Cine este Edward Sanda de la America Express 2023. Ce studii are și cum a debutat în lumea muzicii

 Calin Maria Bianca
.

Cine este Edward Sanda de la America Express 2023. Ce studii are și cum a debutat în lumea muzicii. Edward Sanda nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind un artist cunoscut și îndrăgit de o mare comunitate de fani, tocmai datorită melodiilor cu care a cucerit de-a lungul timpului. Pe lângă succesul pe plan profesional, cântărețul trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Cleopatra Stratan, care i-a devenit soție în anul 2021. Iată detalii despre viața personală și profesională a lui Edward Sanda!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Edward Sanda de la America Express 2023. Edward Sanda formează o echipă cu soția lui, Cleopatra Stratan, la America Express 2023 și au acceptat această provocare tocmai pentru a trece cel mai mare test al relației lor. Amândoi activează în domeniul muzical de când erau mici, însă la 10 ani, el și-a dat seama că muzica este cea mai mare pasiune a lui și a început să cânte ca toboșar în mai multe formații de muzică rock.

edward-cleopatra-2edward-cleopatra-2

Citește și: Ce afacere și-au deschis Edward Sanda și Cleopatra Stratan după ce s-au întors din America Express: „Noi suntem aici să îți îndeplinim visul'

Citește și: Ce impact a avut experiența America Express asupra căsniciei Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda: „Este un test de răbdare…”

Citește și: Cu ce post de televiziune a semnat Mircea Radu și ce emisiune prezintă: „Deja am filmat câteva episoade în Germania, Olanda, Belgia, Franța”

Citește și: Cine este Mădălina Vlangăr, noua șefă a IPJ Constanța. Are misiunea de a restructura instituția „de sus în jos”, după tragedia din 2 Mai

Cine este Edward Sanda de la America Express 2023 – studii și carieră

Acum, la 26 de ani, Edward Sanda iubește muzica la fel de mult, poate chiar mai mult decât atunci pe măsură ce o descoperă din toate punctele de vedere. A început ca și toboșar, însă mai apoi a încercat mai multe instrumente, mai ales în cadrul liceului. Artistul a absolvit Liceul de Muzică  „George Enescu' din București, iar mai târziu, a urmat cursurile Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București.

Deși nu cochetează cu lumea sportului, ci cu cea a muzicii, nu și-a dorit o facultate în acest domeniu. Este sigur pe abilitățile sale și s-a făcut deseori remarcat datorită vocii sale deosebite, mai ales după ce a participat la mai multe concursuri și festivaluri de muzică.

Cine este Edward Sanda de la America Express 2023 – viața personală

Edward Sanda s-a născut pe data de 11 iulie 1997, la Caracal, unde a și copilărit. Totodată, la Caracal s-a întâlnit și cu Cleopatra Stratan, pe când ea era doar un copil. Drumurile lor nu s-au intersectat prea mult de atunci, mai ales că ea este din Republica Moldova, însă în anul 2018, destinul i-a adus împreună la studio, unde s-au îndrăgostit iremediabil. 

Este o diferență de 5 ani între ei, astfel că în momentul în care ea a împlinit 18 ani, el a simțit nevoie de a face pasul cel mare, așa că a cerut-o în căsătorie. În anul 2021 cei doi și-au unit destinele pentru tot restul vieții, devenind oficial soț și soție. Ce-i drept, deși au fost aspru criticați de către fani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună, mulți având doar cuvinte de laudă la adresa lor.

„Noi ne-am întâlnit cu mult timp în urmă la Caracal. Și cu trei ani în urmă, când ea a venit aici, după șase ani de la acel eveniment, eu nu am mai recunoscut-o.Eu o știam mică.

Am avut un șoc frumos. Atunci s-a aprins marea flacăra care nu se va stinge niciodată. A fost dragoste la prima vedere. Noi eram bine înainte de a fi împreună, noi semănăn foarte tare sufletește și nu are cum să nu fie bine.

Ea mi-a zis că tatăl ei a simțit că noi vom fi împreună cu un an în urmă ca noi să formăm un cuplu. Fiecare vis de-al ei obișnuia să și-l scrie pe o foaie. A scris pe plan profesional până a ajuns la mine și a zis că: eu o să fiu cu Edward Sanda. Am rămas mut de uimire când am aflat, nu am mai știut ce să zic',  a declarat Edward Sanda, despre relația lor, în urmă cu mai mult timp.

Ce afacere și-a deschis Edward Sanda alături de Cleopatra Stratan

Filmările pentru emisiunea America Express s-au terminat, iar concurenții au ajuns deja acasă, urmând să vadă și ei în același timp cu telespectatorii difuzarea show-ului TV. Totuși, cert este că pentru ei lucrurile au mers bine din punct de vedere personale și nu au avut parte de prea multe momente neplăcute din spusele lor. Au acceptat provocarea tocmai pentru a-și testa relația și se pare că totul a fost un real succes, ținând cont că la întoarcerea în țară și-au deschis o casă de producție. De asemenea, au și un site de haine personalizate, făcând numeroase eforturi pentru un viitor grandios, așa cum își doresc.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton