Cine este Eliza Natanticu de la Power Couple. La ce alte emisiuni a mai participat soția lui Cosmin Natanticu

 Laciu Andreea
.

Cine este Eliza Natanticu de la Power Couple. Eliza Natanticu provine dintr-o familie de artiști. A fost și ea atrasă de domeniul actoriei precum părinții ei, însă este și cântăreață. Ea și soțul ei, Cosmin Natanticu, au participat împreună în emisiunea Asia Express, acolo unde și-au testat limitele. Acum, cei doi participă la Power Couple, noua emisiune de la Antena 1, găzduită de Dani Oțil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Eliza Natanticu de la Power Couple. Eliza Natanticu și soțul ei, Cosmin Natanticu, sunt unul dintre cele 9 cupluri care participă la emisiunea Power Couple, prezentată de Dani Oțil. La fel ca partenerul ei de viață, nici Eliza Natanticu nu e deloc străină de lumina reflectoarelor. Aceasta a mai participat și la alte emisiuni de-a lungul timpului și, în plus, este actriță și cântăreață.

cine-este-eliza-natanticu-1cine-este-eliza-natanticu-1

Citește și: Cum arată Eliza Natanticu de la Asia Express, în costum de baie. Fanii au rămas impresionați

Citește și: O româncă este virală pe TikTok, după ce a mărturisit că are 9 nume. Iată cum o cheamă pe Laila, în buletin!

Citește și: Ce a marcat-o pe Eliza Natanticu la Asia Express: „Am plâns de mi-au ieșit ochii' / EXCLUSIV

Citește și: Deliric a împlinit 40 de ani. Ce urare emoționantă i-a făcut Inna: „Te iubesc”

Eliza Natanticu – Viață personală

Cine este Eliza Natanticu de la Power Couple. Eliza Natanticu este născută pe data de 8 ianuarie și are în prezent 35 de ani. Aceasta are părul șaten, cu șuvițe blonde, și ochii căprui. Concurenta de la Power Couple este cu 9 ani mai mică decât partenerul ei, Cosmin Natanticu, care împlinește 45 de ani anul acesta.

Eliza Natanticu provine dintr-o familie de actori, iar părinții ei i-au insuflat această pasiune pentru artă din copilărie. Așadar, și ea joacă pe scena de teatru de la o vârstă fragedă. Pe lângă cariera de actriță și contractele cu televiziunea, Lizzy, cum o alintă soțul ei, este și cântăreață.

'Sunt actriță. Am crescut în Teatrul Odeon. Părinții mei sunt amândoi actori. Am jucat în piese de teatru de când aveam șapte ani. Acolo am prins clar microbul scenei. Simt că în mine zace ceva ce trebuie exprimat. Simt că lumea muzicală are nevoie de mai multe talente care pot cânta live și cred că pot fi unul dintre ele.', a spus Eliza Natanticu, acum ceva vreme, conform WOWbiz.

Eliza Natanticu și Cosmin Natanticu sunt căsătoriți din 2018

Cine este Eliza Natanticu de la Power Couple. Eliza Natanticu formează un cuplu cu soțul ei, Cosmin Natanticu, de mulți ani, iar în 2018 au decis să-și unească destinele. Comediantul a cerut-o în căsătorie pe o plajă din Grecia și deși s-a vrut a fi un moment romantic, tânăra era atunci extrem de nervoasă, motiv pentru care, inițial, l-a refuzat.

„Viitorul meu soţ a avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebut să îl iau', a povestit Eliza la X Factor, în 2016.

Cum a început povestea de dragoste cu Cosmin Natanticu

Cine este Eliza Natanticu de la Power Couple. Eliza Natanticu (Lizzy) și Cosmin Natanticu au format oficial un cuplu în anul 2009, atunci când ea avea 20 de ani, iar el avea 29 de ani. S-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune și s-au căsătorit în anul 2018. Nașii lor de cununie au fost Mihai Bobonete și soția acestuia.

„Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună, dar atunci nu a „percutat nici unul dintre noi. Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook, mi-a scris, şi tot în ziua aceea am ieşit la masă. Am descoperit că avem o grămadă de lucruri în comun. De atunci pot să zic că s-au legat lucrurile. Deci, ea m-a căutat pe mine. De atunci suntem de nedespărţit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susţinem.’, povestea Cosmin Natanticu, în trecut.

Eliza și Cosmin Natanticu își doresc să devină părinți

Cine este Eliza Natanticu de la Power Couple. Cosmin Natanticu este căsătorit cu soția lui, Eliza, de mai bine de cinci ani. Cei doi îndrăgostiți își doresc foarte mult un copil în viața lor, însă momentan nu au devenit părinți.

Noi ne dorim un copilaș de ceva timp, însă nu este după cum ne dorim noi, ci după cum vrea Dumnezeu', spunea Eliza, soția lui Cosmin Natanticu, acum ceva timp.

Eliza Natanticu – Carieră

Cine este Eliza Natanticu de la Power Couple. Eliza Natanticu este actriță și cântăreață. Aceasta a devenit cunoscută la nivel național după ce a participat la X Factor, în anul 2016. La acel moment, era deja într-o relație de lungă durată cu Cosmin Natanticu, dar încă nu se căsătoriseră oficial.

Ulterior, Eliza Natanticu a participat și al alte emisiuni de succes. Printre acestea se numără Asia Express, Splash! Vedete la apă, Te cunosc de undeva, Poftiți pe la noi, etc. Acum, ea și soțul ei, Cosmin Natanticu, sunt concurenți la Power Couple, cel mai nou show difuzat la Antena 1.

Nu am venit pregătită pentru ceva atât de frumos, dar și solicitant. Emoții și frici duse la extrem. Adrenalină la intensitate maximă. De la agonie la extaz, într-o clipă. Mă bucur că am putut trăi această experiență alături de soțul și, totodată, prietenul meu, jumătatea mea mai bună. Abia aștept să vedeți prin ce am trecut', a declarat Eliza Natanticu despre show-ul Power Couple.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton