefi la cuțite pentru a demonstra ce aptitudini culinare are. Pe lângă preparatul său, concurentul le-a dezvăluit celor patru jurați și povestea lui de viață. Bărbatul a stat ani de zile departe de familiei lui, lucrând ca șofer de TIR. A renunțat, însă, la această meserie, pentru că nu a mai putut face față dorului de soție și fiică, lucru pe care nu-l regretă, pentru că acum se simte împlinit.

„De profesie sunt șofer de TIR. Viața de camionagiu e frumoasă, dar până la un anumit punct. În pometul în care familia îți duce lipsa, e cam nasol. Stai toată ziua pe telefon, după simți cum mai curge câte o lacrimă. Te gandești la familie, e pe primul loc. M-am retras pentru că nu m-au mai lăsat', a spus Dumitru Arun Vasile, la Chefi la cuțite, sezonul 13.

Dumitru Arun Vasile de la Chefi la cuțite a lucrat ca șofer de TIR

Cine este Dumitru Arun Vasile de la Chefi la cuțite. Concurentul a recunoscut că fiica lui a fost cea care l-a rugat și convins să se lase de meserie, pentru a fi mai prezent în viața ei.

„Fiica mi-a zis că plec de acasă cu săptămânile pentru bani. Am zis mai bine să vin acasă, să ne descurcăm cum putem, dar să fim cu toții', a adăugat Dumitru Arun Vasile.

Cine este Dumitru Arun Vasile de la Chefi la cuțite. Tot fiica lui a fost cea care l-a încurajat să participe la Chefi la cuțite, deși el nu era tocmai convins să se înscrie la emisiune.

„Fiica mea mi-a zis să vin aici. Îmi place să gătesc, dar nu prea mă bazez pe aspect, ci pe gust', a mărturisit concurentul.

Dumitru Arun Vasile de la Chefi la cuțite a făcut închisoare șapte zile

Dumitru Arun Vasile nu a fost doar șofer de TIR. De-a lungul timpului, acesta a cochetat cu mai multe domenii. Acum ceva timp, el și-a deschis un magazin de haine și încălțămite second-hand, pe care-l deține și în prezent. Bărbatul a vorbit și despre un capitol neplăcut din viața lui la Chefi la cuțite, dezvăluind că a făcut închisoare șapte zile, după ce a fost „șofer de aur fals'.

„Până să devin șofer, toată viața am cochetat cu meseria de Second-Hand, afacere cu haine și încălțăminte Second-Hand. Le luăm din anumite depozite din țară, care veneau din Germania. Luăm marfă, veneam acasă, o spălăm, apoi mergeam la piață cu ea. În anii aceia era vis pentru oameni. Se făceau bănuți foarte frumoși. Și acum trăiesc din așa ceva. Alergăm foarte mult.

Am fost și șofer de aur fals. În anii 2000 asta am făcut. Nu sunt mândru de ce am făcut. M-au prins, am făcut închisoare șapte zile', le-a povestit Dumitru Arun Vasile juraților de la Chefi la cuțite.

Sursă foto: Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton